obela
Velünk: 6581 napja
Csak nehogy Schwartzenegger jöjjön be aznap helyettesíteni
Csak nehogy Schwartzenegger jöjjön be aznap helyettesíteni
Vázastól cserélni a tetőt középső csoportos ovis feladat. Csak hajrá!
Egy Teréz-anya vagy - nem kizárt, hogy élünk a lehetőséggel. Persze biztos csak akkor keresünk, mikor már teljesen szétbarmoltunk mindent .
Időpont még nincs egyeztetve, de valszeg egyik hétvégén lesz a móka.
Az FL-ponyva reszelése NA-vázra mókás lehetett, elvileg a szerkezet nem azonos. Chaosnak váz+ponyva (vinyl?) egyben van, így azért valamivel egyszerűbb lesz.
Nekem FL tető van , NA szerkezeten! Hívjatok ha van valamik kérdés!!
70-9-négynyolckilenc-négykilenckilenc
Chaossal mi is tervezünk hasonló akciót, bár ott komplett NB-tető menne fel az NA-ra. Még egyikünk se csinált hasonlót, de legalább lelkesek vagyunk! Kicsit körülnéztem, nekem ez a leírás tűnt a leghasznosabbnak (biztos a sok kép miatt ): http://www.miata.net/garage/MiataTop2/index.html
Köszi mégegyszer! ha elakadok kereslek.
Üdv: István
Előző hozzászólásom
Köszi!
Ezt valahogy én is így érzem.
Akkor hajrá! Ha időd és elhatározásod van rá, akkor ne is bízd senkire. Soha senki nem fog olyan szeretettel, és gondoskodással az autóhoz nyúlni, mint a gazdája.
Le kell venned a teljes vázat. A tető anyaga, és a kasztni között van egy műanyag rész, amit nem kapsz a tetővel, ezt csavarok rögzítik a kasztnihoz.
Ha gondolod szóban: 20 négynegyvennyolc 4376
Csabi76!
Le kell szedjem az egész tetővázat is, vagy elég csak az anyagot.
A vízelvezetőnél milyen gondok lehetnek?
Minden szerszámom van. Kézügyeségem is.( legutoljára egy kormányt alakítottam át fabetétesre, TECHNIKA - KORMÁNY,MÁRMINT AZ AUTÓÉ címszó alatt lehet megnézni.) Esetleg több napom is. Vannak a NETről beszerzett technikai információim is. Ezek sajna angol nyelvüek, de azért a fényképek sokat segítenek.
Ezt szerettem volna hallani, hogy valaki megcsinálta, akkor én is bátrabban merek belevágni.
Ha elakadok, akkor egyből jelentkezem, de még csak ma rendeltem meg a tetőt.
Üdv.
Menni fog
Viccet félretéve: én tavaly estem neki, és nem volt egy leányálom. Elméletileg pár óra alatt összehozható a dolog, de gyakorlatilag én összességében kb két napot elmolyoltam vele... Mármint, ha az összes ezzel eltöltött időt összeadom, mert dolgozni is leszerelt tetővel mentem egy ideig
A legfontosabb: popszegecselőd legyen! Amikor leszereled a tetőt, akkor fog kiderülni, hogy a hátsó patkó formájú vízelvezetőd milyen állapotban van, az még okozhat kellemetlen meglepetést. Ne felejtsd el a levezető lyukat jó alaposan kicucálni, mert azt igazából levett tetőnél tudod megtenni
Ettől azért több biztatást várnék.
Sziasztok!
Lassan aktuális lesz egy ponyvacsere. Magam szeretném megcsinálni.
Várok ötleteket. Föleg olyan kellene aki már csinált ilyet.
Előre is köszönöm: bistwi
Sziasztok!
Lassan aktuális lesz egy ponyvacsere. Magam szeretném megcsinálni.
Várok ötleteket. Föleg olyan kellene aki már csinált ilyet.
Előre is köszönöm: bistwi