Miatánk, ki vagy a mennyekben...

ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu

Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Beszélgessünk    |   << vissza

Beszélgessünk

2010-10-04 15:14:18
Kalap

Kalap

Posztok: 1636
Velünk: 5954 napja

Kedves Zolo,

Úgy gondolom, megengedhetetlen, hogy egy nyilvános fórumban gyűlöletkeltő módon nyilvánulj meg mások nevében / oly módon, hogy a te nézetedet azonosítsák egy csoport többi tagjának nézeteivel (Gondolok itt az állampolgárságot feszegető kérdésre) Nyilván tisztában vagy azzal, hogy a klub berkein belül többen is szlovák illetve más országok állampolgárai, igy a zindekszen tett kijelentéseddel őket is megbántottad. 

Azt hiszem, mindenki nevében mondom azt, hogy a továbbiakban tartózkodj az olyan kijelentésektől, amit bármilyen módon a Magyar Miata klub álláspontjával tudnak azonosítani, nézeteid csak saját nevedben tedd közszemlére bármilyen nyilvános fórumon!

aláírás

Fun is not a straight line

2010-10-03 19:55:49
Csabi76

Csabi76

Posztok: 1186
Velünk: 5307 napja

Sorry srácok, csak most olvastam mi ment itt, és igazat adva Baracnak, én  nem is kívánom értékelni, magát a cikket. Csupán Rabasz-hoz csatlakozva 2 bocseszt kérnék:

1: Félreértettem Gram "A német résztvevők nagyon zsizsegnek, úgyhogy ha a 10 autós keretet nem töltjük fel, akkor ők kapják az üres helyeket." mondatát így, megkövetem magam és visszaszívom amit előzőleg írtam

2: Szeretnék bocsánatot kérni Esztertől, Gramtól,  MMH-tól, Kalaptól, Cevlarttól, Zolótól (innentől nem is folytatnám mert úgyis kihagynék valakit), és mindenkitől akik az idei évben idejüket, féltett vasaikat, és kapcsolataikat áldozták arra, hogy öregbítsék a klub és a márka hírnevét (és emeljék a használtautóink árát smile ). Egyszer már kiveséztük, hogy klubtali ugyan idén kevesebb volt mint előtte, de azt mindenki észrevette, hogy a csapból is MX5 csöpögött. Nem volt hónap, hogy valahol valamelyikőtök TVbe, vagy újságcímlapra ne került volna. Nem érdemeltétek meg ezt, és bár sajnos a cikkező szájával nem szólhatok, de én érzem rosszul magam Miat(t)a. Remélem az én baráti jobbom, van olyan mint az övé, és elfogadjátok helyette, valamint nem hagyjátok abba amit csináltatok

Bocs, ha hosszú és nyálas lett, ez jött ki smile

2010-10-03 18:39:16
Zuzmi

Zuzmi

Posztok: 217
Velünk: 5211 napja

Igaz, Bocs! Részemről vége...

2010-10-03 17:44:47
Barac

Barac

Posztok: 605
Velünk: 5996 napja

@Hunya, és mindenki! Itt a PONT

Valahol olvastam, hogy nemsokára már januártól kezdődik majd a tavasz - kibekkeljük! smile

És szervez(z)ünk ilyeneket!

2010-10-03 16:40:05
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 5627 napja

Nyugodtan lovalld bele magad, csak figyelj ló és lovasának egységére... :-)

Rabasz, megvédünk!!! :-)

A Média az erő sötét oldala, a mi találkozóink meg maradjanak csak meg olyannak amilyenek.

aláírás May the Fairy be with You!
2010-10-03 14:33:01
Zuzmi

Zuzmi

Posztok: 217
Velünk: 5211 napja

Srácok!

Tudom, hogy nehéz ügy, mikor így "megtalálnak" minket (főleg Titeket, akik voltak olyan szemetek és "nem mentek el"...), de én azt javaslom, hogy ne húzzátok fel m,agatokat rajta, nem vagytok egy kategória ezekkel az "autós  újságírókkal". Sajnos, vagy nem, régebb óta van szerencsém autók - és a belőlük megélő "újságírók és "orgánumok" nézegetésére... háááát ... a belem fordul ám ki... és még nagyon finoman fogalmaztam... Gondolom, Ti is tudjátok, hogy a "nagyobb" helyeken, a divatosabb, sokat olvasott-nézett médiákban csak arról írnak, aki fizet nekik... Ez olyan világos, mint a Nap... Ilyeneket tök kár tagadni, mert ennyi erővel azt is tagadhatnák, hogy a levegőben nincs is oxigén... És ha valakire berágnak, akkor írnak minden rosszat a kocsikról, h rontsák az üzletet... Kicsinyes, szar dolog, de így van... Ezzel nekünk sajna nincs mit tenni. Írhatnék itt neveket, meg "orgánumokat" de minek...

Úgyhogy szerintem, Ti ezzel ne foglalkozzatok! (Bár könnyű ezt írni, tudom én...)

Inkább élvezzük az autóinkat, meg egymás társaságát, amikor találkozunk, fórumozzunk itt magunkban, épp elég élvezetes ez így is... Aki akar ír róla, aki akar, nem. Aki akar, köpköd, meg b@szogat minket, h milyen gyökerek vagyunk, hogy nem megy senki 3 szabadnapját, 6 tank benzint, meg egy halom pénzt feláldozva 2500 km-t, aki akar az nem nem...

Szóval szerintem, ne szegje kedveteket ez a "komoly" tudósítás, és mindenki azt tegye, ami neki kedves. Én azért érzem jól magam ebben a klubban, (semmilyen más klubnak nem vagyok tagja...), mert itt semmi nem kötelező, viszont a klub húzóembereinek és főszervezőinek köszönhetően mindig vannak jó kis események, telálkozók. Itt volt a 20 éves, vagy az éves talik, az esküvői menet, az esti rakpartos gurulások (amikre sajna nem tudok menni, de biztos jók lehetnek), a forró palacsintázások... Nem hiszem, hogy szükség van arra, hogy ezekről "komoly, hozzárértő autós újságírók" írjanak... Jók ezek így, ahogy vannak, a magunk szórakoztatására...

Bocs... Kicsit belelovalltam magam... smile

2010-10-03 13:32:08
Zolo

Zolo

Posztok: 1133
Velünk: 5415 napja
rabasz, 2010-10-03 8:41:30

Uraim, ezúton elnézést kérek a klub minden tagjától, hogy (részben) miattam ilyen támadás ért benneteket/bennünket.

Megmondom őszintén, többszörösen szarul érzem magam a dolgok alakulása miatt. Nem elég, hogy nem tudtam elmenni, pedig akartam, de most még én vagyok a hibás, aki miatt mocskolódik a belsőségen a sok kommentelő.
Nem utolsó sorban ez végülis "nyeremény" volt. Azt hittem LEHETŐSÉG és NEM KÖTELESSÉG a részvétel. Ha tudom előre, hogy ez lesz, ha véletlenül nem tudok elmenni, akkor inkább nem akartam volna "nyerni".

Igazából a minősíthetetlen, alpári stílusú újságíró szítja szerintem csak a tüzet, aminek a legrosszabb következménye az MMH és/vagy az MX-5 közösség lejáratása lehet.
Szerintem ne hagyjuk!

Én bárkitől bocsánatot kérek ha kell, bár azt hittem már nem az óvodában vagyunk, ahol csak orvosi igazolással lehet távolmaradni. Tévedtem, az én hibám, vállalom. (Mondhatnám, hogy ez is Magyarország és mi mást várhattam volna, de nem szeretnék a Vályi színvonalra süllyedni)

Egy elnézést kérés erejéig természetesen én is tartom az arcom, mert neten regisztráltam, de NEM érzem úgy, hogy ez bármire kötelezne egy FIZETŐS eseményen, ami nem a szomszád utcában történt. Szerveztem nem kevés autós eseményt az elmúlt években és NEM rendeztem ilyen lealacsonyító sárdobálást, ha a regisztrált autók/emberek nem jelentek meg. Az előadásmód és a prezentáció erről az "újságíróról" ad képet, nem rólunk vagy az MMH-ról. Szégyelheti magát!

aláírás

Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)

2010-10-03 13:25:10
Cimbi

Cimbi

Posztok: 1217
Velünk: 4776 napja

Este arénázhatnánk egy kicsit, Zoloval találkozunk ott, aki akar jönni 9kor a parkolóban tali a legalsó szinten, ott mindig sok a hely smile

aláírás

if in doubt, flat out.

2010-10-03 8:41:30
rabasz

rabasz

Posztok: 302
Velünk: 6745 napja

Uraim, ezúton elnézést kérek a klub minden tagjától, hogy (részben) miattam ilyen támadás ért benneteket/bennünket.

Megmondom őszintén, többszörösen szarul érzem magam a dolgok alakulása miatt. Nem elég, hogy nem tudtam elmenni, pedig akartam, de most még én vagyok a hibás, aki miatt mocskolódik a belsőségen a sok kommentelő.
Nem utolsó sorban ez végülis "nyeremény" volt. Azt hittem LEHETŐSÉG és NEM KÖTELESSÉG a részvétel. Ha tudom előre, hogy ez lesz, ha véletlenül nem tudok elmenni, akkor inkább nem akartam volna "nyerni".

Igazából a minősíthetetlen, alpári stílusú újságíró szítja szerintem csak a tüzet, aminek a legrosszabb következménye az MMH és/vagy az MX-5 közösség lejáratása lehet.
Szerintem ne hagyjuk!

Én bárkitől bocsánatot kérek ha kell, bár azt hittem már nem az óvodában vagyunk, ahol csak orvosi igazolással lehet távolmaradni. Tévedtem, az én hibám, vállalom. (Mondhatnám, hogy ez is Magyarország és mi mást várhattam volna, de nem szeretnék a Vályi színvonalra süllyedni)

2010-10-02 22:04:37

opzsolt

Posztok: 412
Velünk: 5209 napja
Erno, 2010-10-02 17:29:22

ezentúl nem az MX-5 lesz a világ legjobb autója? smile smile

eddig is az volt !  :P  höhö :D

aláírás
na most ide mit  írjak :)
2010-10-02 22:03:29

opzsolt

Posztok: 412
Velünk: 5209 napja

nekem az rémlik hogy max 10 autó a limit erre a rendezvényre . persze valószínűleg én nem vágtam hogy miről is van szó pontosan ..... nem mintha lett volna időm menni de elgondolkoztam ezen .....na mondom ,,tíz autó?? nem minnél több annál jobb?? na mindegy... smile

aláírás
na most ide mit  írjak :)
2010-10-02 20:24:50
Bird

Bird

Posztok: 3820
Velünk: 6424 napja

De, Tökölön lehetett nyerni ingyenes belépőt ,de azt hiszem, csak hármat sosoltak ki!

Valaki írta,hogy maximálisan 10 autó vehetet volna részt kis hazánkból!

De egy rekord kisérletnél ez hülyeség lenne!!

Az ingyen belépők száma volt maximalizálva, és nem a Magyar résztvevők száma!!

Tehát 10darab ingyen belépőt tudtak volna biztosítani a MMH-tól!

aláírás Kilinccsel elöre:)
2010-10-02 20:18:21
m4n4

m4n4

Posztok: 977
Velünk: 5032 napja

Nem Tökölön lehetett nyerni részvételt? ,)) Gondolom nem klubtagok kapták a lehetőséget, mert akkor csak ideszóltak volna, hogy akinek kell vigye..

2010-10-02 20:00:04
Erno

Erno

Posztok: 1451
Velünk: 6722 napja

és 4:31-nél jobbról előz autópályán? nálam ez halásos bűnnek számít.

2010-10-02 19:33:25
szeg

szeg

Posztok: 92
Velünk: 4964 napja

Kedvelem a Totalcar-t, de lassanként szinte az összes újságíró fölkerül nálam a bunkólistára valami nehezen kimagyarázható megjegyzése miatt. Ommm-nál rezeg a léc.

Ha Pistánk a jelentkezést le nem mondókat akarja ostorozni, akkor miért nem beszél világosan?
Pusztán a cikk és videó megjegyzéseiből nekem az jött le, hogy micsoda széthúzó banda a magyar és milyen csordultig van közösségi szellemmel mindenki más Európában.
Ami lehet, hogy részben igaz, de hitelesebb lenne egy saját autón/költségen 2400km-t utazó valakitől hallani, ugye.

Igaza van abban, hogy nem gentlemanus dolog távolmaradás esetén lemondás nélkül hagyni a meghívót, de ez a cikkből-videóból nem derül ki, és a szurkálódó megjegyzések amolyan semmit se drágálló kibicet csinálnak Pistánkból.
Ezeknek inkább a kommentek közt lett volna a helye, akit illet magára venné, akit nem, az meg nem kapná föl a vizet.