DonPedro
Velünk: 5333 napja
A fekete NA én vagyok
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
A fekete NA én vagyok
Tegnap fekete NB Sopronban, LVT rendszámmal, pirosnál integetéssel, innen?
NA 1993
Hello! Oroszlányban borbálán narancs NB. Ismerős vkinek? Illetve a napokban megint láttam egy ezüstmetál NB-t
Egy kék NB vel intettünk össze ma délután a 7-es főúton valahol Velence és BP között. Innen volt valaki? (piros NA keménytetővel
)
Szegeden piros NA, fekete NA, bordó NC, szurke NB?? Nincs senki a fórumon?
ma , vasárnap délután (17:15körül) a 82sz. úton Ravazd után talán sötétzöld NA ? Mellékesen megjegyzem, hullottam a cseszneki szerpentinen a motorosok, egyszerre két helyen is lapátoltak össze egyet-egyet a mentők meg a rendőrök....
Ferihegy market centrál Lidl parkolójában majd minden nap szürke NB ,INF rendszámmal. Innen valaki?
Off kocsival villogtatok... az ilyenek miatt hiszem mindig azt, hogy trafiznak, vagy szarul van beállítva a lámpám...
Francba, erre nem is gondoltam. Ez nálam már beidegződés nem is tudatos, messziről kiszúrok minden Miatát és rögtön integetek, villogtatok néha még dudálok is, hát erről le kel szoknom (off kocsiban)!
Black Sushi
Off kocsival villogtatok... az ilyenek miatt hiszem mindig azt, hogy trafiznak, vagy szarul van beállítva a lámpám...
if in doubt, flat out.
Biatorbágyon ezüst NA? Mostanában többször látom. Off kocsival villogtatok, de semmi válasz.
Black Sushi
Tegnap este az üllőire beengedtem egy kék NBFL-t hátul ledes lámpákkal és LUM rendszámmal. Itteni a valaki?
if in doubt, flat out.
2013.03.23 Győrben piros na?
Vasárnap éjszaka (03.10) éjjel mellettem állt egy csudiszép sárga NB a Pozsonyi úton... viszont nem tudtam Tőle aludni, mert égtelenül zengett a riasztója...(azt hittem, hogy az enyém... kómásan lecsattogva konstatáltam, hogy az enyém csendben van)... Hmmm ... Ki volt?
Ma reggel 8 után 6-os út aztán Budafoki, sötét NB gyereküléssel a jobb egyben, akarom mondani a jobb oldalon.
Mondjuk kicsi az esély, mert MBK rendszámmal.
Ma 18:45 kor a Bp. Kossuth téren ezüst NB volt mögöttem, nyitott tetővel. Én NA-val hasítottam. Innen volt valaki?