Sztif
Velünk: 2238 napja

94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Ismét pár dolgot összeszedvén
Pali már írt róla ,hogy voltunk Hatvanban. Az oda út kicsit kalandos volt mivel úgy volt szépen időben indulunk ... na ez úgy sikerült ,hogy sehogy :D Pali és én is neveztünk a mini TAP-ra gondoltuk jó lesz nyugiba megérkezünk megnézzük mehet... Na hát Pali ment hamarabb neki gyorsan kidobáltuk a csomagtartót és mehetett is a pályához annyira sikerült időben érkezni :D Nekem már egyel jobb volt mert látam pár kört illetve Pali tapasztalatait meghallgattam. Mondta ,hogy iszonyú szűk a pálya... aha na amíg nem mentem nem hittem mennyire :D konkrétan a kis mx5 alig fért el. Az első körtben ez miatt a 8 asnál tolatni is kellett így az kuka a második már jobban sikerült. időt mondjuk sajnos nem tudom. Viszont hatalmas buli volt. Itt van 2 videó róla
külső
És egy belső
Egyébként nagyon remélem lesz még ilyen maga az egész nap brutál jó volt... Sok retró autó minden féle érdekesség volt nézői parkoló ahova ha retro autóval jöttél belehetett állni... Dodgem körhinta kisvásár..... volt színpad este koncert illetve ugye a totalcar mini TAP és az egész ingyenes volt hihetetlen ,hogy egy ilyet így leszerveztek le a kalapot előtte
A bejegyzés második fele egy kis szerelés ... Na nem nagy extra de esedékes volt az olajcsere
most ugyan sokat nem mentem de 1 éve volt cserélve... kapott új levegűszűrőt egy olajszűrőt és 5w50 mobil 1 olajat. Illetve ha már fel volt emelve a kocsi már lakatolás alatt megjött egy merevítő de eddig nem raktam fel....
Ez a első stabrúd tartóját támasztja ki felfelé a nyúlványhoz illetve a két tartót köti össze. A képen látszik miből is áll a csomag.
Ez inkább később lesz majd érdekes mert szeretnék vastagabb stabrudat és a gyári tartó elvileg ezt nem annyira imádja Az elején aggódtam mert már egyszer kb oda raktam és úgy láttam nem fog elférni mivel nekem már nagyobb hűtőm van. Most erőt vettem magamon lebontottam és megnéztem így mégis mit mutat ... Érdemes volt mert mégiscsak pont elfért szóval szuper.
Egyenlőre ennyi
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Holnap ismét Oszak lesz most a hungaroringen.
Mivel 2 éve voltam gondoltam elmegyek egy futómű állításra mégis mizu vele elvégre azért kap az élettől
Meglepő számomra de igazából semmi sem volt elmászva
Illetve szoktam a kocsiba tartani 1l olajat ki tudja mikor kell rátölteni illetve egy olajcsere alatt azért el is szokott fogyni. Mindig gondba voltam ,hogy tudom jól elrakni... Legutóbb transfogarason ki is borult a túra elején... Nem voltam túl boldog. Nézegettem mit lehetne és végül a megoldás egy lapos vas és egy 6 os csavar lett. 2 helyen meghajtottam a laposvasat és tőkéletes mintha gyári lenne
Kocsiba bepakoltam lemostam átraktam a pálya kerekeket. Azt hiszem kész vagyunk
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Köszönöm Az a felni nagyon jó áron volt akkor
Pályázni gyári NB felnit használok de mikor az felkerül mindig olyan beesettnek látom. Mondjuk az is
Az ugye ET43 asszem oda kéne nyomtáv pedig amúgy az is jól áll rajta
Nekem most a hátsó szárny az nagyon tetszik pláne ,hogy fekete lett
Én amúgy ezüst autót nem szeretem annyira a piros NA jobban bejött csak az ugye 90 le volt :D Tudom semmi sem jó
Viszont most, hogy kész lett meg lettek rajta ezek a fekete is extrák tetszik
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
tenyleg jó a verda! Bár nekem is volt ezüst NA ám,akkor az nem tetszett,de most meg a pirost cserélném" le ezüstre...de néha meg ki vagyok vele békülve,lehet használnom kéne,lemosni,stb ráraktam az et28 felnit,kb mint a tiedén,és tetszik,főleg az ára,35 ezer volt,több marad gumira
A hátsó szárny nekem sok,de tetszik a tiedén,úgy hogy grat!
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Idő közben az autó szép lassan alakul kívülről már azt mondom majdnem teljesen egyben van. Kb még a jelek feliratok hiányoznak még. Aztán ki tudja mi jut még eszembe
Belül még van rumli rendesen Ajtókárpitok hiányoznak tombstone nincs a helyén könyöklő sem. Racse öveket be kell fűzni... végül is apróságok de azért nem árt ha van :D
Ettől függetlenül nem bírtam ki mentem vele egy visegrád kört még azért kicsit óvatosabban elvégre rendesen szét volt szedve ki tudja mi nem lesz kerek még vele
De azt gondolom elég jó lett az eredmény rendesen jó ránézni
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Kicsit sokat evett így bekerült egy hosszú váltó :D Tudod nincs most benzin spórolni kell :D
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Jaj ne, a tied már mozgásképes! Sietnem kell! :D
De figyi ebbe most akkor 1.9 csata tdi swap volt, hogy csak 2700 körül forog 120-nál?
Touge Runnerz
Közben voltam lent az autóért beraktuk a dobbetéteket alsó borítást felraktuk töltöttünk bele fagyállót.
Bent még az A oszlop körül fel kellett rakni a burkolatokat most már ,hogy bent a szélvédő. Egyenlőre csak a vezető oldali ülés került be és elindultam haza vele
Menet közbe feltűnt ,hogy a sebmérőm össze vissza mutat sajnos :/ azzal is kezdeni kell valamit illetve mint látszik a beltér is hiányos még rendesen De legalább már mozgásképes az autó és itthon van
A kis pöcsölős melót így könnyebben tudom csinálni rajta.
Sajnos még azért hosszú a lista de igyekszem pipálni a dolgokat szépen sorban Illetve lassan ideje felrakni a nyári kereket is azt gondolom
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Egy ismerős rakatott olyat a kocsira de olyan árat mondtott amiért csinálták ,hogy a szemem kiugrott :/
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Azt azért megpróbálnám a helyedben hogy az elejére átlátszó fóliát húzatsz. Direkt van ilyen fényezés védő fólia.