WarLock
Velünk: 4642 napja
Akkor a Viper valószínű, hogy 4675km/h-val megy, mert 25 ször annyiba is kerül ^^
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Akkor a Viper valószínű, hogy 4675km/h-val megy, mert 25 ször annyiba is kerül ^^
szarjál bele, nem az a lényeg hogy néhány barom mit gondol, hanem hogy te hogy érzed magad mx-5 a világ legjobb autója, tartós, olcsó, sportos, gyönyörűszép, és a férfiasnak felsorolt szarokat nevetve autózza körbe bármilyen pályán
))
A szarni rá résszel egyet értek, hiszen az számít, hogy érzed magad benne. :-) Ettől függetlenül az MX5-ösben valóban nem sok férfias vonalvezetés van, ahogy a Japó vasak 90%-ában. :-D Azért azt mondjuk megnézném, mikor egy Vipert vagy egy Mustangot körülautóz egy Mx5ös egy zárt pályán... :-D
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
100, 2011-09-09 10:38:52
szarjál bele, nem az a lényeg hogy néhány barom mit gondol, hanem hogy te hogy érzed magad mx-5 a világ legjobb autója, tartós, olcsó, sportos, gyönyörűszép, és a férfiasnak felsorolt szarokat nevetve autózza körbe bármilyen pályán
))
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
"...Ezzel párhuzamosan a legférfiatlanabb autókról is született egy sorrend: a VW Beetle mögött meglepő módon a Mazda MX-5 lett a második, ...' He???
))
"...Ezzel párhuzamosan a legférfiatlanabb autókról is született egy sorrend: a VW Beetle mögött meglepő módon a Mazda MX-5 lett a második, ...' He???
Még nincs beceneve :D
Hát igen, egy csüccs ráférne, csak jelenleg szűkös a keret... egyenlőre saját vállalkozásra megy el a keret..
if in doubt, flat out.
Partipotó Csabival akinek azért a képből ítélve alkata ellenére is van vagy 100kg önsúlya :D
82, sztem nincs tele a tank, és csak egy oldalra rakattad a fel bilsteineket
Elmesélted már, hogy milyen becenevet kapott a szelepfedeled?
Kicsit le kéne dobni a vasat ,mint ahogy a profilképeden van!
Kozutas barátunk is árulja a vasat H.autón ?
Partipotó Csabival akinek azért a képből ítélve alkata ellenére is van vagy 100kg önsúlya :D
82, sztem nincs tele a tank, és csak egy oldalra rakattad a fel bilsteineket
Elmesélted már, hogy milyen becenevet kapott a szelepfedeled?
Kicsit szar volt a pálya, én két hátsót durrantottam el, de ingyen és bérmentve felgumizták a gépet használt gummákkal tehát nem volt gond
if in doubt, flat out.
lehet h csak mert későn kb. 3 óra környékén sikerült kiérni, de nekem elég halvány volt a Japcarfest. A legérdekesebb a helikopter mutatványai voltak, na jó meg amikor föl mentünk a kifutó pályára randalírozni az se volt rossz. 18-ára már nem is kell vandálkodós gumi mert a hátsó T1R-ek odalettek a rücsis betonon
Jaja, ette a gumit nagyon, de azért nem volt rossz. ;-) Kár, hogy csak a végére értetek ki, mikor már az autók komolyabb része hazament... :-s
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
lehet h csak mert későn kb. 3 óra környékén sikerült kiérni, de nekem elég halvány volt a Japcarfest. A legérdekesebb a helikopter mutatványai voltak, na jó meg amikor föl mentünk a kifutó pályára randalírozni az se volt rossz. 18-ára már nem is kell vandálkodós gumi mert a hátsó T1R-ek odalettek a rücsis betonon
if in doubt, flat out.
Gondoltam rá, de valami hatásossabb kellene sajnos...
Help! Kidobandó nyárigummát 196/50R15 métertben átveszek, 2db kéne még a nyár végére
if in doubt, flat out.
Esetleg brigéciolt használhatnál.