Liszt
Velünk: 3195 napja
Pécs, piros NA 7.10 korul Bartok Bela utca kornyeken ?
Nagyon jol nez ki!
Dani
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Pécs, piros NA 7.10 korul Bartok Bela utca kornyeken ?
Nagyon jol nez ki!
Dani
PHS-es NB, Szfvár., Kossuth iskola, 1-2 perce a gyerekkidobóból indultál. Itt vagy?
A véletlen az NEM Miata!
Én voltam, pontosabban már csak volt tulaj, épp onnantól kezdve már nem az enyém az autó
Türkiz NSC épp most Szfvár. Vasút. Itt vagy?
A véletlen az NEM Miata!
Szfvár., Pozsonyi út, Kossuth iskola, ma 8.00, fekete NA. Itt van közünk?
A véletlen az NEM Miata!
régi kép
úgy emlékszem végig köves, nagy nyomvájukkal, hol töltéssel hol semmivel. Bicóval mentem, de elég offroad volt.
Ernő már régóta fúrja az oldalamat a kíváncsiság, te hogy mentél el ahhoz a kilátóhoz mx-el? :D
Ernő már régóta fúrja az oldalamat a kíváncsiság, te hogy mentél el ahhoz a kilátóhoz mx-el? :D
Látom Győrben az Audi parkolójában is szaporodnak szépen az MX-5 ök. 9es porta piros NA? Főporta ezüst NBFL ?
Sziasztok,
ki járt a héten Horvátországban kempingben egy sárga NBFL-lel?
act
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Valaki innen fekete NC az M7-esen érd környékén 3 körül. Integettünk :-)
Sziasztok! Ki volt a siófoki kórház parkolójában ma a kis sárgával?
Tegnap belekeveredtem egy fotózásba, a Dunakeszi bevásárlóközpont behajtójánál, természetesen a körforgalomban táncoltak az autók. Ahogyan láttam két ND-t zavartam meg NBFL "veteránommal". Innen a klubból voltatok?
Danny