Ordune
Velünk: 5002 napja
Amit felcsatoltam, abban van háromszög is.
Tomi, olyasmit sose csatolj fel amiben szög van! Rámehet a házasságod!
Normáááális???
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Normáááális???
Ez lenne tökjó! Összehajtható, ledes, befér a pótkerékhez.
Aztán ha elkéri a rendőr, akkor megkérdezi, hogy ez mi karácsonyfa-izzósor? Meg hol az "e" jel...
Nekem ilyen méretűm van.
Ennél kisebb van a csomagodban?
Sziasztok!
Ki milyen EÜ csomagot használ? Szeretnék venni egy kisebbet. Mindig csak útban van az a kemény doboz. Valaki motorost? Elfogadja a rendőr?
Köszi
SPety
Nekem egy kisméretű, HoMaSiTa-ban vásárolt Michelin tasakom van. Elég korrekt, és persze "B"-s. Még jól is néz ki, és simán elfér a pótkerékben. A háromszög elhelyezése már nehezebb.
Tényleg, tudtok valamilyen mikroméretüre összecsukható háromszöget? Én kerestem, de nem tláltam a neten.
Sziasztok!
Ki milyen EÜ csomagot használ? Szeretnék venni egy kisebbet. Mindig csak útban van az a kemény doboz. Valaki motorost? Elfogadja a rendőr?
Köszi
SPety
Nekem egy kisméretű, HoMaSiTa-ban vásárolt Michelin tasakom van. Elég korrekt, és persze "B"-s. Még jól is néz ki, és simán elfér a pótkerékben. A háromszög elhelyezése már nehezebb.
Elvileg a kocsiba B kategóriás elsősegély csomag kell, motorra meg A-s. Nekem is nagyon útban volt mindig a doboz, de sikerült találnom a Tesco-ban olyan elsősegély csomagot, ami a motoroshoz hasonlít, de B kategóriás. Azt hiszem még olcsóbb is volt, mint a doboz. Rendőr még soha nem kérte, így nem tudom jár-e érte tarkón lövés, de elvben jónak kell lennie és a pótkerék mellett elfér.
Nekem is ez a Tecsós van. A tartalma megfelel, a műanyag doboz nem előírás, és egy ügyes hajlítással berfér a pótkerék mellé, így semmi helyet nem foglal a csomiban.
Sziasztok!
Köszi
SPety
Elvileg a kocsiba B kategóriás elsősegély csomag kell, motorra meg A-s. Nekem is nagyon útban volt mindig a doboz, de sikerült találnom a Tesco-ban olyan elsősegély csomagot, ami a motoroshoz hasonlít, de B kategóriás. Azt hiszem még olcsóbb is volt, mint a doboz. Rendőr még soha nem kérte, így nem tudom jár-e érte tarkón lövés, de elvben jónak kell lennie és a pótkerék mellett elfér.
Sziasztok!
Köszi
SPety
92 február óta vezetek, de még sosem kérték az eü dobozomat.
Amúgy nekem ilyen van:
http://www.electroni___tas/Mini_kombi_taska
Sziasztok!
Köszi
SPety
Köszi,akkor lehet,hogy le kéne cserélnem majd azt is.Szombaton úgy is lehet börzézni!
Nekem is kérdésem lenne,akinek Na-ban van/volt style bar felszerelve meg tudná mondani,hogy a gyári szélterelő használható-e vele?Vagy cserélni kell?Köszi
Nekem volt, és simán használható, max viccesen néz ki, mert más a formája.
Nekem is kérdésem lenne,akinek Na-ban van/volt style bar felszerelve meg tudná mondani,hogy a gyári szélterelő használható-e vele?Vagy cserélni kell?Köszi
Meg tudná nekem valaki mérni, hogy önmagában a Nardi logós sebváltógombja kicsavarva milyen hosszú?
Megmérné nekem valaki, hogy a gyári Nardi váltógomb letekerhető része önmagában milyen hosszú? A
Kaptam egy új Nardi Prestige gombot, de kiábrándítóan hosszú... Az eddigi kopottas gombocskám kb. másfél centivel növelte meg a váltó menetes fémrúdjának hosszát. Kb 75 mm hosszú volt, ez az új meg majdnem 110...
Időközben picit változott a logó, így nem ugyanolyan, mint ami a kormányon van. Vagy átvertek, és ez nem is eredeti?
Ráadásul picit ferdén van ráragasztva a logó, és mellécsorgatták a ragasztót... Szóval finoman szólva nem vagyok elájulva a minőségétől...