Csabi76
Velünk: 5306 napja
Innen hord valaki Csákvárra szerszámacélt MX-el? Most már gondoltam megkérdem
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Innen hord valaki Csákvárra szerszámacélt MX-el? Most már gondoltam megkérdem
Délután Budafoki úton kifelé, balra kanyarodó sávban egy NB-vel valaki? Színt a szürkületben nem tudtam beazonosítani, de tülköltem.
Ma reggel 9 körül, pesti alsó rakpart, déli irányban, szürke NB, LON-XXX, nyitott tető, szőrmekucsma? )) Nagyon király volt!
Na ma ki volt a hungárián?
Csak nem?
.
Na ma ki volt a hungárián?
if in doubt, flat out.
PIROS KOMPRESSZOROS nbfl VII. Benyovszky utcában? Myair te voltál? :-)
Tegnap kivel autózgattam az Alleetól a Stadionokig?
Fekete NB, középen dupla kipuff, szerintem FL volt ha jól emlékszem, hardtoppal!
Tegnap 6db MX5össel találkoztam! :O
Errefelé viszont gyakran járok, kicsi a világ!
Az is én voltam, D porta
Tanga
Hahó!
Ma dél környékén, Ferihegy 1 (asszem B portánál) egy piros Miata parkolt magányosan.
Kollégák, múlt heti 3 eset résztvevőit keresem!
1. Szerda vagy csütörtök du fél 5 körül a kispesti Ady Endre úton ment előttem egy Miata, LYA rendszámmal (az én NA-mé is az).
2. Péntek reggel 7-7:15 körül NB a műegyetem előtti úton. Integettem :-)
3. Péntek du 2 előtt a Zugligeti-Virányos úton egy piros NA kacsintott.
Bármelyik autó ide valósi?
pke
Mostmár minden reggel rendszeresen látok a Futó utca és a Práter utca sarkánál közlekedő fehér NC-t és egy szürkét... innen?
if in doubt, flat out.
ma délután a 71-n Tihany után? Motoros fekete chopperrel mellém lassított, vigyor, int, és tovább előz. Innen valaki? Vagy félreértettem az integetést?
na ez megoldva, távoli kollegám volt, csak bukóban, szemüvegben meg sálban nem ismertem meg
Ma délelött 11 és 12 között, a veszprémi körgyűrű győri elágazásánál, aranyszínü NB LMW.... rendszámmal.
Valaki innen?
Én off autóval, ezért nem is integettem.