WarLock
Velünk: 4524 napja
Isten veletek, asszem itt a vége. Budapest elesett, vízalá merült. Miaták az út szélén elmerül e.
Itt még nagyon jó a helyzet. Nem úszkálnak a parkolóban a gépjárművek... Maguktól
Itt még nagyon jó a helyzet. Nem úszkálnak a parkolóban a gépjárművek... Maguktól
Isten veletek, asszem itt a vége. Budapest elesett, vízalá merült. Miaták az út szélén elmerülve. Ui: azért boldogan fulladok meg mert az én kis kocsim otthon üdül a garázsban...
Sziasztok,
ha lejárt műszakival elkapják az embert, akkor mi a hivatalos eljárás? Sima bünti és huzzál haza, vagy leveszik a rendszámot, és szigorított urulógiai vizsgálat is kell a forgalmi visszaszerzéséhez?
Köszi!!!
Na tessék, hát ugye megmondtam !! NEM ? Hát, DE kéremszépen ! A becsületes nepper tudja mi az, hogy autós élvezet
Külföldön is csak óvatosan:
Hááát, beszerelve majdnem a feléből feltőtössé varázsolható és a teljesítmény is meglenne. Én kérek elnézést, hogy anyagi oldalról nézem, nem a technológiában rejlő lehetőségek kiaknázását értékelem...és persze, hogy kéne
Szerintem itt kevesebb a meghibasodasi lehetoseg mint pl turbonal.plusz nem kellenek kulon muszerek sem.na meg a szivo fanoknak ez megvaltas :-D
Hááát, beszerelve majdnem a feléből feltőtössé varázsolható és a teljesítmény is meglenne. Én kérek elnézést, hogy anyagi oldalról nézem, nem a technológiában rejlő lehetőségek kiaknázását értékelem...és persze, hogy kéne
http://autopult.hu/ujdonsagok/225-loerovel-bucsuzik-a-bbr-a-lekoszono-mazda-mx-5-tol.html
Hááát, beszerelve majdnem a feléből feltőtössé varázsolható és a teljesítmény is meglenne. Én kérek elnézést, és persze, hogy kéne
Szép Napot kollégák!
Segítséget kérnék.
5 sebességes 4.1 difis autó 120-130 nál mennyit pörög nálatok?
Továbbá 6 sebesség 3.9 difi esetében ugyan ez a kérdés?
Köszi,
A
NBFL 1.6 5 seb. (nyitott) 4.1 difi 130 -> ~4000 (3950 körül)
NBFL 1.6 5 seb. (talán 4.1) sperr difi 120 -> ~3750
130 -> ~4000
DE!!!
Valószínűleg a km/óra felfelé csal egy 10-est, mert a navi 120-tól már rinyál...
U.i:
igen navival járok az M7-esen ... mert kemény vagyok... és nem találok haza Pestről
Szép Napot kollégák!
Segítséget kérnék.
Köszi,
A
NBFL 1.6 5 seb. (TYPE2) nemtommilyenáttétes sperr difi 120 -> ~3750
130 -> ~4000
DE!!!
Valószínűleg a km/óra felfelé csal egy 10-est, mert a navi 120-tól már rinyál...
U.i:
igen navival járok az M7-esen ... mert kemény vagyok... és nem találok haza Pestről
Szép Napot kollégák!
Segítséget kérnék.
Köszi,
A
NBFL 1.6 5 seb. (TYPE2) nemtommilyenáttétes sperr difi 120 -> ~3750
130 -> ~4000
DE!!!
U.i:
Koszi sracok.az auto mar felig szetszedve emiatt :D .majd holnap neki ugrok megint.koszi :-)
PKE jól tippelt, NA-nál ezt kell keresni:
"It's in the trunk in the wiring harness right near where the antenna comes through in the vicinity of the battery.
I see a spare big black connector
the connector IS for the fuse block, but the fuse block holds 2 fuses, one for the power antenna and one for the defroster."
NB esetén más kicsit, de ugye ismerjük a gyári service manualt, és már csak keresni kell:
http://www.mellens.n___nual/2000_wiring.pdf
jobb alsó képen a felirat gyanús J3- 01 kóddal
PKE jól tippelt, NA-nál ezt kell keresni:
"It's in the trunk in the wiring harness right near where the antenna comes through in the vicinity of the battery.
I see a spare big black connector
the connector IS for the fuse block, but the fuse block holds 2 fuses, one for the power antenna and one for the defroster."
NB esetén más kicsit, de ugye ismerjük a gyári service manualt, és már csak keresni kell:
http://www.mellens.net/mazda/mazda_miata_extra_manual/2000_wiring.pdf
Valaki pls.mondja meg hol van az antenna biztositekja :-D. Nem talalom :-(
Turjad csak, NA-n ott van hátul, Nb-t nem találtam, de nézz körül itt:
http://www.jimellismazdaparts.com/
Valószínűleg az akku előtt, ott mélyen, a pótkerék környékén.
Valaki pls.mondja meg hol van az antenna biztositekja :-D. Nem talalom :-(
Sziasztok!
Matt autójánál szóba került az olajnyomás mérés, és hogy a műszerfalon jelzett érték nem feltétlenül mutatja a valóságot.
Megnéztem ezeket a szenzorokat IL-en (NA):
1,6 (116hp) - 148 EUR
1,6 (90hp) - 21 EUR
A kérdésem az, hogy tudja valaki miért van ekkora árkülönbség a két szenzor között? Illetve, hogy abszolút nem kompatibilis az egyik a másik helyére,dá?
Nem csereszabatosak sajnos, a drágábbik egy folyamatos jeladó, az olcsóbb pedig csak egy kapcsoló. Egyébként gyorsan meg is néztem, a Bárdi kínálatában 1500 forint körüli listaáron vannak különböző gyártmányok 0,3-0,4 bar kapcsolási nyomással….
Gyárit szerettem volna, de 148 EUR-ot sokkalom, marad ahogy van egyenlőre.