Ujabb segitseg kellene...nem tudja valaki NB-nek a karoszeria mereteket. Vagyis a motorhaznak a meretei kellenenek. Ossze raktam az elejet a hetvegen es valami nem jo :-(
Nagyon szepen koszonom..Holnap reggel neki is ugrok! :-)
http://www.miata.net/garage/DashRmv_89_93.pdf
én drótot használtam, de a gumipók kampós vége is jó. Csak finoman húzni, és forgatni kell. Kövesd a képeket
Hat azt tudom hogy elvetemult dolog :-) Hogy mitol feheredett be? Az elozo tulaj beletett ojan foszforos gumicskat amitol ejjel foszforozott a lampa..csakhat az a gumi raesett az egore es elegett...na ettol lett feher (fustos) a belseje.
Gram igen egyszerubb venni ujjat....amiket osszetortem azok voltak az ujjak :-) Es megint nincs ra penzem..nincs mas vallasztas vissza kell tenni az oreget!
Ja..mar leszedtem eleg jo lett mar csak vissza kell ragasztani :-)
Levágni? az sztem nem jó ötlet. Így szokták:
First, I had to open apart my headlight unit. This is done by heating it in a cooking oven for about 7-15 minutes at 275°F or until the glue loosens. It may take a longer or shorter time to soften the glue on different headlamp units.
Figyu, farenheit a fok. Amúgy műxik, de sokkal egyszerűbb venni másikat.
teljesen elvetemült ötlet szerintem....
Mitöl van elfehérdve?
Szerintem NB!!
Nagyon vékony konggal le kell vágni ,majd újra visszaragasztani ,mondjuk sziloplaszttal!!??
nem akarlak elkeseríteni, de szerintem az üveget nem lehet külön leszedni... Egyben cserélendő. Vagy: vedd ki és az égő helyén próbálj benyúlni valamivel.
Módosítás 1: NA? mondjuk az üveg akkor sem jön le külön a foncsorról... De ott lehet az a kérdés hogy kell kiszerelni
Én egy lakatostg tudok ajánlani!
Szerintem szépen, gyorsan, jól,és nem drágán dolgozik!!
bird01@t-online.hu ra dobj egy mailt ,adom a részleteket!
Üdv
Bird