Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Technika    »    Kellene egy kis segítség    |   << vissza

Kellene egy kis segítség

2006-09-15 6:44:46
laran

laran

Posztok: 573
Velünk: 6974 napja
Sziasztok! Nem szoktam írni erre a forumra, de nekem is egy 2002-es NB-m van. Ma este sajnos sikerült összetörnöm a hátulját... Kéne egy megbízható és precíz lakatos (lehetőleg Bp-n)! Légyszi adjatok tippeket! Köszönöm!
Szia! Ha kisebb mértékű a sérülés, akkor a Rabasz blogjában említett Carwellnes is jó lehet neked. Ha komolyabb a baj, akkor csak olyat tudok ajánlani, akivel pár évvel ezelőtt dolgoztattam. A mesterek maradtak a cégnél, de nem tudom, hogy maradt-e a színvonal is. Rabasz blogja: http://www.miata.hu/blog/rabasz/home/blog.php?id=4 Carwellness honlapja: http://carwellness.hu/
2006-09-14 20:42:12

ICE

Posztok: 2
Velünk: 6664 napja

Sziasztok! Nem szoktam írni erre a forumra, de nekem is egy 2002-es NB-m van. Ma este sajnos sikerült összetörnöm a hátulját... Kéne egy megbízható és precíz lakatos (lehetőleg Bp-n)! Légyszi adjatok tippeket! Köszönöm!

2006-09-13 13:02:38
Erno

Erno

Posztok: 1451
Velünk: 7167 napja
Értem én de sajnos akkora gomolyag van mögöttem hogy egy harckocsi smile is álcázódhatna. Ez nem normális. Mint gumifustöléskor az autóm alig látható!
Te nyertél! Mutasd meg vmi profinak!
2006-09-12 23:48:29
obela

obela

Posztok: 639
Velünk: 6666 napja

Szerintem is normális 10 fok körül a "fehér füst" - szagold meg, szerintem nem sok mindent érzel majd, ez csak vízgőz lesz... Ha benzinszagot érzel benne, akkor persze lehet keverékképzési gond is...

2006-09-12 15:08:50

TomGreg

Posztok: 19
Velünk: 6764 napja

ERNő! Értem én de sajnos akkora gomolyag van mögöttem hogy egy harckocsi smile is álcázódhatna. Ez nem normális. Mint gumifustöléskor az autóm alig látható!

aláírás TomGreg NA egy6 VVVVVVVVVVVVVVVV
2006-09-11 12:59:34
Erno

Erno

Posztok: 1451
Velünk: 7167 napja
A mostani hüvösebb reggeleken tejfehéres (szetm nem olajos) füstöt ad a kocsim. Bemelegedés után kb 2-3 perc és mint mi sem történt volna. Olaj nem fogy, picike szelephang vana míg be nem mlegedig a motor (csak addig hallható addig míg megmozdul a vízhőfokom)
Ez hideg motornál teljesen normális szerintem.
2006-09-11 8:51:02

TomGreg

Tibi! Nekem a forgalmiban van bejegyezve a D és B tip. rendszámom, az okmányirodán követték el a jegyzést.

2006-09-11 8:49:04

TomGreg

Sziasztok! Szükségem volna egy kis segítségre. A mostani hüvösebb reggeleken tejfehéres (szetm nem olajos) füstöt ad a kocsim. Bemelegedés után kb 2-3 perc és mint mi sem történt volna. Olaj nem fogy, picike szelephang vana míg be nem mlegedig a motor (csak addig hallható addig míg megmozdul a vízhőfokom) 5letetetk van? Fontos lenne! Köszi!

2006-08-16 0:01:52
Tibi

Tibi

Posztok: 70
Velünk: 6727 napja

Már mindenki megnyugodhat! Nem kel több álmatlan éjszakát eltöltenetek a rendszámom miatt! Örömmel értesítek mindenkit, VAN ENGEDÉLYEM a D típusú matrica rendszámra! Mindenkinek köszönöm az együttérzést és baráti támogatást! Külön köszönet: A Mozaik u.-i műszakvezetőnek, aki látva vérbeforgó szemeimet soron kívül foglalkozott velem! A szentendrei okmányiroda dolgozóinak, akik szintén VIP eljárás keretein belül kezelték a problémámat! És végül de nem utolsó sorban had köszönjem meg a helyi serifnek a rend éber őrének megtisztelő figyelmét mellyel ezt az óriási bűntényt, felgöngyölítette! Örülök neki, hogy ez a rendőrség legnagyobb feladata!

2006-07-31 12:52:37
Tibi

Tibi

Köszönöm szépen a hozzászólásokat! A rendszám teljesen gyárinak tűnik. (fényvisszaverős meg minden) Hát én is abban bízok, hogy kimaradt a forgalmiból bár az elkeserítő hogy lekérdezés is negatív volt! A kereskedő, aki forgalomba helyezte már nem, tud nyilatkozni érdemben a kérdésről, mert nincsen nyilvántartásuk. A legelső tulajdonost is ismerik ő sajnos korházban van. Az előző tulaj szintén azt mondja, hogy ő már így vette a kocsit és soha nem kötekedett vele a rendőr. A kocsinak én vagyok a 3. tulaja. Szerintük az átírásoknál kimaradhatott a forgalmiból! Kinek van 2001-es vagy az előtti kocsija, amin matrica rendszám van? Már a vételnél be volt jegyezve a forgalmiba a matrica rendszám vagy akkor még elég volt valami engedélyt lobogtatni? Nagyon remélem hogy az egész csak adminisztrációs hiba!

2006-07-31 11:10:04
gram

gram

Posztok: 2281
Velünk: 7181 napja

Ha lekérdezték, akkor valszeg nem is volt engedély, mert az benne van a nyilvántartásban. A rendszám mennyire gyári?

2006-07-31 11:06:17

BA46

Posztok: 155
Velünk: 7445 napja

Lehetséges, hogy van engedélyed csak az átíratásnál kimaradt. Ha tudod az előző tulajt kérdezd meg, hogy intézte a matricás rendszámot.

2006-07-31 10:56:35
rabasz

rabasz

Posztok: 302
Velünk: 7190 napja
Nekem beleírták a forgalmiba, hogy "D" típusú forgalmi rendszám. Ezt még egy korábbi tulaj intézte. A helyi okmányirodában érdeklődj utána, hogyan kerülhet bele neked is.
Ez a bejegyzés akkor kerülhet bele, ha egyébként megvan az a bizonyos engedély, amit a rendőr is lekérdezett. Mivel az nem volt, először szerintem mindenképpen kérvényezd a matricarendszámot. Akkor már lesz engedélyed (bár gyanús, hogy honnan van a jelenlegid, mert elvileg régen is csak engedély alapján gyárthattak hivatalosan) Ha a rendszer szerint már van engedélyed, azt az okmányirodában beleírják a forgalmiba 5 perc alatt. ők is lekérdezik. A méret a meglévőknél lehet kicsi, de újonnan már csak nagyot csinálnak matricában is sajnos...

2006-07-31 6:16:56
laran

laran

Posztok: 573
Velünk: 6974 napja

Nekem beleírták a forgalmiba, hogy "D" típusú forgalmi rendszám. Ezt még egy korábbi tulaj intézte. A helyi okmányirodában érdeklődj utána, hogyan kerülhet bele neked is.

2007-05-15 12:32:24
Tibi

Tibi

Kellene egy kis segítség! Elkapott a rend őre és belekötött a "D" típusú matrica rendszámomba! Kereste rajtam az engedélyt. Nem tudtam neki ilyet adni! Én már így vettem. De mondta, hogy jó akkor lekérdezi. Na a szerv a vonal másik oldalán nem talált semmiféle bejegyzést ezzel kapcsolatban! Közűletek sokaknak van ilyen matrica rendszáma, gondolom, tudtok segíteni, tanácsot adni mit tegyek? A rendőrbácsinak volt egy pár ötlete mit tehetnék: 1, Állítólag meg kéne lennie a lemez rendszámomnak, amit felcsavarozhatok. 2, Kérhetek matricát, de az is ekkora lesz, mint ami most hátul van. Nos ezek közül semmi nem tetszik. Kaptam a helyi seriftől 2 hét haladékot az intézkedésre! Ha nem sikerül megoldanom a kérdést, akkor belelőnek a Dunába stb.... sad Javaslatokat és megoldásokat várok tőletek! Legjobban egy engedélynek örülnék a jelenlegi rendszámomra! Előre is köszi! smile