bistwi
Velünk: 5051 napja
Köszi mindenkinek a segítséget.
Szint rendben, szivárgás nincs. Holnap megy szerelőhöz.
Sziasztok.
Köszi mindenkinek a segítséget.
Szint rendben, szivárgás nincs. Holnap megy szerelőhöz.
Sziasztok.
100.000 km körül (nekem 93-nál volt) ki kell cserélni / felújítani a kupplungot. plusz új olaj, munkahengerek átnézése, hidraulika csövek cseréje, stb.
Ezek után "sokkal tisztább szárazabb érzés". Én anno küzdöttem vele sokat, de nem érdemes. Miután kicserélték a kupplungot egész más lett a váltó is.
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Nem lehet, hogy csak kevés a hidraulikaolaj a tartályban? nekem egyszer egy kis utántöltés volt a megoldás a "nehezen veszi az egyest" problémámra.
Köszi Lamee!
Megpróbálkozom vele.
Üdv.
Sziasztok!
Mostanában váltáskor nehezen veszi a sebességet, mintha nem emelne ki a kuplung, pedig nyomom neki tövig. Ötletek? Esetleg egy jó szerelő Balatonfüred környékén, aki látott már emiksz ötöt.
Köszönöm.
Szia,
Először kuplung-munkahengerre gyanakodnék, de előtte egy folyadékcserét próbálj megejteni rajta, nekem hasonló problémát szerencsére ez megoldott, nem kellett még cserélni a munkahengert. A váltó oldalán van a légtelenítő csavarja, ha jól emlékszem, elég nehézkes hozzáférni (akna ajánlott, bár talán nem feltétel).
Sziasztok!
Mostanában váltáskor nehezen veszi a sebességet, mintha nem emelne ki a kuplung, pedig nyomom neki tövig. Ötletek? Esetleg egy jó szerelő Balatonfüred környékén, aki látott már emiksz ötöt.
Köszönöm.
A miata.net fórumaiban pont a másikat mondták Strobival már többször próbálkoztak, de nem látszott semmi, amíg valaki ki nem tapogatta és meg nem jelölte. A képemen picit még talán látszik is: nekem mind2 meg van jelölve a tárcsán, és a bal oldali egy picivel mögötte is . Vezérműtengely jeladóján nem találtam további jelet, de ha egyszer belövöm, tuti odavések majd valamit
Így már kezdem érteni, hogy miért említették azt, hogy nálam 9 foknál lejjebb nem lehet állítani
Szintén '91-es 1.6-os NA, de nálam csak egy jelzés van. Talán a 2 csavar közti tüske segít betájolni.
http://kepfeltoltes.___kepfeltoltes.hu_.jpg
A tieden szerintem akkora a távolság a két jel közt, hogy stroboszkóppal megvillogtatva adja magát az igazi.
E szerint ahány évjárat, annyi jelölési mód:
an egy olyan érzésem, hogy kicsit mintha alacsony lenne az előgyújtásom. Gondoltam, hogy mielőtt keresek egy kölcsönstrobit, megkeresem a főtengely szíjtárcsán a jelölést, mivel néha nehéz megtalálni. Sikeresen meg is találtam, sőt, mindjárt 2-t is. Tudnátok segíteni abban, hogy melyiket kell néznem állításkor?
Igen, az enyém 97-es, és már gyárilag van benne a felső. A kesztyűtartó mellettit
utólag raktam bele( a helye megvolt, csak be kell kötnöm). Valahogy megoldom, igazából még nem is keresgéltem.
Szia.
Az enyémben(91) a kesztyűtartó mellett, és a szivargyújtó alatt van csak beltérvilágítás, és ha jól tudom ez a gyári megoldás, legalábbis a 94 előttiekben. Rémlik, mintha Harley(96) annak idején nézegette őket, mert nála sem ilyen volt
Szia Csabi76!
Nekem a szélvédő keretben van egy lámpa középen, belülről. Mikor nyitom az ajtókat, akkor világít. A kesztyűtartó mellett is van egy hasonlólámpa, csak az még nincs bekötve. Ezért keresem a delejt, hol megy a fenti lámpához. Arra szeretném kötni ezt a másik lámpát.
A profilomban van róluk kép kép.
Üdv!
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a belső világitáshoz hol megy fel a vezeték a szélvédő keretbe?
Üdv.