Ordune
Velünk: 5573 napja
Senkit sem érdekel?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Senkit sem érdekel?
Van egy eladó 16"os garnitúrám Rial 4x108asosztókörrel.
Ár: 50e
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy felnicserén. Nem érdekelne valakit a jelenlegi (17-es TTE)?
Nekem volt nyáron 16x7,5-hátul 16x9 es kerekem fent,jól néz ki,de érezni a nehezebb futást",valamint a kerékcsapágyak biztos terheltebbek lettek...viszont gokart stilusú kanyarodás A várost és a jó" utakat viszont nagyon nem szereti...
A válságra való tekintettel most 14 esben gondolkodom....
De lehet szélesebb lesz mint amilyen magas a felni átmérője..
A viccet félretéve, valami fekete polir kombinációban gondolkodom ,mint régen a momo ugyanebben a méretben.
Ennyi a nagy titok..
:D :D :D
Más az alsógatyáját váltja ilyen gyakran, mint te a felniket Azért kíváncsi vagyok az új projektre. Ezek már 18asok lesznek? Vagy simán egy 20as felnire rátekersz egy szélesebb övet, és a gumis vitákban nem kell többet részt venned? :P
Tanga
megint mit ügyköd kedves Bird??
Sziasztok.
Felni csere miatt eladó a mostani felnim.
Adatok: 7,5x17 4x100 ET35.
Csere érdekel!
80e forintocska.
Érdeklődni a 20-929-93-52 vagy mail: bird01@t-online.hu
Gondolom már megvan az új garnitúra... Gondolom nagyobb, mint a régi.... Gondolom hamarosan láthatunk róla képet! Én is így gondoltam De a 16-os szett 200e körül kezdődik... Otthon találtam még egy pár használható 15-ös gumit, így egyenlőre marad a gyári. Nagyon szép kerekek és az autóhoz - ahogy Gram is írta - pont megfelelő. 195/50R15 nem ráz és pont akkora a tapadása, hogy még le lehessen győzni , ráadásul 15eHUF-ért kapok rá új Potenzát. Ha valakit érdekel, azért továbbra is eladó a 4kerék. + egy-két apróságom is van: - NB bal-hátsó lámpa (sárga indexes) - Gyári fekete rádió(CD, magnó betét nélküli, alap kiépítés) - belső kilincsek párban (fekete)
Gondolom már megvan az új garnitúra... Gondolom nagyobb, mint a régi.... Gondolom hamarosan láthatunk róla képet! Én is így gondoltam De a 16-os szett 200e körül kezdődik... Otthon találtam még egy pár használható 15-ös gumit, így egyenlőre marad a gyári. Nagyon szép kerekek és az autóhoz - ahogy Gram is írta - pont megfelelő. 195/50R15 nem ráz és pont akkora a tapadása, hogy még le lehessen győzni , ráadásul 15eHUF-ért kapok rá új Potenzát. Ha valakit érdekel, azért továbbra is eladó a 4kerék. + egy-két apróságom is van: - NB bal-hátsó lámpa (sárga indexes) - Gyári fekete rádió(CD, magnó betét nélküli, alap kiépítés) - belső kilincsek párban (fekete)
Tel: 30/4450148
Sziasztok! Nekem is lenne eladó felnim: 4db GYÁRI 6x15" Miata felni, 2003-as évjáratról, gyári, hibátlan állapotban. Ár: 65eFt , most akcióban a kopottas, de használható állapotú gumikat is adom mellé ajándékba :-))
Hahó Skacok! Eladó egyben 4 db sérülésmentes, gyári, jó állapotú 14"-os könnyűfém felni. 4 db szintén jó állapotú Vredestein T-TRAC gumival szerelve (185/60-R14). Ára: 45.000 Ft Tel: 20/9434-526