AdaMx
Velünk: 6088 napja
Sziasztok,
keresek egy szépen dolgozó megbízható karosszériást/lakatost. Írjatok lszi, ha volt mostanaban valakinek szerencséje ilyenhez!
Üdv,
Ádám
Sziasztok,
keresek egy szépen dolgozó megbízható karosszériást/lakatost. Írjatok lszi, ha volt mostanaban valakinek szerencséje ilyenhez!
Üdv,
Ádám
Vagy felteszed a kepfeltoltes.hu -ra, és a "direkt link a képhez"-t kopizod be ide.
Ki is próbáltam megint, mert régen raktam már fel, működik.
Ezt a nagyszerű futóműátépítést is így tettem most föl ide
Kössz, ezekszerint előbb fel kéne tölteni a képet,
de mint mégnemtag, ez megtehetem?
sturm
http://picasaweb.google.hu
Ingyenes képgaléria. Gmail login jó hozzá.
Szevasztok!
Mint kezdő ismét kérném a segítségeteket.
A motort a hűtővel összekötő felső gumicső csatlakozásánál van egy érzékelő-gomba, amit nálam csak egy vékony lemezke tart, a műanyag háza le van törve.
Kérdezném, az micsoda, és hol lehet alkatrészeket venni a jógépkocsimhoz.
(ha rájönnék, hogyan lehet képet ideilleszteni, azt is küldenék, miután Alex márkatárstól - utólagos engedelmével - már legyúltam egyet)
kössz sturm
Ez nem csak érzékelő, hanem ez kapcsolja is a hűtővenilátort. Szerintem jobb, hogy közel van a termosztáthoz és nem a hűtőnél van, mert így valamivel hamarabb érzékeli, ha túl meleg lenne a víz.
Ha zavar, hogy le van törve, innen tudsz rendelni, nem egy horror alkatrész. Érdekes viszont, hogy két fajta van az egyik 91 a másik 97 foknál kapcsol. Tekintve, hogy elég érzékeny az mx-5 hűtőrendszere én tuti a 91-est venném.
Kössz, ezekszerint előbb fel kéne tölteni a képet,
de mint mégnemtag, ez megtehetem?
sturm
http://picasaweb.google.hu
Ingyenes képgaléria. Gmail login jó hozzá.
erre gyanakodtam én is, akkor majd keresgélek alkatrészt (mert szerencsére a hűtés megy rendesen), de furi, mert eddíg minden kocsimon ez a hűtőn volt...
sturm
Ha jól fogom amit körülírtál, akkor az a hűtőventillátor indításához szükséges vízhőfok jeladó. Ha lehúzod nem fog elindulni a hűtés.
Szia,
Kép hozzáadása:
Majd:
Üdv:
G.
Szevasztok!
Mint kezdő ismét kérném a segítségeteket.
A motort a hűtővel összekötő felső gumicső csatlakozásánál van egy érzékelő-gomba, amit nálam csak egy vékony lemezke tart, a műanyag háza le van törve.
Kérdezném, az micsoda, és hol lehet alkatrészeket venni a jógépkocsimhoz.
(ha rájönnék, hogyan lehet képet ideilleszteni, azt is küldenék, miután Alex márkatárstól - utólagos engedelmével - már legyúltam egyet)
kössz sturm
Na ezért szabotáljuk mi a pályát. A múltkor is, egyik klubtársunk felment rá, és szétesett a difije
Pontosan mi nem megy?
Nekem a rádió sistergett csak, nem talált semmi adót, mert egyszer úgy sikerült tele-tetriszezni a csomagtartót cuccokkal, hogy az antenna kábelét félrenyomta. Megmozgattam, jó lett.
Most visszaolvasva látom, hogy nem a rádió a gond, hanem az egész cucc nem kap áramot?
Kéne egy kis segítség!
Történt az, hogy jöttem hazafelé pályán két napja és elment a rádió. Kikapcsolt és nem volt hajlandó visszakapcsolni. Amúgy is már régi volt és nekem kellett egy mp3as ezért vettem egy jó kis pioneert. Ma megint elment a rádió és nem kapcsol be. Mi lehet a gond? Merre van a biztosítés? mi történhetett? Megörülök!!!
if in doubt, flat out.
Meg egy lökhárítót is rakhatsz akkor rá!!
Lámpa darabja, kb 60-70e csak ebayről Lökháritó meg egy 100 as kb.
Az FL ekhez elég borsos az alkatrész ár!
Egyébként az Anny, ha Német rendszámos marad ,ki kell jönnie 1,5 ből!!
Most néztem 4000e EUR-tól már vannak!
Hát jó! Akkor Anni lesz amire gyűjtök, de ha esetleg az NB fészliftből rakok rá egy projektoros lámpát, akkor meg leszek lincselve? :S