Szia, érdekel a felni
lasi8531@gmail.com ra írj légyszíves , és egyeztetünk .
Szia!
Elkeltek már az OZ-k, de probálok hozni másik garnitúrát rövid időn belül. Üdv: Lasi
Rendben, figyelni fogom Üdv, Zoltán
Szia!
Elkeltek már az OZ-k, de probálok hozni másik garnitúrát rövid időn belül. Üdv: Lasi
Rendben, figyelni fogom :)
Tiszteletem. Aktuális még a hirdetés? Üdv, Zoltán
Zender 15" 7J széles 4x100 ET 25 és nem túl nehézkes felni eladó. Festés ráférne de amúgy rendben vannak. 45 mátyás az ára.
Szerintem nem annyira rossz. Nézegetni kell 1-2 percig, és rájössz, hogy igazából csak a fekete csíkok nem állnak jól neki...
Ez hirdetes, felhivtam gondoltam bontasra arulja, es mondja nem mert sok penz van benne sokkat tuningolta es igy egybe elado. Azt megkoszontem szepen es letettem.
Szerintem nem annyira rossz. Nézegetni kell 1-2 percig, és rájössz, hogy igazából csak a fekete csíkok nem állnak jól neki...
Sziasztok, szerintetek szep ez egy fekete NA ra?
Vagyis szebb mint a feher Sparco felnim?
ez csak rajtad áll.ha tetszik cseréld le.ha nem akkor felesleges
Tudom, hogy izlesek es pofonok, de a volt kabriomal mar megjartam elkezdtem tuningolni sajat elkepzeles szerint hiabamondtak a klubtarsak,hogy az nem talal meg nem neki valo es ugyis osszetakoltam. aztan 2 evmulva meg 2xer annyiba kerult felepitenni,hogy igazi legyen! Ezert gondoltam kikerem a tapasztalt klubtarsak velemenyet amibe lehet. nem akarom hogy igy nezen ki par honapon belul.
ez csak rajtad áll.ha tetszik cseréld le.ha nem akkor felesleges