gram
Velünk: 7173 napja
Még az IL is néha erősen lehúzás-szagú, az itthoni árak meg viccnek is rosszak. Itt lehet kapni bontottat és újat is, sokkal jobb áron.
Még az IL is néha erősen lehúzás-szagú, az itthoni árak meg viccnek is rosszak. Itt lehet kapni bontottat és újat is, sokkal jobb áron.
Köszi szépen, ez már sokkal jobban hangzik. Még várok másik infót is, de ha esetleg erről valakinek van információja,hogy volt e ezzel gond, azt megköszönném.
Még azt mondom jobban hangzik, mint amit bontottra mondtak,hogy 60. Hisz azért ez mégis csak új.
Itt van utángyártott, ez csak 75, de én azért utánna néznék, ezek az IL-es cuccok nem mindig olyan hú de királyok (múltkor valaki írta, hogy a vezérműszíjuk visít, meg asszem a saját néven forgalmazott katalizátorukról is olvastam negatív kritikát..)
Köszi!
Hát én 160 ezer Ftos információt hallottam eddig. Tök jó nem gondoltam,hogy ez gyakran előforduló probléma.
Akkor ha esetleg van vkinek, aki vett párat, s megmaradt egy, az érdekelne akkor.
Köszi mindenkinek.
Köszi!
Hát én 160 ezer Ftos információt hallottam eddig. Tök jó nem gondoltam,hogy ez gyakran előforduló probléma.
Akkor ha esetleg van vkinek, aki vett párat, s megmaradt egy, az érdekelne akkor.
Köszi mindenkinek.
Szia!
Sajnos azt kell mondjam, hogy nehéz lesz olcsóbban találni, mivel ezeknél a 2. generációs mx5-nél elég gyakran előfordul ez a hiba(1-4 hengerhez tartozó trafó hiba), így ha van is bontásból valakinek az hamar elkel. Esetleg ha valaki hasonló probléma miatt vesz új trafót, a régiből a jó felét fel tudnád használni.
Sziasztok!
Bár nem szoktam nagyon sokat itt lenni maximum csak olvasgatok főleg, viszont lenne egy hatalmas gondom jelenleg.
Tavaly májusban vettem egy 2001-es évjáratú Mazda MX-5-öt. Minden jó volt.
Viszont most tegnap tönkrement a trafóm, nem tud valaki esetleg bontottat? Megvenném, vagy, hogy hol lehetne olcsóbban szerezni?
Köszönöm válaszotokat.
Üdv mindenkinek.
Tamás
Sziasztok!
Na első lökhárító leszerelése. Ehhez kérnék ötleteket, mire figyeljek, mennyire bonyolult.
Hosszú téli estéken újra kell fényeztetni, mert eléggé tré állapotban van.
Köszönöm és sziasztok.
Azért sikerült.
Sziasztok!
Na első lökhárító leszerelése. Ehhez kérnék ötleteket, mire figyeljek, mennyire bonyolult.
Hosszú téli estéken újra kell fényeztetni, mert eléggé tré állapotban van.
Köszönöm és sziasztok.
szerintem:
Fock Dávid
hetven / három, hat, hat, kilenc, százhúsz
Sziasztok srácok
Valaki ismer Budaesten egy olyan mx5 szervizt, amit jó szívvel ajánlana? Ami tényleg jó, és tapasztalatotok is van róla(csak ne a Mazda Mestert).
Köszi
p.s: olyasvalakit keresek, aki nem lehúzós, ért is az mx5-höz, van is ideje rá, nem csak futószalagon dolgozik mielőbb letudva a melót (ezért a hivatalos márkaszervizek sem jók.)
Asszem félreérthető voltam: a kormányszervóba nem szervóolaj, hanem automata hajtóműolaj megy (jól mondom? csőrös piros színű Ford).
hát a fene tudja . elvileg a gumi a szilikon kombó bevállt eddig a szervó olaj , ez olyan mint a kóla a gumiköpenyre még nem próbáltam .
annyira figylj oda hogy amikor rakod össze az új cuccal kend be szilikonos zsírral úgy okosabban megy a helyére és némileg ápolja is egy darabig .
(gumi szilikon jóbarátok)
annyira figylj oda hogy amikor rakod össze az új cuccal kend be szilikonos zsírral úgy okosabban megy a helyére és némileg ápolja is egy darabig .
(gumi szilikon jóbarátok)