![mester](user_images/5641_k.jpg)
mester
Velünk: 5475 napja
Kipufogó leömlő 1.6 na nb kompatibilis a hengerfejnél? Tudom, a vége az nb nek más a katalizátornál...
Kipufogó leömlő 1.6 na nb kompatibilis a hengerfejnél? Tudom, a vége az nb nek más a katalizátornál...
Benned bíztam még videó is...köszi
Elvileg nem lehetetlen, videó link lent
amelyik céget én kérdeztem, az vagy húzta a száját, vagy drágán csinált olyat ami 1 év múlva szivárgott
https://www.youtube.___channel=thetrick4fun
a csőcsatlakozók általában nem jönnek ki az alu öntvényből "fékcsőkulcs" segítségével sem, ha vágod a csövet akkor már ütvecsavarozó kihozza egy kis melegítés után. A fitting túléli, új csövet meg hajlítani, peremezni kell
a szimmering általában egy csapágy mögött van, és a csapágyat kivarázsolni, majd újat berakni nem mindig vicces
illetve a végén a foghézag állítás tud még kellemetlen lenni
OFF sport Renault-ön nem álltam neki, velük csinaltattam. Egy kérdést megér, mennyiért vállalják.
Kormányművet ujjított már fel valaki házilag ? Nagy szopás vagy csináltassam?
Főtengely ékszíjtárcsa mögé visszakerült a fogazott lemez? Főtengely jeladó abból tud tájékozódni.
Ha nem ez, akkor esetleg a hézag nagyobb lett a kelleténél a lemez és a jeladó között.
Vagy csak véletlen egybeesés, és tök más...
Sziasztok!
Új vagyok itt. Van egy 2022-es NBFL Phonix kiviteű 1,6-os MX-5-ösöm.
Tegnap cseréltünk rajt vezérlést, ami egész jól sikerült, de azóta nem akar elindulni.
Nincs szikra.
Illetve néha egyet sziikrázik és utána semmi. Kicseréltük a vez.tengely és a főtengely jeladót is, amit már vissza is raktunk de igy sem történik semmi.
Kérlek segítsetek mi lehet a probléma?
Előre is köszi a segítséget.
Azt hittem ezt a biztőv csavarjai fogják...köszi,megnézem!
Évjárattól függően lehet benne lesz már neki a menet, de a műanyagot szabni kell mindenképp.
Összement a sok állásban...?????
csinálok képet...mert nem értem...
Szia!
Az én NA-mban volt ilyen merevítő. Én szereltem be. Jónak kellene lennie bele.
1.6 na ba nem méret az 1.8 na ülés mögötti keresztmerevitő, kB 10 centivel rövidebb, miért is? Valaki rakott már ilyet be?