grizzly
Velünk: 3483 napja
Vaci uton Duna plaza kornyeken fel oraja, szinten zold NB? Intettunk is
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Vaci uton Duna plaza kornyeken fel oraja, szinten zold NB? Intettunk is
Ma reggel 3/4 8 körül egy királykék miata a rétsági körforgalomnál? Du Vác -Szendehely között 3 ó körül, újra szembetalálkoztunk :-)
Melyik vagy Te? :D
Ha holnap is ott áll még, kapsz egy képet
Az anyósülésen lévő lurkók közül a jobboldali. '98 nyarán készült kép, apa a kecskeméti Mazda kereskedésnél dolgozott, és hazahozta egy körre a tesztautót. Sajnos nem volt a miénk.
Egyébként egyszer nekiálltam végigpörgetni a Tagokat, hátha megtalálom, és az egyik profil alatt meglett, de azt nem tudni, hogy övé-e még, elég inaktív profilnak tűnt.
Köszi ha dobsz egy képet.
Melyik vagy Te? :D
Ha holnap is ott áll még, kapsz egy képet
Két napja áll az oktogonnál egy parkolóházban a GNJ-377-es rendszámmal egy napsárga nb, innen valaki?
Szóval még megvan.
Két napja áll az oktogonnál egy parkolóházban a GNJ-377-es rendszámmal egy napsárga nb, innen valaki?
Nem volt rajta semmi,viszont hölgy vezette valószínű nem te voltált
Tegnap 62-es út Szabadegyháza mellett, ikertesó kék NBFL dél körül, illetve 5-6 között ezüst NBFL Csákvár környékén a szakadó esőben?
Hupsz.bocsesz.felreneztem :-D. Viszont en is lehettem mert voltam a praktikerben.ha volt rajta csikozas en voltam :-)
De tegnap 25 volt, Kotama 23-Án látta, szóval akar te is lehettèl
Ma du Balaton déli part, talán Szántódnál, vajszínű nb-nek intgettem kék nbfl-ből.
Ma du Balaton északi part, talán Szántódnál, vajszínű nb-nek intgettem kék nbfl-ből.
Hihetetlen,mióta miata-m van, egyre többet látok belőle,eddig észre sem vettem az utakon.
Tegnap este Üllői út vége béke térnél egy piros NA, utána a vecsési market centralnál (vagy mi az) egy szürke NB. Egyik sem vett észre pedig villogtam integettem.
Vecsesnel este gonziek lehettek.nbfl nyitott tetovel halos szelfogo
vasárnap 13.10 M1 Győr-Lébény közt megelelőzött, villantott
egy fehér NC keménytetővel, innen valaki?
később a pihenőben láttam lehúzódva, csak már későn vettem észre...
Hihetetlen,mióta miata-m van, egyre többet látok belőle,eddig észre sem vettem az utakon.
Tegnap este Üllői út vége béke térnél egy piros NA, utána a vecsési market centralnál (vagy mi az) egy szürke NB. Egyik sem vett észre pedig villogtam integettem.
Tegnap Csongrádon a piac közelében 18óra körül egy zöld NB nyitott tetővel parkolt. Innen valaki?