Angol forrásból találtam 16-os TE37-et, RPF1-et Muzen MF10-et (5kg, 1200£

Tudom, Én is nézem nap mint nap a kinálatot.
Most a köv szállítmány már Írből jön, de itt is nehéz összeeszedni 4-5 gareszt, hogy megérje hazahozatni.
Tudom, Én is nézem nap mint nap a kinálatot.
Most a köv szállítmány már Írből jön, de itt is nehéz összeeszedni 4-5 gareszt, hogy megérje hazahozatni.
Angol forrásból találtam 16-os TE37-et, RPF1-et Muzen MF10-et (5kg, 1200£), az elmúlt hónapokban keltek el 800£ körül. Most semmi.
16" 5×114.3 ban nem nagyon láttam Superleggerát... inkább 17" vagy 18", de árban biztos hogy azok a legjobbak.
Más japán márkák közül akad néha 16", akár többrészes és felemás méretben is.
Viszont ha pályázni is szeretne az ember, akkor 16" szopo nagyon ritka a rávaló slick, inkább 17"
Amúgy Superleggera nagyon kifogyoban van, tavasz óta egy garnitúra 17" 4×100 at tudtam szerezni, pedig lenne rá igény. Más méretben is nagyon ritka mostanság a jó vétel.
Nekem nem megy, ez teljesen más mint a 4x100-as 14, 15-ösök. Azt hittem ez könnyebb de nem. A leggerák gondolom ebben a méretben is vannak, normális áron az mindig jó döntés mert attól könnyebbet már csak jóval drágábban lehet felhajtani. A szélességet jó lenne tisztázni, szerintem neked 7,5-8" lenne az ideális hogy kicsit kifeszüljön a gumi ha már magasabb az oldalfala viszont súly meg ár szempontból általában a 7" a jobb. Nézem a GoodWin honlapját, azt szoktam alap infonak venni kerék ügyben. NC-hez csak 17-esek vannak, egyáltalán jó ötlet a 16"? Most lehet hogy úgy tűnt hogy a súly a fő tényező de ilyen jellegű versenyen az elfogadott okosság az hogy végelszámolásban a széles tapadós kerék többet hoz mint amennyit a plussz súly miatt veszítesz. Goodwinnél 17-ben a Tracklite Gear a legjobb ajánlat. 17x7,5 7kg 175dodo/db. Ugyanez a méret a Volk TE37 esetében 6,8kg persze az sokkal erősebb lehet de mégis, megelpően könnyű a Traklite és biztosan kijön 280-300k HUf-ból szumma és új.
Ok, ez már sajna téli projekt lesz, de addig is rakom félre a 100 Euro-sokat!
Tényleg ér ennyit az 5kg/felni arány?
Ezt mindenki magában dönti el, mire mennyit tud, szeretne áldozni.
TE37 a leghíresebb japán felnik eggyike, soha nem lesz olcsó. De ha más árfekvésben keresel könnyű felnit akkor is tudok segiteni. ,)
Gratulálok!
Gyéé, ha lesz egy kis időd szezon után, télen, akkor légyszí keress már nekem egy szett könnyű 16" felnit NC-re! Köszi!
Szerintem 300 körül tudok TE37 est hozni 16" 5×114.3 al.
Ok, ez már sajna téli projekt lesz, de addig is rakom félre a 100 Euro-sokat!
Tényleg ér ennyit az 5kg/felni arány?
Black Sushi
Gratulálok!
Gyéé, ha lesz egy kis időd szezon után, télen, akkor légyszí keress már nekem egy szett könnyű 16" felnit NC-re! Köszi!
Szerintem 300 körül tudok TE37 est hozni 16" 5×114.3 al.
Gratulálok!
Gratulálok!
Black Sushi
Futócipőt, valaki?
http://racing-bazar.____40_polirozott_perem
Gratula!! Még ha nem is pont ilyen a kis lurkó!
Köszi köszi! Mindenki igyon az egészségünkre, ez egy jó és hasznos mozgalomka!
Kép Lasi stílusban....a tényleges gyerek színe nem pont ilyen, ez csak minta :-)
Innen is grat az utódhoz. nemsokára majd a két csaj nélküled fogja elvinni az MX-5-t, te meg vehetsz magadnak másikat
Gratula! Elég jó az ár/érték arány!
Kell még egy ikerpár gyorsan, akkor felteheted mind a négyet és meglesz a 4kg alatti átlag is talán!