Gyéé
Velünk: 6508 napja
Szerintem az is sokat számít hogy RedSun-al több pozitív tapasztalat is van már, itt vannak, szolgálatkészek, rugalmasak.
Szerintem az is sokat számít hogy RedSun-al több pozitív tapasztalat is van már, itt vannak, szolgálatkészek, rugalmasak.
Itt már néztem, köszönöm. Ezek egységárak lehetnek v más forgalmazónál lehetnek ettől eltérő árak?
Nyilván eltérő mindenkinél, ez az üzlet lényege
De az esetek többségében a RedSun tud a legjobb árakon, néha még a kinti+posta árnál is olcsóbban.
Ha nincs ismerősöd aki kintről behoz neked pl UK oldalról akkor ők a legjobbak szerintem.
Itt már néztem, köszönöm. Ezek egységárak lehetnek v más forgalmazónál lehetnek ettől eltérő árak?
Nyilván eltérő mindenkinél, ez az üzlet lényege :)
De az esetek többségében a RedSun tud a legjobb árakon, néha még a kinti+posta árnál is olcsóbban.
Ha nincs ismerősöd aki kintről behoz neked pl UK oldalról akkor ők a legjobbak szerintem.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
RedSun Service pl.
Ki forgalmaz Rota felniket Magyarországon?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Robuss dobsz egy linket, hogy hol lehet kupakot venni? (Kellene a téli szettemhez)
Robuss dobsz egy linket, hogy hol lehet kupakot venni?
Ezt nem hiszem el:D telefonorol a válasz gomb helyett állandóan a leszavazast nyomja meg :/ bocsi. Padka nyom nem vészes egy két apróbb van rajta körkörösseg meg az eladó bizalmara alapozva oké azt mondta 180 se rázott... De ha tényleg érdekel elhiszem gumishoz vagy együtt megnezzuk ha jössz érte.35 be odaadom
A plug and play alatt az állapotra voltam kivancsi Körkörösség és padka.
Mennyi a vége?
Megmondom őszintén most vettem két hete mert úgy volt h nem lesz pénzem a japán racingre de kiderült h lesz lenyeg h autón meg nem volt de tehermentesítő az Opel benne sztem az nem jó.4e 4 db bele való. Akitől vettem esküdött rá h nem üt meg semmi baja de azt gumsinal hamar megtudjuk nézni. Fényezés rendben van.kupak egy hiányzik de a többi se bele való méret. Az meg plusz 4 kupak 1000-1500/ db
PLug & Play?
Nem kell festegetni görgőztetni, nagy baja nincs, vagy igen ?
Eladó Exip felnigarnitúra! 15" 4x100 6J ET 28.Ár: 40.000 Ft Bp. XXI.ker meglehet nézni
Az alábbi 17 es Rota szettet friss perempolirral , vagy szinre fújt peremmel adom át. Esetleg más teli színnel is megoldható, Alkud kérdése Gumik külön is vihetők.
Valamint a 15 ös 5×114.3 as Rota Slipstream is nagyon baráti 85 ezer Ft ért vihető.
Friss perempolirral , vagy szinre fújt peremmel adom át. Esetleg más teli színnel is megoldható, Alkud kérdése ;) Gumik külön is vihetők.
Eladó Rota Slipstream 17×7.5 ET45 4×100 honda tehermenetesítő gyűrűvel
Gumik: 2011 es 2db 6,5mm 2db 5mm
peremek sómartak, némi padkanyom akad, de mind a 4 szépen fut.
irányár: 180 ezer Ft
A gumis haverom ajánlotta 50 ért. ET 27 15" .
Ha valakit érdekelne akkor írjon bátran. A felnik Balatonfüzfőn lenne.