Danny
Velünk: 4184 napja
NBFL Memories 2001-es. Forgalmiban: 1110 KG. Danny
NBFL Memories 2001-es. Forgalmiban: 1110 KG. Danny
http://picasaweb.goo___qQOw?feat=directlink
nagyon szép idő volt ma kicsit kanyarogtam . ez a kép az Abaliget Orfű szakaszon lövődött cigiszünet közben van ott egy csinos kis domb a naplemente pont akkor volt a színpadon
micsoda hátsó ,,,! wooov ! :D
Jó ez az ötlet, támogatom!
Más:
Forgalmiban nálam 1110kg van a saját tömegnél, gondolom elírás...
Akinek NBFL Magic-je van nézze meg légyszi'. Ernő? Balneum? !Köszönöm!
(Javíttatnám, de még a hírdetésekben sem egyértelmű, hogy mennyi a jó)
jó ötlet ! csatlakoznék én is
Köszönöm már most mindenkinek a támogatást!
Az első tavaszi talit kellene először megcélozni ezzel a programmal, mert ez lenne az első ilyen jellegű rendezvény, kell nekem egy kis idő, hogy minden tuti legyen.
Hóesésben is buli a kocsikázás , de azért inkább várjuk meg a jóidőt!
Én már el kezdtem mozgolódni, telefonálgatok, email-ezek, majd beszámolok a fejleményekről !
köszi mindenkinek !!!
sc,
Én is benne vagyok, de talán várnék egy szép tavaszi napig. A mostani hétvége - amikor szép idő lesz - kicsit rövid határidő a szervezésre. Szerintem a Gyengénlátók is szuper mód élveznék a dolgot, hiszen vannak köztük olyanok, akik néha moziba is mennek , mert a "feeling" is élmény és öröm. Pláne a mozgás, a levegő, stb. Szerintem, ha egy ilyen kezdeményezés elindul, akkor sokkal több, mint 4-5 miatársunk lesz ott. Danny
Én is
Nagykabát, Northfacesapka (like a spronsor-nak ), padlófűtés és hajrá. Mondjuk ebben az esetben, nem biztos, hogy a Csökkentlátó ifjúság a megfelelő célközönség, de én hétvégén szívesen benne vagyok bármikor egy ilyen kezdeményezésben.
Csak azért is, mert:
"...ezek milliárdosok geccc!!!..."
Én azt tűztem ki magamnak, mint biztosan elérhető dátum. Nem szerveztem ilyet még, ezért nem is akartam túlvállani magam. De ha össze tudunk jönni 4-6-an még ebben az évbem akkor gyorsabban kezdem el tolni a biciklit és összehozhatjuk!
sc.
Most akkor várunk tavaszig?
Benne vagyok én is. Jó ötlet!
Milyen helyszínt válasszunk? Valamelyik versenypályát, vagy induljunk el a vakok intézete elől a Dózsa György út- Hősök tere útvonalon?
dohosa
Örülök, hogy ilyen sokan jó ötletnek tartjátok!
Ági, nem kell versenypálya, egy szép napos délelőtt egy kis gurulás a városban tökéletes lesz!
Köszi mindenkinek!
sc.
Benne vagyok én is. Jó ötlet!
Milyen helyszínt válasszunk? Valamelyik versenypályát, vagy induljunk el a vakok intézete elől a Dózsa György út- Hősök tere útvonalon?
dohosa
A kocsi: Ex - Turp gyönyörűséges sárga 1990-es 1.6-os NA- ját birtoklom és imádom! :)
Full fapad, de azért légterelő és elektromos ablak van benne.
Mostan
Az én anyósülésem is rendelkezésre áll.
MX-5 KLUB - elnök ND 2.0 2016 RevoTop / NA 1.6 1992
Lájkolom!
...de, ugye meghívjuk a TotalCart is???
Támogatom a kezdeményezést!