Sziasztok, erre bárki jöhet vagy csak klubtagok? Kb. mikor lehet többet tudni a tervekröl?
Üdv:
poteka
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
SZEZONZÁRÓ 2022
Október 8-án tartjuk az idei év szezonzáró eseményét. Észak Magyarországon fogunk egy jót autózni és ….
Hamarosan jönnek a részletek.
Várunk Benneteket!
Üdv.
A szervezők
Sziasztok! Köszönet a szervezőknek! Klassz volt a pálya, a körözés, a helyszín! Jó volt a szervezés! Legközelebb jobb időt intézzetek! Gratula a leggyorsabbaknak! Remélem hamarosan újra találkozunk!
Sziasztok! Köszönet a szervezőknek! Klassz volt a pálya, a körözés, a helyszín! Jó volt a szervezés! Legközelebb jobb időt intézzetek! ???????? Gratula a leggyorsabbaknak! Remélem hamarosan újra találkozunk!
Köszi szépen!
NA 1.8 1995
Remek hír, köszönöm!
Mindenkit szeretettel várunk, a helyszínen is lehet majd regisztrálni.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Én is reggeltem, de nem tudok menni. Szerda környékén szóltam is Ordunenek, hogy nem szeretném foglalni más elől a helyet.
Sziasztok!
Bár én sem regisztráltam, de ha valamilyen csoda folytán mehetnek holnap, annak örülnék
ha nem lesz csurom víz a pálya, akkor biztos hogy érdemes
Én regisztráltam, de nem tudok menni, ha lehet szívesen átadom a helyem. Esetleg csörgess meg: harminc 445 nyolc 544
Sziasztok! Esetleg mèg mai nap estig lehet regisztrálni vagy. 15.-e kőbe volt vèsve? Sajnos kocsi szerelèse megcsúszott, este megpróbáljuk mèg a lehetetlent ha van mèg esèly, hátha????
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi
Érdemes semi-slick-kel menni a rendezvényre ( Nankang NSRII ) vagy ha nedves lesz a pálya - esik akkor teljesen mindegy.... :D
Köszi!
NA 1.8 1995
Sziasztok,
A vasárnapi Pályanap az alábbiak szerint alakul:
8:00 Kapunyitás
9:00 Pályára felhajtás
12:00 Ebédidő
13:00 Pályára felhajtás
16:30 Pálya zárás
16:45 Díjak, rendezvény zárás
17:30 Kapuzárás
Bukósisak mindenkinek kötelező!
Ne hagyjátok otthon a kinyomtatott és aláírt Felelősségvállalási nyilatkozatokat sem.!
(Aki még esetleg nem kapta meg, ma-holnap megkapja.)
Szerintem ezt nyugodtan rábízhatjuk Hegcsiékre, ők profik ebben.
Arra gondoltunk, hogy az elején lenne normál szlalom is, egyenkénti indítással, 2 vagy 3 körrel, aztán amikor a társaság úgy gondolja,. hogy pörgessük fel, akkor váltanánk az egyszerre többa autó a pályán verzióra.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Wow, ez remek hír, akkor tulajdonképp lesz egy szlalom edzésnapunk, ez csodálatos!
Annyi megjegyzés, hogy az 5 másodperc nagyon kevés lesz, rövid az M-ring (bója nélkül 30-35 másodperc MX5-tel), 5 kör esetén egy tapasztaltabb pilóta kb kört fog adni az előtte lévőknek és alig van hely az elengedésre.