Gabeszpapa
Velünk: 5347 napja
Hazafelé az erő LEgyen veled.
Jó utat és várjuk az élménybeszámolót, képeket stb stb
Jó utat és várjuk az élménybeszámolót, képeket stb stb
Na megjöttem a mai körről, ma is láttam leharcolt darabokat. 2005 Limited lett a vége (privát német mindenki megnyugtatására), holnap reggelre le van beszélve a rendszámcsináló (nem tom németül) irodánál, uh estére otthon.
Kösz a válaszokat, kicsit megnyugodtam, de majd végleg akkor, ha Laleenál rákötjük a computerre.
Sziasztok!
Főként NC -sek segítségét kérném szépen. Kint vagyok épp autót nézni, és nem az első NC csinálja a következőt:
Üresben gurulva a fordulatszám beesik 800-500 közé, és ott fel-le, mintha fulladozna. Megállás után kicsit jobb, talán ha fékezek akkor a legdurvább, kicsit a váltó is beleremeg. Egyébként mikor már sebességben van semmi gond, veszettül meg és meg sem torpan.
Gyors segítséget kérnék, mert holnap döntenem kéne...
Köszi! P.G.
Gabeszpapánál a pont. Ha kiveszik az akksit akkor az alapjáratot újra be kell állítani Mazda diag toollal, vagy megtanulja magától. Ez utóbbihoz hagyni kell kb. 10-30 percig alapjáraton járni. Utána kikapcs-bekapcs és jónak kell lennie.
Az hogy éppen volt benne akksi nem jelent sokat, nepper szinte mindig kiveszi, mert tönkremegy állásban, ha van némi áramfelvétel. Alaposabb tulaj detto.
Hello! Laleet hívtam, de látatlanba nem tudott semmit mondani erre.
Akksi mindegyikben volt, nem álltak előtte. Változó h mennyit mentünk velük, de volt amit 200 felett is teszteltünk, és teljesen normálisan pörgött.
2.0 NC 6seb -ket néztem: Bad Honnef, Pullheim, Lündinghausen,Dortmund eddig.
Sikerült leütni valamit? hogy döntöttél?
Csak töröktől ne vegyél.
Se szerbtől. És ezzel kivégeztünk a német autókereskedők 90%-át.
Azért vannak ott is magánszemélyek, tőlük érdemes lehet...Meg kereskedők akikkel csínján kell bánni...
Csak töröktől ne vegyél.
Se szerbtől. És ezzel kivégeztünk a német autókereskedők 90%-át.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Hello! Laleet hívtam, de látatlanba nem tudott semmit mondani erre.
Akksi mindegyikben volt, nem álltak előtte. Változó h mennyit mentünk velük, de volt amit 200 felett is teszteltünk, és teljesen normálisan pörgött.
2.0 NC 6seb -ket néztem: Bad Honnef, Pullheim, Lündinghausen,Dortmund eddig.
Miért nem hívod fel Laleet?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
Főként NC -sek segítségét kérném szépen. Kint vagyok épp autót nézni, és nem az első NC csinálja a következőt:
Üresben gurulva a fordulatszám beesik 800-500 közé, és ott fel-le, mintha fulladozna. Megállás után kicsit jobb, talán ha fékezek akkor a legdurvább, kicsit a váltó is beleremeg. Egyébként mikor már sebességben van semmi gond, veszettül meg és meg sem torpan.
Köszi! P.G.
Lehet hogy tök hülyeséget írok akkor javítsatok ki, de ha le volt véve az akksi huzmosabb ideig akkor utána így tanul újra a vezérlés...Mennyit mentetek a kocsikkal? menyit álltak előtte? akksi bent volt?
melyiket nézed kint ha nem titok?
Sziasztok!
Köszi! P.G.
Elsősorban NC tulajdonosoktól kérdezném, hogy nálatok is problémás-e az olajszint mérése a nívópálcával
nem a te bénaságod. kicsit trükkös a dolog. nekem eddig az vált be a legjobban, hogy:
-hideg motornál (igen, sürübb az olaj, jobban megtapad a pálcán, és a hideg/meleg állapot között alig van 1mm különbség)
-pálca kihúz alaposan megtöröl
-visszadug
-picit vár
-megint óvatosan kihúz
-jó fényviszonyok mellett, a sima felén leolvas (az írásos felével összehasonlítva elég jól össze szokott passzolni!)
nézegesd rendszeresen és tartsd mindig a max. közelében!
sok sikert!
ui.: eladó téligumim esetleg nem érdekel?
http://www.miata.hu/forum/?tid=3553&page=1
vagy már kérdeztem?
Én "az egyik oldalt" veszem figyelembe (amelyik többet mutat). Olajcserénél annyi olajat töltöttünk bele, amennyit a könyv előír, így a többet mutató oldal max-ra került, ezért az lehet a releváns adat.