Ordune
Velünk: 5189 napja
Na oda vicces lenne kiautózni egy talira, Törökörszágon és Szírián keresztül.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Na oda vicces lenne kiautózni egy talira, Törökörszágon és Szírián keresztül.
Egy vidámabb nemzetközi hír a sok piromán suttyó angol után.
Levittem Ennácskát megfürdetni a közeli benzinkúthoz. Már nagyban törölgettem a domborulatait erre odarohan két srác. Úgy körbevették a kocsit, hogy először rosszra gondoltam. Aztán kiderült, hogy az izraeli miata-közösség lelkes szervezői. mindkettőnek egynyócas "piNA"-ja van (gondoltam ezt a szóviccet nem kezdem el magyarázni nekik). persze egyből kiszúrták a plusz-műszereket és már vitették volna magukat próbakörre, de sajnos el kellett keserítene őket
amúgy meg üdvözlik az egész klubot, jelentik hogy Izraelben is cöcögnek a hidrotőkék és mocskosul befognak aszni ma este a szigeten
Nem csak egy elterelő hadművelet volt ,és amíg az egyik feltarott a másik alárakott egy gombát!
Vagy nem kapaszkodott fel Bin Láden az aljára?
Egy vidámabb nemzetközi hír a sok piromán suttyó angol után.
Levittem Ennácskát megfürdetni a közeli benzinkúthoz. Már nagyban törölgettem a domborulatait erre odarohan két srác. Úgy körbevették a kocsit, hogy először rosszra gondoltam. Aztán kiderült, hogy az izraeli miata-közösség lelkes szervezői. mindkettőnek egynyócas "piNA"-ja van (gondoltam ezt a szóviccet nem kezdem el magyarázni nekik). persze egyből kiszúrták a plusz-műszereket és már vitették volna magukat próbakörre, de sajnos el kellett keserítene őket
amúgy meg üdvözlik az egész klubot, jelentik hogy Izraelben is cöcögnek a hidrotőkék és mocskosul befognak aszni ma este a szigeten
amúgy nem mert volna Barbie babát venni, kellett valami elterelő akció.
Jah, nem csak nálunk cseperedik egy nemzedék, akiktől leshetjük, mit kapunk nyugdíj helyett. Ha el nem ugrunk...
Nagyon gáz ami ott folyik...
Most mivanmá?! :D Tutira kivan égetve... :D Mellesleg frankó kis hotrod, vagy rat lehetne belőle
if in doubt, flat out.
Mennnymá, ez tök égő!
Kéne a hátsó dob... szerintetek használható lenne még?
if in doubt, flat out.
Rohadjék rájuk a műanyag lakat!
Halli!
Lehet, hogy kicsit későn említem, de itt a nyár és mint tudjátok utazás szakmában tevékenykedem. Ha valaki tervezi, hogy repülős külföldi vagy hajós útra menne, szívesen segítek mindenben!
Üdv!
if in doubt, flat out.
Ki árúlja ilyen olcsón az autóját??
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Ki árúlja ilyen olcsón az autóját??