Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki, hogy lesz valami trágya a difimmel..
A csörgő, fémes "lemez" hang nem a kipufogó rendszerből (pff, hiába tetettem fel új középdobot - nem is a katalizátorból és nem is a végdobból jön), hanem a difi felől szól. Egy bizonyos fordulatszám tartományban (kb1300-2000, bár mintha "már mindenhol" hallanám a háttérben) alacsonyabb fokozatban, terhelés mellett hallattja leginkább. Tök izléses így ilyen zörgős autóval gurulni..
) Hasonló a hővédő lemez berezonáló hangjához, de 98% hogy semmi más nem zörög - legalábbis a szerelő (ez már az új!
) elmondása szerint.
Mi lehet a 2%?:P
Ahogy itt olvasgattam, a difinél inkább csak a búgó hanggal volt problémátok, a csörgő hangról külföldi oldalakon olvastam leginkább. A csapágyak említésén kívül azonban sehol sem találtam lényegi, végleges megoldást, bár a komplett cserétől a friss olajig mindenki mondott mindent.
A kérdés egyszerű volna, végez valaki difi javítást vagy felújítást? Milyen költségekkel kell kb számoljak, mert a használt difik kompletten horror árban vannak kint is és semmi garancia nincsen rá, hogy 1e-5e-10ekm után nem jönne-e ki valami hiba rajtuk.:I
Köszi előre is!
Gábor
Ui: Gábor, ez miatt sem jelentkeztem még, a hét közepétől a szerelőnél volt az autó, kollektívában keresgélték a hibát, no meg megcsinálták a vezérműszíj cseréjét is. Szóval kis türelmet kérek még a szűrő miatt..