Antonio
Velünk: 2986 napja
Köztünk van ez a szerencsés tulajdonos aki Rómában részt vett az autósmozi fesztiválon?
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Köztünk van ez a szerencsés tulajdonos aki Rómában részt vett az autósmozi fesztiválon?
igen Én nem láttalak, te is arra jártál?
Ki ismeri fel magát?? (NVV rendszám)
Ma dél és 1 között Füzesabonytól egészen Miskolcig utaztunk együtt, sajnos én off autóval voltam(ezüst Chrysler).
Üdv innen is
Ki ismeri fel magát??
Ma dél és 1 között Füzesabonytól egészen Miskolcig utaztunk együtt, sajnos én off autóval voltam(ezüst Chrysler).
Üdv innen is :)
igen Én nem láttalak, te is arra jártál?
igen :)
Az alábbi képen látható sofőrt és autóját ma 11:00-kor Csepelen láthattam, igaz?
Ezusta miata negyed hatkor Sopron Varkerulet ma? Ki volt az?
Kék Nb nnk vagy nmk rendszammal veszprem elso lampa? Amikor lefordultal integettem. ( off-al voltam) ui.: pofatlan vagy :D
Tatabányai Coloplast parkolóban fekete NB! Üdv kolléga!
Ma este 9 orakkor a 13. Ker bessenyei utcabol nyilo utcaban allt egy szurke nc azt hiszem M es rendszammal ki volt az? ))
( en civillel voltam)
udv
Köszi Az enyém sem pihen télen, úgy meg aztán pláne nem, hogy hamarosan lesz egy 4.3-as sperrem
Sajnos az enyem nem alszik teli almot, igy lehet jarok majd arra. Felirtalak a listara! :D
Jinba ittai!
Szia!
Tudomásom szerint nincs másnak MX-5 szentgróton Ott nevelkedtem és egy jódarabig ott is éltem. Család most is ott él, uh gyakran megfordulok arra. Jelenleg Pókaszepetken lakozom, ha erre jársz jelezz, összefuthatnánk.
Üdv! Zoli
Hat nem igen vizsgalgattam meg mert csak neha vagyok szombathelyen de nem tünik rosznak!
Zalaegerszeg környéki lévén szívesen csatlakoznék egy-egy guruláshoz, amennyiben időm is engedi. Láttam gyűjtögetted a környékbelieket, ha lesz alkalom, kérlek értesíts. Köszi!
Üdv! Zoli
Az lehet hogy meg oktober elejen lathattalak Zalaszentgrot kornyeken!?
Off autoval voltam keszthelyre mentunk. De a BRG szin meg az NB az stimmel, ezek szerint a hely sincs messze
Jinba ittai!
Hat nem igen vizsgalgattam meg mert csak neha vagyok szombathelyen de nem tünik rosznak!
Zalaegerszeg környéki lévén szívesen csatlakoznék egy-egy guruláshoz, amennyiben időm is engedi. Láttam gyűjtögetted a környékbelieket, ha lesz alkalom, kérlek értesíts. Köszi!
Üdv! Zoli