laran
Velünk: 6911 napja
Ernő, Barac, Balneum! Tudjátok mi az ótónk színének a gyári megnevezése?!
Ha netalán nem / nem hinném / akkor hol tudom megnézni? Laran régen belinkelt ide egy tök jó oldalt ahol minden típus szerepelt, de nem találom...
JOE_R en is igy jartam 1 honapja muszakin. nem volt beleirva forgalmiba, hogy D tipusu matrica. besetaltam okmanyirodaba es egy 2000 ft illetek befizetese utan atirtak a forgalmit.
Nem tudja valaki hogy a hátsófék azonos NA-NB?
Szerintem ha "igazi" hologramos matrica rendszámod van akkor nagyon nem kell parázni, azon azért látni, hogy nem valami mokkolás van a dologban. Persze ha kiliccsel előre esel ki egy kanyarból és úgy állítanak meg...?! + még a forgalmiba sincs bejegyezve na az már necces! Itt több kartárssal szívóztak már a sünök, mert SZERINTÜK nem volt jól felrakva vagy éppen nem is létezik olyan méretű matrica?!
Mostanra végiggondoltam, és rájöttem, hogy végső soron van rá "kapcsolatom", szóval holnap rá is kérdezek.Én is a kis matricát sajnálnám, a nagy sokat rontana az esztétikai élményen :S. De ha most a pofámba röhögnek, hogy fúrjak rá tartót, akkor azt hiszem, megőrülök...
Ez elég nagy szívás, pláne ha kis matrinya van! Átírásnál kellett volna átvezessék! Elméletileg az önkorm. hibája - tehát nekik kötelességük ezt pótolni. Mondjuk előtte szigorúan inkognitóban elméleti alapon kérdezősködnék az illetékes szervnél, hogy ilyenkor mi van? Az adatokat lehet, hogy nyílván tartják valahol de a régi forgalmit megsemmisítik. Így utólag nem tudom, hogy lehet bizonyítani? Amikor én irattam át az autót árgus szemekkel figyeltem amíg be nem írja a csaj!
Sziasztok! Ma délután böngésztem a forgalmimat, és elég meglepő dologra lettem figyelmes: nincs benne a matricarendszámra vonatkozó bejegyzés. Ez azért furcsa, mert az előzőben benne volt (2010 szeptemberében lett véve, névreíráskor lett ugye cserélve). Ha jól tudom, amennyiben ezt a közeg észleli, akkor annak elég komoly anyagi vonzata lehet. Hozzá kéne nyúlni, de nem igazán tudom, hogy ezt hogy tartják nyilván, illetve mennyire egyszerű ezt elintézni. Járt már innen valaki így esetleg? Van valami tapasztalat ilyen ügyben?
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a belső világitáshoz hol megy fel a vezeték a szélvédő keretbe?
Üdv.
Köszönet Arco-nak, és Bistwinek, a megoldásokért.
Azt jelenti, hogy valószínűleg kaphattam egy kavicsot a múltban, de nem láttam, hogy hova. Pedig előző nap, még egy üvegkezelővel is átdörzsöltem a szélvédőt. Lehet ez tett be neki . Másnap reggel pedig 15 cm-es repedés keresztben, úgy, hogy már megtaláltam a becsapódást is
Pont másnapra szaladt be a repedés. Hétfőn kiugrok a Gál-ra, megérdeklődöm mi újság, aztán szólok Neked is, hátha kapunk csoportos kedvezményt. Egyébként, ha esetleg valaki belefutna egy hasonlóba: NA/NB szélvédő csereszabatos
Azt jelenti, hogy valószínűleg kaphattam egy kavicsot a múltban, de nem láttam, hogy hova. Pedig előző nap, még egy üvegkezelővel is átdörzsöltem a szélvédőt. Lehet ez tett be neki . Másnap reggel pedig 15 cm-es repedés keresztben, úgy, hogy már megtaláltam a becsapódást is
Ez tök korrekt ár! Tsabi, lukas az oldalam. Mit jelent az, hogy reggelre megnyekken?
Esetleg?