james
Velünk: 3453 napja
Tegnap este Szfvár, pláza tető parkoló, MUS rendszámú NBFL Magic? Fehér kombi Octaviával kerültük egymást.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Tegnap este Szfvár, pláza tető parkoló, MUS rendszámú NBFL Magic? Fehér kombi Octaviával kerültük egymást.
Este fél 10-10 között Andrássy-n, közel a Bajcsy-hoz parkolt egy NBFL, Szondi utca körút felőli végén, bal oldalt parkolt egy NB. Ixx - *** rendszámmal, kemenytetővel.
Ma este 9 óra körül a II. ker. Szikla utcai lakóparkban parkolt egy szép ezüst NFBL (talán Magic?). Innen valaki? Lakó vagy vendég? Itt lakom a park másik felén, jó lenne haverkodni ha földi a kolléga..
manson az lehet h téged láttalak Győrben tegnap este 20:00 körül az Öcsi fagyizónál, a LIDL mellett?
Ugyan ilyen NA volt, ezüst kemény tetővel. EV-t láttam a rendszámon, már kezdett sötétedni.
A Mikovinyi utcában a fekete NA én voltam
fuckyeah
Ma délelőtt Nyíregyházán, a telizöldes kereszteződésben, a Kossuth utca irányába ment egy sötétszürke NB, felhajtott tetővel. Esetleg innen volt valaki?
Ma az Árpád fejedelem útján, 10:30 körül egy ezüst NA, C**-xxx rendszámmal, intett is, majd 10:50 talán a Mikovinyi utcában egy fekete NA , talán U**-xxx rendszámmal, aztán 11:20 körül a Lurdy szabadtéri parkolójába hajtott be egy sötét (szerintem fekete) NB LVS-xxx rendszámmal, ha jól láttam.
Valamelyik talán innen?
A Mikovinyi utcában a fekete NA én voltam
Ma az Árpád fejedelem útján, 10:30 körül egy ezüst NA, C**-xxx rendszámmal, intett is, majd 10:50 talán a Mikovinyi utcában egy fekete NA , talán U**-xxx rendszámmal, aztán 11:20 körül a Lurdy szabadtéri parkolójába hajtott be egy sötét (szerintem fekete) NB LVS-xxx rendszámmal, ha jól láttam.
Valamelyik talán innen?
INA-054 Tóváros 8-kor? Klubból valaki?
Láttam ma délután 15:45 környékén Nyíregyházán, a rutinpályánál egy fekete NB-t, MKG rendszámmal. Idősebb úr és hölgy ült benne. Innen a fórumról volt esetleg valaki?
CenterPoint irodahaz kettes parkolo -3 szint nem ismeros egy fekete NC tulajnak?
Fekete NBFL bézs belsővel Ráckevén a Nyírfa utcában?
Kb. fél órával ezelőtt egy NB a kiskörúton? A Deák térnél nyitotta ki a tetőt, D matrica a lökhárítón és óriási fém doboz a csomagtartón.
Kb. fél órával ezelőtt egy NB a kiskörúton? A Deák térnél nyitotta ki a tetőt, D matrica a lökhárítón és óriási fém doboz a csomagtartón.