Dave
Velünk: 4381 napja
Beallok masodiknak ha Lacinak megse kell majd
Beallok masodiknak ha Lacinak megse kell majd
Udv,
akkor egy 15 ezres ajanlat megy is. Vagy adok érte lemez felnit.
L
Sziasztok!
Eladó egy szett "Sport 5-spoke alloy" 15'.
A felniket itt lehet megnézni:
http://kepfeltoltes.___kepfeltoltes.hu_.jpg
A felnik nem koszosak, hanem ilyen kopott, karcos állapotban vannak, nem tudom az előző tulaj mit csinált vele, hozzám már így került, Én 2 telet használtam gond nélkül... A felnikről tudok egyenként is képet küldeni.
A legmagasabb elfogadható ajánlatért eladó.
Bp, XI. kerületben vannak a felnik.
Köszi a tippet.
Rota Slipstream
Már csak 105 ezer ft, valahol láttam ebayen 5×114.3 ról 4×100 ra modosítót
Már csak 105 ezer ft, valahol láttam ebayen 5×114.3 ról 4×100 ra modosítót ;)
Hali, Nekem is van egy gyári NA garnitúrám 185/65 R14 téligumival. 06harminc5611698
Hali, Nekem is van egy gyári garnitúrám 185/65 R14 téligumival.
Nincs valakinek eladó 14-es könnyfém felnije?
Üdv Gleris!
Engem még az is lehet,hogy mindkettő érdekelne,de azt szeretném kérdezni,hogy a nyári szett mennyire jó egy NA-ra! Nem túl nagy?Mennyire változtatja meg a vezetési élményt? Jelenleg 195/50/r15ön gurulok,felnimmel annyira nem vagyok tisztában. Bocs,hogy ennyi mindent kértem :D Előre is köszönöm a válaszod
Nekem NB-n volt, arra teljesen jó. Az általad használt méretnél ez csak 6mm-el nagyobb átmérőben, kvázi váltóméret, a kérdés, csak a felni szélessége lehet, de szerintem nem probléma.
Egy NA-s illetékes tudna nyilatkozni, vagy aki esetleg használ ilyen méretet?
Helló, én 17-es kerekekről álltam vissza 15-re, ég és föld. A 17-es kerekek gyakorlatilag megölték az autók, nehéz volt, nagy bukkanókon beleért a kaszniba. Sokkal jobb a vezetési élmény a 15-ös kereken, viszont a felni tömegét lenne érdemes mengézni, nekem 12 kg körül voltak a kerekek, ha nem nehezebb 6-7 kg-nál akkor szerintem ki lehet próbálni a 16-os felnit.
dupla...
Gonda Gellért
Ja, és még eladó:
Gyári Mazda MX-5 14-es pótkerék Toyo gumival, nagyfékesre nem jó, pedig ezzel adták gyárilag :S
Ja, és még eladó:
Gyári Mazda MX-5 14-es pótkerék Toyo gumival, nagyfékesre nem jó, pedig ezzel adták gyárilag :S
Gonda Gellért
Üdv Gleris!
Engem még az is lehet,hogy mindkettő érdekelne,de azt szeretném kérdezni,hogy a nyári szett mennyire jó egy NA-ra! Nem túl nagy?Mennyire változtatja meg a vezetési élményt? Jelenleg 195/50/r15ön gurulok,felnimmel annyira nem vagyok tisztában. Bocs,hogy ennyi mindent kértem :D Előre is köszönöm a válaszod
Nekem NB-n volt, arra teljesen jó. Az általad használt méretnél ez csak 6mm-el nagyobb átmérőben, kvázi váltóméret, a kérdés, csak a felni szélessége lehet, de szerintem nem probléma.
Egy NA-s illetékes tudna nyilatkozni, vagy aki esetleg használ ilyen méretet?
Gonda Gellért
Üdv Gleris!
Engem még az is lehet,hogy mindkettő érdekelne,de azt szeretném kérdezni,hogy a nyári szett mennyire jó egy NA-ra! Nem túl nagy?Mennyire változtatja meg a vezetési élményt? Jelenleg 195/50/r15ön gurulok,felnimmel annyira nem vagyok tisztában. Esetleg képet tudsz mutatni,hogy hogy mutatott az NB-den? Bocs,hogy ennyi mindent kértem :D Előre is köszönöm a válaszod
Üdv Gleris!
Engem még az is lehet,hogy mindkettő érdekelne,de azt szeretném kérdezni,hogy a nyári szett mennyire jó egy NA-ra! Nem túl nagy?Mennyire változtatja meg a vezetési élményt? Jelenleg 195/50/r15ön gurulok,felnimmel annyira nem vagyok tisztában. Esetleg képet tudsz mutatni,hogy hogy mutatott az NB-den? Bocs,hogy ennyi mindent kértem :D Előre is köszönöm a válaszod
Továbbá eladó:
és
Gonda Gellért
Sziasztok!
Eladó 2db Melber KBA 41845 típusú felni, 4x100-as, 6Jx14 H2, ET 35 méretben, (öreg) Pirelli téli gumikkal!
Első értelmes ajánlatért vihető játszósnak vagy téli csapatásra, itt csak a helyet foglalja, mert az enyémre a féktől nem megy fel!
Értelmetlen ajánlatért is vihető
Gonda Gellért