Dovasz
Velünk: 5110 napja
Ha NA-t vennék, tuti olyanra csinálnám mint a tied!! Hihetetlenül mocskosul jól néz ki!! Persze motorikusan más lenne, de kulsőre nagyon hasonlítana!! Most egy kicsit irigyellek!!
Ha NA-t vennék, tuti olyanra csinálnám mint a tied!! Hihetetlenül mocskosul jól néz ki!! Persze motorikusan más lenne, de kulsőre nagyon hasonlítana!! Most egy kicsit irigyellek!!
Nem kell törölni azért a listáról, egyszer lehet én is veszek egyet ,ha úgy alakúl!
S2000 az egy más feeling! Ami tény ,hogy drága egy picit a mókázásra ,meg ahoz képest hogy Honda nem egy strapabíró szerkezet.
Nem egy motorhibással találkoztam ,meg volt ismerős, aki úgy használta az S2000 ret mint én az mx-5 öt, és 2 motorgenerálja volt!
Meg ha megnézed mostanában az autós ujságokat , mindenhól az mx-5 tel lehet találkozni!! Ez nem véletlen!!
Nekem simán ráér!
Megköszönném, ha szánnál rám egy pár percet!
Ha tényleg azt mondod, h nem jó az S2000 kanyarban, akkor már törlöm is a kedvencekből!! :D
Akkor probálj ki 1et elötte!!
Ha ráér 2-3 hét múlva kb. meg tudom mutatni!
S2000 nem egy rossz gép ,de kanyarban az mx-5 a nyerő!!
Amíg nem votl mx-5 öm s2000 volt az isten a STI után ,de kb már 3 éve megvolt a mazdám ,amikor vezettem egy s2000 ret ,és jó kis gép ,de az arra valo ,hogy lámpától lámpáig toljad neki!
Igazából, mindig is szerettem volna egy 2 üléses roadster-t. A nagy szerelmem a konkurencia halálosztója a Honda S2000. De sajna arra nincs keret, így marad a legjobb "britt" kétüléses a japán Mazda MX-5. Egyértelműen második autó lenne, és csak az élményszerzés, örömködés, mókázás témakörében lenne használva. Igazából, ha most 25 évesen nem veszem meg, akkor megveszem 45-50 évesen, de akkor azt fogják hinni, hogy az öregnek kapuzárási pánikja van, és menőzik itt a nyitott sportkocsijában. Persze ez nem így van, de sajnos az előítéleteket nem tudjuk kiírtani az emberekből.
összegezve, egy reprezentatív élményautót szeretnék.
Egyébként a regadót kikerülném azzal,h német rendszámos maradna a kocsi.
Köszi a felajánlást, tényleg jó lenne kipróbálni egyet, mert igazából még csak egyszer ültem egy NB-ben, de akkor még nagyon kicsi voltam, és aki vezetett (angol hivatásos sofőr) az meg nagyon taposta neki, tehát élmény volt a javából!!
Most egy Mitsubishi Colt CZT-m van (1,5 l + TURBO)
, de valószínüleg ezt a remek anniversary-t ki kell hagynom, nem hiszem, hogy jövő nyáron is eladó lesz még.
Tanga
Elárulok egy titkot!!
Szinte semmi külömség nincs az 1.6 és 1.8 között!
Én az 1,6 al is simán "driftelek"
Ami fontos egy jó feszes futómű, és már az is sokat segít a dolgon, persze ha van speer az sem baj , de nem mindig olyan jó!
Tehát akkor az 1,8 ra is kell feltöltés!!
Végül is mire használnád ezt az autót?
Szerintem, ha van rá módod ,probálj ki 1et.
Én mondanám ,hogy megmutatom,csak éppen fényezőhöz megy.
Azért a 4-5e euros autóból mire ideér regadóval együtt, kb 1,7 1,8 ba lesz itthon!
És nem nagyon lesz benne speer stb...
Az 1,8 meg még +300e el több, azokban előfordul a 6sebességes váltó speerrel.
Mondjuk ez NB re vetítve!
Egyébként milyen autód van most?
Hello myair!
Köszi a segítséget, egyébként vágom a sperr témát, és az alap lenne, hogy kerül a kocsimba. Másrészt a keménytető a környék miatt kell, nem a drifthez. (Sajnos) Valószínüleg ha 1,6-ostt vennék, akkor nekem arra kellene valami feltöltő (turbó v kompresszor), mert a mostani kocsim (ami megmaradna), az is 150 Le és 1000 kg.
A tipped jó, mert már én is inkább az 1,8-asokat nézegetem, de valószínüleg ezt a remek anniversary-t ki kell hagynom, nem hiszem, hogy jövő nyáron is eladó lesz még. (Akkorra gyűlik össze a tőke)
Szerintem én is be fogok állni azok közé, akik külföldről hoznak MX-5-t. 4-5000 Euróért olyat lehet kapni, ami megszólal (kemény tetővel). majd meglátjuk!
Köszi!
Dovasz
Szevasz Dovasz!
A céljaidhoz a keménytető nem igazán kell, a másodiknak ráadásul igazi akadálya is Az NA-NB 110-117 lóerő nem érezhető különbség (nem tudom, van-e egyáltalán, szerintem mindkettő 110), ami érezhető lehet, az 1.6- 1.8 közti pár lóerő, de ennél sokkal fontosabb a sperr difi. Az pedig inkább 1.8-asokban van. Sperr nélkül is lehet mókázni, csak úgy nehezebben adja az íveket A keménykalap amúgy látványos, de télire sem létszükséglet, legtöbben jól megvagyunk nélküle.
Amúgy tudok ajánlani egy nagyon tuti 1.8ast, klubtag tulajtól. Kicsit kiesik a költségvetésedből, de alkuképes az ára
Tanga
Sziasztok!
Sajnos még nincs Miatám, de már gyűlik rá a zseton. Olyan 1,5-1,6 milláig keresek, vagy NA-t, vagy NB-t, ha lehet Hard Toppal. Célom kis mókázás (drift), és a napfény élvezete.
Az volna a kérdésem, hogy NB-ből az 1,6-os 110 lóerővel mennyire alkalmas a kitűzött céljaimra? Inkább az NA 1,6 117 lóerővel a jobb választás?
Előre is köszi a segítséget!
Dovasz
Szia!
Teljes tanácstalanságba vagyok.
Sikerült lekoccolnom egy másik kocsit. Nem nagyon sérült; lámpa, lökhárító.
Viszont azóta nem indul be. Próbálta utána olvasni, hogy van e, és ha van, hol van az üzemanyag vészkapcsoló.
Bocs az amatör kérdésért, de a sérülés nem okozhatja a nem indulást.
Köszi,
Imre
Szia!
Teljes tanácstalanságba vagyok.
Sikerült lekoccolnom egy másik kocsit. Nem nagyon sérült; lámpa, lökhárító.
Viszont azóta nem indul be. Próbálta utána olvasni, hogy van e, és ha van, hol van az üzemanyag vészkapcsoló.
Bocs az amatör kérdésért, de a sérülés nem okozhatja a nem indulást.
Köszi,
Imre
vagyunk egy páran
Tanga