Narancs
Velünk: 3962 napja
Narancs, tegnap este Nagymező u. Andrássy sarkán engedtél át Angyalokat a zebrán?
jajaja 0:-)
Narancs, tegnap este Nagymező u. Andrássy sarkán engedtél át Angyalokat a zebrán?
Ma 16:05kor egy kemény tetős sárga NB Szegeden a Bécsi körúton?
Szegeden az Arvíz utcában LLU rendszám parkolt...innen valaki?
Kié lehet az a HSL rendszámú, szép, fekete NB, amin miata.hu matricák vannak a háromszögeken, és délután előkelő helyen állt az allee mélygarázsában?
Rendszám: lxa-756
Gyártmány: MAZDA
Típus: NB
Szin: SZÜRKE
A jármű körözés alatt áll? NEM
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
Köszi! Ezt a legutolsó sort azért a gyakorlat cáfolja
LXA-756 nem hiányzik valakinek? Fél éve nem mozdul...
Ha még hó is van akkor játszani is lehet picit az ipari parkban
Szóljatok ha jöttök, legurulok egy pacsira
Majd 1x kéne egy mekis helyi mx talit csinálni,kajálni,beszélgetni..akár havi rendszerességben,minden hónap valamelyik napján,estéjén...mint régen a haverokkal esténként a téren,csak most nem simsonnal meg verhovinával
Budakeszin én is láttam néhányat a hétvégén, ha már ennyien vagyunk ott, akkor az ottani Mekinél is lehetne egy találkozási pont
Én is azon a környéken szoktam járni főleg budaörs és a XI. kerület, úgyhogy örülék, ha nem kéne átmenni a városon
apropó: kié az a piros NB, ami a nagyszöllősi úton parkol középen. Az elmúlt napokban vettem észre, azóta mindig ott áll. Tegnap pl fél 8 körül parkolt le vele a gazdája.
Ez meg a Váci úti Tesco előtt állt délben.
Nos ha már ennyire beindult esetleg egy szombat kora délután szóba jöhet, vagy utána héten egyik esti időpont. Addigra már az enyém is kész lesz remélem.
Valóban utánad, én meg Bulirobottal találkoztam Szép az autód!
Köszi! A zöld NB sem csúnya ám!
Húú, azok régen mekkora bulik voltak, kár, hogy már vége, volt hogy 50-60 autó is eljött, csak aztán rendőrséget mindig ránk hívták, pedig annyira bejáródott, hogy igen komoly 500+LE autók is voltak.
Gonda Gellért
..itt nincs kőrpálya,az utak se jók,de legyen Volt régebben a tesco mögötti részen illegális gyorsulási verseny,de vagy az utak romlása,vagy a nagyobb forgalom,vagy a rendőrség közelsége miatt már nincs..de a meki áll