tom65
Velünk: 4632 napja
Szia, ha esetleg még megvan, engem érdekelne!
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Szia, ha esetleg még megvan, engem érdekelne!
Ma összecsavaroztam mindent,meghuztam,lehuztam, leporoltam, bezsiroztam stb. Mentem egy jót a piroskával, így gyári állapotban (kivéve ültetés) nagyon tetszik, és nem csörög zörög, nagyon jól fut" . Azért egy futómű állìtás meg egy feszesebb coloiver kell, de már így is jól alszom. Jó volt 3 év NA kihagyás után ismét racsingolni kicsit...
Egy haveromé, úgy emléxem 50ezer a négy db,de ha komolyan érdekel, megkérdezem! Vagy átadom a számát.
Értem, ha eladó mennyi lenne az ára? Köszi!
NA 1.8 1995
Ezekben van csavar,H&R , nem valami gagyi cucc,mazda méret. Ha tudok,rakok képet este.
Szia! Gyári tőcsavarokkal felment?
NA 1.8 1995
Van nálam még 4 db 2,5 cm es, egy próbát megér...
Hű, lehet nekem is kéne ennyi nyomtáv szélesítés az na-ra. Nagyon tetszik így!
Touge Runnerz
Elöl 1,5cm, hátúl 2cm nyomtávszélesités. Hiányzik még egy kis ültetés,de jó lesz
Elöl 1,5cm, hátúl 2cm nyomtávszélesités. Hiányzik még egy kis ültetés,de jó lesz ????
Még 3 cm ültetés,és kész????
Megy az idő, nem foglalkoztam piroskával, ifi koromban már rég összedobtam volna. Lefényeztem a keménytetőt, vettem bele plexit, méretre vágtam, festettem keretet a szélére, most azon agyalok, hogy lehetne kivehetőre megcsinálni, nyáron jó lenne nyitottan felül úgy is fogná a spoiler, csak alul kéne csavaros vagy valami megoldás. A plexi elméletben hajlik,beférne a csomiba". Daysire veszek pénteken Valami gumit, már kívülről fujom" a gumis oldalakat, árakat, valami Japánt veszek
Meg még a hátsó stabit cserélem vastagabra, köszönet kopninak érte!
Megy az idő, nem foglalkoztam piroskával, ifi koromban már rég összedobtam volna. Lefényeztem a keménytetőt, vettem bele plexit, méretre vágtam, festettem keretet a szélére, most azon agyalok, hogy lehetne kivehetőre megcsinálni, nyáron jó lenne nyitottan:) felül úgy is fogná a spoiler, csak alul kéne csavaros vagy valami megoldás. A plexi elméletben hajlik,beférne a csomiba". Daysire veszek pénteken Valami gumit, már kívülről fujom" a gumis oldalakat, árakat, valami Japánt veszek:) Meg még a hátsó stabit cserélem vastagabra, köszönet kopninak érte!
A héten csinálgattam piroskát, megjött az új kuplungszett, kiemeltem a motort, lemostam a blokkot, kartert lekaptam , jól kimostam, máshol nem találtam szivárgás. Felboritottam" az oldalára, leszedtem a kipufogó rendszert, megcsináltam a maradék alvázvédést, szűrő csere a tanknál, holnap kuplung be,motor vissza. Aztán fékcsövek csere, meg rá kell néznem a szervó dobra...lassan elérem az 1 gurigát" a vétel,átírás, anyagköltség, és ha kicseréltem a szélvédőt, meg négy gumi,vizsga,futómű állítás. De ez még így is occo ja, 4.2.1 leömlöt találtam a verda alatt...
A héten csinálgattam piroskát, megjött az új kuplungszett, kiemeltem a motort, lemostam a blokkot, kartert lekaptam , jól kimostam, máshol nem találtam szivárgás. Felboritottam" az oldalára, leszedtem a kipufogó rendszert, megcsináltam a maradék alvázvédést, szűrő csere a tanknál, holnap kuplung be,motor vissza. Aztán fékcsövek csere, meg rá kell néznem a szervó dobra...lassan elérem az 1 gurigát" a vétel,átírás, anyagköltség, és ha kicseréltem a szélvédőt, meg négy gumi,vizsga,futómű állítás. De ez még így is occo:)
Tavaly nyáron húztam be ezt a kis Aranyost,kopi barátom segítségével. Elkezdték a lakatolását, csak a szétvágásnál megállt a projekt,úgy került hozzám. Két hátsó ívet raktam rá, meg a küszöb végek lettek lakatolva. Nem akartam átfényezni,csak bejavitottam a fényezést. Gyári fénynek örvend! Most elölvettem hogy tavaszig megcsináljak rajta mindent, akadnak rajta még apróbb hibák, most mérem fel. Raktam alá ültetést,elöl fasza,hátul puha. Van állíthatom,de vizsga előtt nem szerelem be,a rugokat feketére pingâltam,így vizsgabíztosabb! Kapott egy speert ,így már haraposabb Ami még pozitív benne a motor állapota, nem látok füstöt, kicsi szivárgás a főtengely szimeringgeknél, de gondolkodom hogy a motort szedem ki, és mindent átnézek, úgy is a kuplungos" a drága,már fent fog,cserés lesz úgy is...hát kb most ott tartok,hogy szeretem,kőltök rá, a forint úgy is gyengül, ez legalább megőrzi az értékét! Ja,most látom,szélvédő is csere...