mester
Velünk: 5005 napja
te Bird...? ha már így összefirkáltad az aszfaltot,milyen lesz az új oldalad? Kattog már a gép? 18 as kerék,airride?
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
te Bird...? ha már így összefirkáltad az aszfaltot,milyen lesz az új oldalad? Kattog már a gép? 18 as kerék,airride?
Birddel integettem épp össze az Andrássyn..
Furák a pici kerekek, de ültetéssel kifejezetten jó...
Ocsmányak a pici kerekek, de múlt héten tél volt!
Birddel integettem épp össze az Andrássyn..
Furák a pici kerekek, de ültetéssel kifejezetten jó...
Ilyen közel hozzam autó? Szólok a haver biztonsaginak ha nem viszi el a tulaj lopom. Tessék elvinni.
Eurocenter parkolójában sunnyog egy szép sötét színű NA az egyik sarokban. Nagyjából pont azon a helyen ahol annó én deponáltam a kocsit - a biztonsági őrök fülkéjével szemben - amíg téglákon nem találtam. Ha tartósan ott állsz haverkodj össze a biztonságiakkal különben......
Sziasztok!
Tegnap reggel az infoparkban előttem ment egy zöld NB. A "D" épület előtti parkolóba állt be. Én mögötte mentem egy szintén zöld NB-vel. Majd késő délután a Nagykőrösi út és az Auchan-hoz vezető út kereszteződésében állt egy fehér NA. Innen valaki?
Sziasztok!
Közületek kísértem valakit tegnap este az M2-ön a Sződ/Szödligeti lehajtóig Pestről?Kb 18:25-kor kanayrodott le.
Újpest körül csatlakoztam rá, még a fényszórókat is lekapcsoltam, és megpróbáltam kiinteni a Shell kútnál. De nem vette a lapot. Lehet rossz tapsztalata van az "agresszív terepjárósokkal"
Üdv,
Fero
Pénteken láttalak a Hungárián, az 5-ős bevezető végén áltam a lámpánál! Csapatni??? Sajna az enyém csak 1.6 NB hiányzik az erő, meg a difi
beteg az a suzuki :D
Igen enyém az airbrush tetős Ricsivel mi minden pénteken arénában vagyunk :D ma elvileg nemsoká megyünk városba csapatni meg jön még egy hátsó kerekes Suzuki is :D el lehet lenni :P
Én eddig is lejártam egy mareával, úgyhogy ott leszek! Legalább megismerek pár Miatársat!
hali.jövőhét vége lurdy?(pénteken szokott lenni)
nekem a holnapi gurulás jó lehet - nyitottam egy Kecskemét és környéke témát a szervezéshez!
Nekem ez a hétvége nem jó.
Viszont pont most láttam egy aranysárga NB-t Kecskeméten a MAG Kft. parkolójában, MRZ-***. Nemrég még eladó volt, itt vette meg valaki?
igen,ott találkoztunk.utólag bocsánat hogy annyira siettem/siettünk és nem tudtam beszélni,csak jótékonykodtunk.viszont gurulhatnánk,találkozhatnánk egyet.mondjuk ma este,holnap?valaki?én ma 7-töl szabad vagyok :D