Ordune
Velünk: 5190 napja
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Ez tök jó hír , az időmérésről lehet tudni valamit, hogy hogy lesz?
Szia, eddig 50 autó regisztrált.
Egész nap miénk a pálya, szóval szerintem még bőven érdemes regisztrálni.
Friendly Reminder!
Lassan lejár az Early Bird időszak a szeptember 18-i pályanapra!
Még két napig lehet kedvezményesen regisztrálni az eseményre, úgy hogy az utalásnak is be kell érkeznie (bár ez ma már azonnal megy.)
Most azzal kalkulálunk, hogy 6 autó tud egyszerre felmenni a pályára 5 perces időtartamra. Ez kb. 7-8 körre elég. A résztvevők számától függően nőhet az egy körben résztvevők száma.
Sziasztok,
erről van infó esetleg?
köszi!
Szia!
Hétvégén ismét kimegyünk a pályára és egyeztetünk a helyszínen a program ismeretében. Utána tudok válaszolni.
Üdv.
Tamás
Hány főben van meghatározva az optimális létszám, ami felett lezárul a jelentkezés?
Srácok, ne haragudjatok, de ez olyan unalmas már. Szerintem nagyon nem szép dolog ekézni Tamásékat, akik önzetlenül, a lehető legnemesebb szándékkal dolgoznak azon, hogy ebben a közösségben sokan jól érezhessék magukat.
Ha tetszik a program, vegyetek részt, ha meg nem tetszik, akkor ne. Ha nem tetszik az irány, akkor meg gyertek, csináljuk másképp. De csináljátok, ne csak osszátok az észt!
.
Srácok, ne haragudjatok, de ez olyan unalmas már. Szerintem nagyon nem szép dolog ekézni Tamásékat, akik önzetlenül, a lehető legnemesebb szándékkal dolgoznak azon, hogy ebben a közösségben sokan jól érezhessék magukat.
Ha tetszik a program, vegyetek részt, ha meg nem tetszik, akkor ne. Ha nem tetszik az irány, akkor meg gyertek, csináljuk másképp. De csináljátok, ne csak osszátok az észt!
.
Kedves Tamás,
Először azt hittem viccelsz, de ránéztem a naptárra és augusztus 16. van
Nem akarok én senkit megbántani, de ez a szánalom netovábbja.. Pold Feri (HTM) több rendezvényt rendezett mostanság mint a klub.. fel sem merült, hogy kilátogatónak plusz pénzt kelljen fizetni, mert elmegy büfébe vagy a mellékhelységbe vagy leül és élvezi a napot.
Atyaég
Kedves Nyíri!
A sétáló jegy tartalmazza a rendezvényre való belépést, az ottani infrastruktúra használatát (pl. mosdó), na meg korlátozza azoknak a részvételét, akiknek nincs fejenként 1,5-2,5 l benzinre pénze, amit egy klubnak oda tudna adni azért a munkáért ami a szervezéssel jár.
Üdv.
Mészáros Tamás
Ha már van sétálójegy ami vicc :D Olyan jegy nincs hogy nem megyek csak google mapsról nézem a pályát? Az mennyibe kerül? Vennék abból is.
A vezetőség gondolom beledöglene ha nem keresne a bulin picit :D Aztán csodálkoztok hogy egy sima baráti szerveződés klubon kívül nagyobbat szól mint ez az egyesületi maszlagba burkolt lehúzás.
Teljesen kinyírtátok a klubéletet ezzel a hozzáállással.
Sziasztok!
Szeptember 18-án az M-Ringen a Magyar MX-5 Klub Egyesület Pályanapot tart.
A rendezvényen két különböző - időméréssel biztosított - versenyt biztosítunk (pálya és szlalom verseny).
A pályára csak jó állapotú autóval lehet felhajtani (Elsősorban a fékek és a gumik állapota kell, hogy megfelelő legyen, de értelemszerűen az egész autónak jó műszaki állapotban kell lennie.).
A pályára felhajtók számára a bukósisak kötelező (vezető és utas is)!
Azok számára, akik nem kívánnak a versenyeken részt venni, de szívesen szurkolnának vagy beszélgetnének az MX-5 tulajdonosokkal, un. Sétálójegyet biztosítunk, amivel a rendezvény számukra is látogatható lesz.
A rendezvényre az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni:
https://forms.gle/JKqxXRcqX3qdybHF7
Fontos megjegyezni, hogy augusztus 31-ig van az un. Early Bird időszak, ami kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosít mindenki számára.
Szeptember 1. és 15. közt lehet teljes árú jegyeket vásárolni. A jegyek kifizetése minden esetben banki utalással történik a megadott határidőig.
A helyszíni jegyvásárlás szándékaink szerint - egyelőre - nem biztosított.
Az árak autóként (2 személy) értendő:
2022.08.31-ig történő utalás esetén:
Érvényes egyesületi tagsággal rendelkezőknek: 7.500 Ft
Mindenki másnak: 12.500 Ft
Sétálójegy: 2.500 Ft
2022.09.01.-2022.09.15 közti utalás esetén:
Érvényes egyesületi tagsággal rendelkezőknek: 10.000 Ft
Mindenki másnak: 15.000 Ft
Sétálójegy: 4.000 Ft
A részletes programot a rendezvény előtt, legalább két héttel publikáljuk.
A Rendezők fenntartják maguknak a jogot, hogy a pályanapra való jelentkezést a megadott határidő előtt lezárják, amennyiben a jelentkezők száma meghaladja az optimális létszámot.