Semmi Cicó
Velünk: 6351 napja
Ma reggel 9:30-kor a Mészáros utcában láttam egy egészen sötét kék NB-t, elöl nem volt rendszáma és egy fehér kupak volt rajta !
sc.
Ma reggel 9:30-kor a Mészáros utcában láttam egy egészen sötét kék NB-t, elöl nem volt rendszáma és egy fehér kupak volt rajta !
sc.
Tegnap (feb6) este 2130 környékén a Nyugatitól az Oktogonig futottunk együtt, ezüst NB, aki a bukócsövem hasznosságát kérdezted, ki voltál?
"Volt már, hogy megcsúsztunk, de ennyire!" 2:16
Pont ott kellett kiderítenie, hogy hol vannak az autójának a határai? Elsősorban ezt se tudásból hozta vissza, inkább a jóindulatú autónak köszönheti az életét mindenki... Suzuki 1.3 sufnituningot a segge alá, az illik az ilyenhez - az eltúrja az orrát már 20km/h-val lejjebb, oszt "milyet dzsaltunk, vazze" hazamennek.
Ma reggel (2008.02.04 6:30) Győrben ezüst NB keménytető, csomagtartó rács ? mintha valami J... rendszáma lett volna, nem láttam rendesen a Buszról
"Apudnak majd mutasd meg!" 1:57
Idióta... Alapszabály, hogy motorossal nem játszunk, mert lágyhéjú.
Már az előtte lévő kanyarban is majdnem összesodródtak, képzelem, itt hogy összecsinálta magát a motoros mögötte.
[img]http://www.nextage.hu/NextAge_files/mx5.jpg [/img]
Sárga - gondolja. Átvillan a fején a szó: sárga. Vajon hogy jön ez ide?
(c) Artur Dent, Galaxis útikalauz
remélem nem te ... 1:19 - nél .. huh sc.
Nem én voltam. Én most keménytetővel vagyok meg króm csomagtartóráccsal...
Ezüst/titán NB tegnap este budai rakparton észak felé. Rob? Keménytető nélkül.
Zsinórban másodjára látok egy fehér NA-t, kis hátsó szárnyal a Fiumei úton, az Orczy tér felé, reggel 7:50 körül.. Nem innen valaki?
Kalap
Fun is not a straight line
Hali
Kiaz a bátor legény aki a Náncsi néninél szokott parkolni az NB jével?
Hali
Ki járkál egy bézs színű új renault laguna kombival?
Hűvösvölgy és budakeszi között a szépjuhásznén értem utol és kapásból kirakta az elakadás jelzőt (nem azért mert elromlott )
Aztán a kedvenc kanyaromat "véletlenül" keresztbe vettem be és ezt is jutalmazta egy kis indexeléssel.
De valoszínünek tartom, hogy köztünk van a tettes
Hello Flug!
Hát igen, enyém a kis fekete vadráccsal az orrán
Már párszor felfedeztelek a Fitness2000 parkolójában is... Egyszer majd jól összefutunk valahol
Mondjuk egy következö minitalin. Gyere el tényleg egyszer, nagyon jók a klubbos összeröffenések