Gyéé
Velünk: 6502 napja
Vettem egyszer egy szet ilyet a német ebayen. Felújíttattam, felraktam aztán téglákon találtam a kocsit. Jó kör volt.
Vettem egyszer egy szet ilyet a német ebayen. Felújíttattam, felraktam aztán téglákon találtam a kocsit. Jó kör volt.
MX5 NA gyari felni kerestetik, ami az amerikai M editionon volt, valamint a nemet Classic modelleken. Igy nez ki:
Sehol se talalni. Itt peldaul arulnak egy MX5-ot ezzel a felnivel. Valaki nem jar arrafele? Van valakinek valami mas otlete?
D
hová? küldök..
eladó 15 coll 7 széles pólháló mintás,peremes alufelni,et12,jól kint van"..használt gumikkal,14kg/db gumival...fénykép van a lapomon,de küldök emailre...50 ezer forint.
Küldesz képet?
eladó 15 coll 7 széles pólháló mintás,peremes alufelni,et12,jól kint van"..használt gumikkal,14kg/db gumival...fénykép van a lapomon,de küldök emailre...50 ezer forint.
ok köszi holnap csörgök
ok köszi holnap csörgök
Szia Raymond Érdekelnének ezek a felnik. Esetleg még megvannak?
Számom 06harminc59három7kettö68 Üdv,Ray
Szia,megvannak ,igen! XII.kerületben.
Szia Raymond Érdekelnének ezek a felnik. Esetleg még megvannak?
Sziasztok!
16"-os könnyűfém felnit keresek NC-hez. Ha esetleg valakinek van eladó...
Ha esteleg OZ ban gondolkodikvalaki !
Van egy szett 17 es OZ Superleggera, a felniken csak probára volt gumi.... szinte újak. Ritka szép megőrzött darabok. A kupakok valamiért felhólyagosodtak, arra kell csak 4db mügyantás matrica.
ára 160e
Norbinál érdeklődjetek! lasi8531@gmail.com
Köszi, közben én is találtam erre való utalást, meg megnéztem, milyen áron mennek az eredetik
ADVAN 15-ös felnik, én ezeken gondolkodom most:
Van egy szlovák cég Kassán; Advan replika felniket forgalmaznak. Ha a 4db 69E, akkor ez is onnan származik...
ADVAN 15-ös felnik, én ezeken gondolkodom most: