Köszi, ilyet kerestem! A szék is eladó?
Nem hálistennek, akkor lett volna halálos áldozat is mert ott helyben leöltem volna magamat. Ez csak úgy van dísznek.
Nem hálistennek, akkor lett volna halálos áldozat is mert ott helyben leöltem volna magamat. Ez csak úgy van dísznek.
...ez a december 31-ei megcsúszás erdménye? Súlyában még eladható :-)
nem üt nem ráz...de azért egy kozmetikai kezelés ráfér...
nem üt nem ráz...
Oda van írva de et 28 :D
@ Robuss: Hello! Jól hangzik, csak annyi a problem, hogy a kocsi nem Budapesten van, és most amúgy is téli álmot alszik Egy ET számot tudnál írni? Megpróbálnék kicsit matekozni vele.
Hello! Jól hangzik, csak annyi a problem, hogy a kocsi nem Budapesten van, és most amúgy is téli álmot alszik :) Egy ET számot tudnál írni? Megpróbálnék kicsit matekozni vele.
Szia! nemtudom merre fele laksz....ha eljössz csepelre tudok segíteni a felpróbálásban hogy elfér-e és hogyan áll neki ha érdekel egyébként én 1.8nbfl sportivemhez vettem és azon elkéne férnie:D hátul tuti...elöl meg úgy tudom h a centírozásnál a féknél levő súlyt kell jól felrakni mert az érhet a fébke max...amúgy nincs gond
Eladó Exip felnigarnitúra! 15" 4x100 6J ET 28.Ár: 40.000 Ft Bp. XXI.ker meglehet nézni
"Új" felnit keresek az NA-mra, 15x6 vagy 6,5, 4x100 méretben. ET számot nem nagyon tudok, mert NB fék van a kocsin. Ilyennel van valakinek tapasztalata?
A cél egy pókhálós Exip vagy gyári (NB?) lenne. Lehetőleg minél jobb, gyárias állapotban, nem festve. Ha valakinek van ilyen elfekvőben, akkor várom az ajánlatokat
Szia! Engem érdekelne a felni, mennyit kérsz érte? Mobil: harminc/3779429 Előre is köszi! Attila
Neten találtam, ha valaki ilyet keresne:
Sziasztok! Eladnám a gyári 2003 nbfl twin leather 16-os felniket, a rajta levő téli gumi ajándék. Ha valakit érdekel ice-peti user profilképén megnézheti milyen. Tőle van az autó.
Rendben. Köszi
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
A felni kupakokat csak beírtam így Googlbe és kiadott rengeteg boltot főként gumist... Lakhelyed szerint valassz egy neked közel esőt aztán menny el :D Budafoki úton láttam egy jót akihez beviszed a felnit és segít választani hozzá valót.