És te hogy olvasod le? Csak az egyik oldal szerint minden ok, a másik oldal szerint pedig már minimum alatt vagyok. Azt meg nem szeretném, hogy szétmenjen a motor. 3000 km telt el a legutóbbi olajcsere/töltés óta.
Nekem is ilyen (1.8 NC).
Nekem is ilyen (1.8 NC).
Pontosan így csináltam..
Nem akartam okoskodni.
Más ötletem nincs
.
Sziasztok!
Elsősorban NC tulajdonosoktól kérdezném, hogy nálatok is problémás-e az olajszint mérése a nívópálcával vagy csak én vagyok ennyire béna? Többnyire az egyik oldalon teljesen végigkenődik az olaj, a másikon meg nincs semmi...
Már bocs, de nem lehet, hogy rosszul csinálod?
Elvileg üzemmeleg motornál kell nézni, a leállítás után 5-10 perccel.
.
Sziasztok!
Segítség kéne
A kézifék kar végét szeretném levenni a bőrborítás cseréje miatt, de nem találok rajta fogást, roncsolni nem szeretnék. Ha tudtok segíteni, köszönöm előre is!
Úgy emlékezem, hogy simán leerőltettem róla. Kicsike csavarás, kicsike húzás..... NA 1997.
Egy kicsit mintha ragasztva lett volna.
Sziasztok,
tudna ajánlani nekem valaki egy olyan szerelőt, aki ért a kis mazdáinkhoz? Nagyon sokért akarják javítani az NB-mnek a motorját, megszeretném nézetni egy MX szakértővel is.
előre is köszi
Szia! Egyértelműen Lalee a te embered, nagyon sokan csak hozzá visszük a kocsinkat.
Ebben a topikban megtalálod az elérhetőségeit: http://www.miata.hu/forum/?tid=3547&page=10
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Szia, Ha lenne olajhőmérőd akkor látnád, hogy amikor a vízhőfok eléri a a normált a műszer szerint, akkor téli időben az olaj még csak 35-40 fokos! Kb háromszor annyi a tényleges bemelegedési idő mint amit a vízhőfok műszer sugall! Persze ezt én is azóta tudom mióta bekerült az olajhőmérő ...Gy
Én meg egyáltalán nem bántom mert arra van más. Az út 1/3-ánál már fullon van a víz. Szerintem sokkal lassabban az olaj sem melegszik. Meg hát volt corradom régen, ami 1.8 160 paci, 3x ennyi km, és az 10,5 volt városban. Tegnap kicsit megijedtem ettől a 12 litertől. Hibakód nincs benne. Gondolom ha lambdaszonda lenne, azt jelezné?!
Üdv