Szia! Mennyiert adnad el a felniket?
ELADÓ FELNIK
DonJulius
Velünk: 3509 napja
Szia Gyula, látom te sem a súlyra mentél, szépek ezek az Enkei felnik. Ilyenek vannak nekem is. Feldobta az autódat!
Köszi!
Bizony, nem pàlyàzok. Közùtra meg inkább a külcsìny!
Sokat vadàsztam, mert ez a kedvencem!
...mèg tervbe van vève egy-kèt kisebb upgrade.
szizso
Velünk: 3788 napja
Sziasztok, egy lehetseges Desmond Rega valtas miatt lehet meg kell valnom frissen beszerzett A-Tech Final Speed garniturmtol, de csak abban az esetben ha Gyéé klubtarsnak osszejon a csere.
nehany adat a felnirol:
A-Tech Monoblock Final Speed. 2003 as evjarat es valamior akkortajt ert veget a gyartasa. Mai reinkarncioi a 5zigen fn-01r és a Gramlights 57C felnik. Meret: 15x7 ET35. suly: 5,9kg
Allapotuk kifogastalan nehany festekkarc a peremen ami a gumi felszerelese utan talan nem is latszik. A matricakat eltavolitottam, roluk, es alaposan megtisztittotam oket, ugyhogy most tenyleg skatulya az osszes. (ha valaki a feliratert rajong annak rossz hir, hogy gyakorlatilag eredeti matrica mar nincs, egyedi gyartassal eloallithato)
Kepek meg matricaval es anelkul.
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
boogie84
Velünk: 4027 napja
A legkönnyebb a 16"-osok közt!
Lemèrtük, bizisten!
Szia Gyula, látom te sem a súlyra mentél, szépek ezek az Enkei felnik. Ilyenek vannak nekem is. Feldobta az autódat!
DonJulius
A legkönnyebb a 16"-osok közt!
Lemèrtük, bizisten!
Gyéé
Velünk: 6508 napja
Nem lennék én ha nem pofátlankodnék ide a kiigazításommal...bocsánat, nem rossz szándékból teszem, bizisten! http://www.miata.net/faq/wheel_weights.html
DonJulius
Sziasztok!
Eladò az alàbbi felni. A legkönnyebb a gyàriak között!
6,5×16", jelenleg szürke, dippel fùjva. Alatta a gyàri ezüst.
Gumik hozzà: Hankook Optimo 205/45, 6,5mm.
Gumikkal 140.000,- csak felnik 100.000,-.
Gyéé
..älä lyödä, ole täristä...?
Nyilván melko harvinaiset ja ikäisikseen hyvät!
Kalap
Velünk: 6313 napja
..älä lyödä, ole täristä...?
Fun is not a straight line
Gyéé
Eladnám OrduneTomitól vett Intra felnieimet a rajtuk lévő téli gumikkal. A felnik 15x7 et35 körüliek, a gumik kb 6mm profilúak. Dot szerint öregek de szerintem nagyon jól voltak tárolva mert teljesen frissnek néznek ki és jól is tapadtak télen. Ezeket a felniket zúztam meg szilveszterkor az előző téligumikkal, a két sérült ki lett egyengetve, elméletileg most tökéletesek. Súly adatot ezúttal nem közlök :-) Ár: 45k caklipakli. Rakok majd képet, ilyen fajta a felni: http://www.vannehaku___-14-alumiinivanteet/
daniandris
Velünk: 3783 napja
Hú bocsi, azt hittem úgy fogja feldobni a bejegyzést, hogy az is benne lesz amire válaszoltam :D daniandris hirdetett BBS RZ 515-ös felniket még novemberben, azokra gondoltam!
Szia! Véletlenül idetévedek és látom engem keresel :D ez valami égi jel :D De a felniket már eladtam decemberben.
Retro
Velünk: 4118 napja
Szia! Ha megvannak még a felnik, engem érdekelnének!
Melyikre gondolsz?