laran
Velünk: 6974 napja
Szerintem is normális 10 fok körül a "fehér füst" - szagold meg, szerintem nem sok mindent érzel majd, ez csak vízgőz lesz... Ha benzinszagot érzel benne, akkor persze lehet keverékképzési gond is...
Sziasztok! Szükségem volna egy kis segítségre. A mostani hüvösebb reggeleken tejfehéres (szetm nem olajos) füstöt ad a kocsim. Bemelegedés után kb 2-3 perc és mint mi sem történt volna. Olaj nem fogy, picike szelephang vana míg be nem mlegedig a motor (csak addig hallható addig míg megmozdul a vízhőfokom) 5letetetk van? Fontos lenne! Köszi!
Már mindenki megnyugodhat! Nem kel több álmatlan éjszakát eltöltenetek a rendszámom miatt! Örömmel értesítek mindenkit, VAN ENGEDÉLYEM a D típusú matrica rendszámra! Mindenkinek köszönöm az együttérzést és baráti támogatást! Külön köszönet: A Mozaik u.-i műszakvezetőnek, aki látva vérbeforgó szemeimet soron kívül foglalkozott velem! A szentendrei okmányiroda dolgozóinak, akik szintén VIP eljárás keretein belül kezelték a problémámat! És végül de nem utolsó sorban had köszönjem meg a helyi serifnek a rend éber őrének megtisztelő figyelmét mellyel ezt az óriási bűntényt, felgöngyölítette! Örülök neki, hogy ez a rendőrség legnagyobb feladata!
Köszönöm szépen a hozzászólásokat! A rendszám teljesen gyárinak tűnik. (fényvisszaverős meg minden) Hát én is abban bízok, hogy kimaradt a forgalmiból bár az elkeserítő hogy lekérdezés is negatív volt! A kereskedő, aki forgalomba helyezte már nem, tud nyilatkozni érdemben a kérdésről, mert nincsen nyilvántartásuk. A legelső tulajdonost is ismerik ő sajnos korházban van. Az előző tulaj szintén azt mondja, hogy ő már így vette a kocsit és soha nem kötekedett vele a rendőr. A kocsinak én vagyok a 3. tulaja. Szerintük az átírásoknál kimaradhatott a forgalmiból! Kinek van 2001-es vagy az előtti kocsija, amin matrica rendszám van? Már a vételnél be volt jegyezve a forgalmiba a matrica rendszám vagy akkor még elég volt valami engedélyt lobogtatni? Nagyon remélem hogy az egész csak adminisztrációs hiba!
Ha lekérdezték, akkor valszeg nem is volt engedély, mert az benne van a nyilvántartásban. A rendszám mennyire gyári?
Lehetséges, hogy van engedélyed csak az átíratásnál kimaradt. Ha tudod az előző tulajt kérdezd meg, hogy intézte a matricás rendszámot.
Nekem beleírták a forgalmiba, hogy "D" típusú forgalmi rendszám. Ezt még egy korábbi tulaj intézte. A helyi okmányirodában érdeklődj utána, hogyan kerülhet bele neked is.
Kellene egy kis segítség! Elkapott a rend őre és belekötött a "D" típusú matrica rendszámomba! Kereste rajtam az engedélyt. Nem tudtam neki ilyet adni! Én már így vettem. De mondta, hogy jó akkor lekérdezi. Na a szerv a vonal másik oldalán nem talált semmiféle bejegyzést ezzel kapcsolatban! Közűletek sokaknak van ilyen matrica rendszáma, gondolom, tudtok segíteni, tanácsot adni mit tegyek? A rendőrbácsinak volt egy pár ötlete mit tehetnék: 1, Állítólag meg kéne lennie a lemez rendszámomnak, amit felcsavarozhatok. 2, Kérhetek matricát, de az is ekkora lesz, mint ami most hátul van. Nos ezek közül semmi nem tetszik. Kaptam a helyi seriftől 2 hét haladékot az intézkedésre! Ha nem sikerül megoldanom a kérdést, akkor belelőnek a Dunába stb.... Javaslatokat és megoldásokat várok tőletek! Legjobban egy engedélynek örülnék a jelenlegi rendszámomra! Előre is köszi!