Matt
Velünk: 6250 napja
Sziasztok,
15-ös gyári MX5 alufelnit keresnék megvételre játszósnak. Az álmom az 5-küllős Magic gyári Enkei-k lennének, de más is jöhet. Ha nem gyári, de MX5 kompatibilis az is...
Vedd meg Ordune-tól a Roli kerekeit gumistól, szerintem úgysem használja! :-)
Azokra már akkor le akartam csapni, amikor Roli eladta őket, de nem jelezte, hogy ne tartana igényt a felnire. Meg múltkor is az volt fenn a verdáján...
azokra a felnikre április elején bejelentkeztem, és megköszönöm, ha eladósorba kerülvén nálam is kötnének ki
Ne vedd kérlek támadásnak, de amikor te először bejelentkeztél értük akkor még Roli árulta a kerekeket. Mindketten lecsúsztunk mert Ordune vette meg kompletten. Én most Ordune-t direktben, ha úgy tetszik barátilag kerestem meg, hogy ha úgy gondolná, hogy eladja őket akkor én megveszem. Nem árulta sehol, ahol be lehet rá jelentkezni. Ez már nem ugyanaz az ügylet szerintem, max. a tárgya az és te is megkereshetted volna Tomit azzal, hogy nem akar-e mégis megválni tőlük.
Ettől független ő annak adja el akinek akarja, már ha egyáltalán így dönt. És ha földobja ide "hivatalosan" hirdetni akkor nem fogok rá pályázni ígérem, mert nem akarok ilyen stipi-stopizós játékot játszani.
Tomi odaígérte Csabihalnak, ennyi az előtörténet. Beszéltek telefonon is. Szóval így más a leányzó fekvése. A kérdés inkább az, hogy gumival vagy gumi nélkül? De örülnék Matt, ha nem vennéd meg azokat a rissz-rossz kopott gumikat... :-)
Igen most beszéltem Tomival. Nekem ezt szombaton nem mondta. Nem tudtam, hogy Csabi már egyideje fűzi őt az eladással. Nyilván így tárgytalan amit korábban írtam és tök érthető, hogy nála kössenek ki felnik.