Gabeszpapa
Velünk: 5053 napja
Gondolom az eladó rugalmassága határolja be a távolságot.
Oké, de ha kifizeted az útiköltséget és úgy sem megy bele Budapesten belül azért az nem elegáns....
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Oké, de ha kifizeted az útiköltséget és úgy sem megy bele Budapesten belül azért az nem elegáns....
Gondolom az eladó rugalmassága határolja be a távolságot.
Szia!
Szerintem ha komolyan fel akarod mérni a kocsi állapotát vidd el Laleehoz, ugyan messzebb van, de nem sok újat tudsz neki mutatni mx5 terén + ismeri a gyenge pontokat!
Sziaszztok!
Nem tud valaki a XI. ker-ben egy szerelőt, aki megcsinálna egy állapotfelmérést? Mennyire érdemes szakszervízbe vinni a felmérésért?
Parkoltam. Az tény h egy bamba fasz vagyok és nem figyeltem a roki-táblát, az is h azt hittem a tábla előtti helyre vonatkozik, az is h a roki kártyás ürge is mert h ő oda állt, én utána egyel, az aszfaltra nem volt semmi pingálva. Mint megtudtam ezért az embertelen bűncselekményért 50.000 Ft fájdalom díjat kell leszúrkolnom. (összehasonlításképp körforgalomban, autópályán, útkezerszteződésben parkolásért 15.000 Ft a bírság).
Gondoltam megosztom, hogy érdemes odafigyelni, Abszurdisztánban bármi megtörténhet.
Szemétség! Egy -isztán végű országban biztos nem csinálnak ilyet!
Az autópálya tényleg csak 15E, egyszer tolattam rajta 40-nel fél kilométert és annyi volt a díjazása.
Parkoltam. Az tény h egy bamba fasz vagyok" Azt szeretem ebben a klubban, hogy itt senkinek nem kell megjátszani magát! Vannak itt gyéépések, bambafaszok meg Kalap...tök jó!
Sziasztok! 2 napja vagyok MX5 tulajdonos, és sikeresen elrepesztettem a tető ütköző műanyag elemet, ami a zárószerkezet és a szélvédő mélyedése közti védőfunkciót látja el. Így nem tudom kattanásig betolni a zárat. Lehet, hogy nagyon használódik, vagy én feszítettem meg ennyire? Mik a tapasztalatok? Mennyibe kerül egy ilyen kütyü? Egy női tulajdonos várja a válaszokat...
Hi, Van hivatalos üdvözlőemberünk, csak most nem annyira éber, ezért isten hozott itt, a zártosztályon.
Ami neked kell, az egy majdnem filléres tétel, azt hiszem erre gondolsz: (erre gondolsz?
) Ha törik, lehet hogy túl szoros a zárszerkezet, nehezen csukódott a kallantyú, amig megvolt a műanyag?
Ha igen, esetleg keresd meg Kopi kollégát itt, neki lehet hogy van bontott is!
Köszönöm szépen! Igen, erre a kütyüre gondoltam! Közben kiderült, hogy valószínűleg nem nálam történt az eset, hanem az előző tulajnál, csak eddig még ezt az oldalt nem én csuktam be, ezért nem tűnt fel a dolog... A lényeg, hogy ki kell cserélni, aztán majd kiderül, hogy visszatérő-e a probléma. Ha igen, akkor a zárszerkezet lesz a hibás, de lehet, hogy valaki túl erőszakos volt vele.
Az illetékest pedig keresni fogom. Még egyszer nagyon köszi! Örülök, hogy Rátok találtam!
Parkoltam. Az tény h egy bamba fasz vagyok és nem figyeltem a roki-táblát, az is h azt hittem a tábla előtti helyre vonatkozik, az is h a roki kártyás ürge is mert h ő oda állt, én utána egyel, az aszfaltra nem volt semmi pingálva. Mint megtudtam ezért az embertelen bűncselekményért 50.000 Ft fájdalom díjat kell leszúrkolnom. (összehasonlításképp körforgalomban, autópályán, útkezerszteződésben parkolásért 15.000 Ft a bírság).
Gondoltam megosztom, hogy érdemes odafigyelni, Abszurdisztánban bármi megtörténhet.
Há mér nem raktad fel az ugandai rendszámot is. Bűnöd fertelemes, de mivel a bűntetés méginkább közröhely, amikor mint tudjuk itthon 47.000Ft-ból meg lehet élni és te sem vagy egy notórius bűnöző, a következőket teheted:
- ha van rokkantkártyás ismerősöd, akkor nyilván őt fuvaroztad és bemutatjátok a kártyáját
- lefényképezed a parkolót és megnézed megfelel-e a kresz v. egyéb szabályoknak (akadélymentesítési szabályok eléggé szét vannak szórva sokszor), ha nem akkor erre hivatkozol. Fontos, hogy le kell írni, hogy a táblát hová vonatkozónak gondoltad a szabályok alapján. Ilyenkor menni fog a kötözködés, de a törvény betűje őket is köti, még ha sokszor ezt szeretik is elfelejteni...
Legfontosabb kimaradt: legközelebb nem ott parkolsz.
csak ilyen roki-kártyám van. ez még érvényes?
Há mér nem raktad fel az ugandai rendszámot is. Bűnöd fertelemes, de mivel a bűntetés méginkább közröhely, amikor mint tudjuk itthon 47.000Ft-ból meg lehet élni és te sem vagy egy notórius bűnöző, a következőket teheted:
- ha van rokkantkártyás ismerősöd, akkor nyilván őt fuvaroztad és bemutatjátok a kártyáját
- lefényképezed a parkolót és megnézed megfelel-e a kresz v. egyéb szabályoknak (akadélymentesítési szabályok eléggé szét vannak szórva sokszor), ha nem akkor erre hivatkozol. Fontos, hogy le kell írni, hogy a táblát hová vonatkozónak gondoltad a szabályok alapján. Ilyenkor menni fog a kötözködés, de a törvény betűje őket is köti, még ha sokszor ezt szeretik is elfelejteni...
Legfontosabb kimaradt: legközelebb nem ott parkolsz.
Sajnos ismerős az eset. Én kerékbilincset kaptam 6-7 éve hasonlóért. Aztán, amikor szóvá tettem a közterületesnek, hogy miért nincs felfestve a roki logó a helyre, hogy lássa a paraszt, aki nem akart volna oda állni, a válasz annyi volt, hogy az már a fővárosi önkormányzat kezelése... Akkor 15.000 volt a sarc.
Sziasztok! 2 napja vagyok MX5 tulajdonos, és sikeresen elrepesztettem a tető ütköző műanyag elemet, ami a zárószerkezet és a szélvédő mélyedése közti védőfunkciót látja el. Így nem tudom kattanásig betolni a zárat. Lehet, hogy nagyon használódik, vagy én feszítettem meg ennyire? Mik a tapasztalatok? Mennyibe kerül egy ilyen kütyü? Egy női tulajdonos várja a válaszokat...
Hi, Van hivatalos üdvözlőemberünk, csak most nem annyira éber, ezért isten hozott itt, a zártosztályon.
Ami neked kell, az egy majdnem filléres tétel, azt hiszem erre gondolsz: (erre gondolsz?
) Ha törik, lehet hogy túl szoros a zárszerkezet, nehezen csukódott a kallantyú, amig megvolt a műanyag?
Ha igen, esetleg keresd meg Kopi kollégát itt, neki lehet hogy van bontott is!
Fun is not a straight line