avarga
Velünk: 4244 napja
Akkor erről lemaradtam, na sebaj.
Akkor erről lemaradtam, na sebaj.
Az NB gyári kerekek vasárnap új gazdára találtak. Egy pofás Corolla díszei lesznek.
Hello fecske,
Engem is érdekelne. dobnál egy e-mailt az avarga_kukac_vipmail.hu-ra
Esetleg ha valaki megszabadulni 15" acéltól akkor az is érdekelne télire. Gumival együtt főleg.
Talán így már láthatóak lesznek a képek:
Szia, sikerült megnéznem. kérlek majd küldd el a számod, felhívlak és megbeszéljük. Előre is köszi.
Üdv.
Szia, lehet csak nekem nem sikerul de nem tudom megnezni a kepeket. Viszont erdekelnek a kerekek. Kerlek kuldd el a kepeket a mohacsi.laszlokukact-online.hu cimre. Nagyon koszonom. Udv!
Mivel a kocsitól is hamarosa megválok, eladó lett a 4db gyári kerék.
Az NB leggyakoribb 5ágú szériája: Enkei 6x15 méretű felnik. A képen látszik, hogy az egyik pereme meg van horzsolva, de élőben ez eddig nekem nem szúrt szemet. Nem űt, ráz. Nem kell görgőzni, sem fényezni.
A gumik kb 6éves Toyo T1R-ek (195/50R15), de vizsgán már nem mennének át, csak játszani jók, így ezt ajándékba adom. (pl a hétvégi találkozóra hasznos lehet
A felnihez illő 16db gyári kerékanya szintén ajéndék melléjük.
Irányár: 55eFt
Alkul nélkül: 50eFt de ebbe esetleg belefér még a pestmegyei szállítás is.
remélhetőleg csak bordázott..
Fun is not a straight line
A gumiról mondanál valamit? Mi a pontos mérete? Mennyit bír még? Milyen típus? Mikori?
Ízesített?
Megrendeltem az új felniket, így eladóvá vált a jelenlegi.
Sokáig ez volt a szívem vágya, megvettemm, használtam, örültem neki, de most másfelé visz az utam. Ez az egyik legkönnyebb 17 colos felni a piacon, amit még ki lehet fizetni.
OZ Ultraleggera felni 7x17 ET37
Continental SportContact3 205/40-es gumi
Az ára a 4 felninek gumival együtt 280.000 forint.
Akit érdekel szóljon, egy-két nap múlva felteszem a fórumon kívül is mindenfelé.
BUMP
Még mindig eladó, és az ár alkuképes.
Lusta vagyok rendesen meghírdetni...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Megrendeltem az új felniket, így eladóvá vált a jelenlegi.
Sokáig ez volt a szívem vágya, megvettemm, használtam, örültem neki, de most másfelé visz az utam. Ez az egyik legkönnyebb 17 colos felni a piacon, amit még ki lehet fizetni.
OZ Ultraleggera felni 7x17 ET37
Continental SportContact3 205/40-es gumi
Az ára a 4 felninek gumival együtt 280.000 forint.
Akit érdekel szóljon, egy-két nap múlva felteszem a fórumon kívül is mindenfelé.
BUMP
Telefonon részletesen el tudok mondani mindent. Csinálok ma fotót is .
A gumiról mondanál valamit? Mi a pontos mérete? Mennyit bír még? Milyen típus? Mikori?
if in doubt, flat out.
Nem üt, nem ráz?