Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Összes többi    »    100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé    |   << vissza

100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé

2023-01-09 14:01:46
GPali

GPali

Posztok: 670
Velünk: 2245 napja

Válasz erre: @susu #145964 

"Lehet, hogy ezt márkafüggetlenül kellene csinálni, és egy nagy magyar nyelvű build thread fórumot készíteni?"

Látom ám, hogy mire megy ki a játék! Te az mx5 mellett a kompis is200 és a kispók bulidjét is egyből be akarod dobni a közösbe. A végén pedig Prius tune topicod is lesz. Felvágós.. :D 

aláírás

Touge Runnerz

2023-01-09 13:16:53
susu

susu

Posztok: 491
Velünk: 1800 napja

Válasz erre: @Gyéé #145922 

Respect Gyéé, hogy tolod neki! Én mindig elolvasom, hogy miket művelsz ezzel a "csörgő" motoros autóval :D

Én már nem tudtam elmenni amellett, hogy 10x kell átszerkesztenem a posztomat mire jól néz ki mobilon és asztali gépen is. Meg amellett, hogy a képátméretezéssel, feltöltéssel, broken linkekkel szórakozzak, szóval egyszerűen feladtam. Van egy kis zárt baráti csoport akikkel még nyomatjuk, meg méha írjuk az agyalós kérdéseket egymásnak, de az azért nem ugyanaz mint egy build thread.

Azt mondam magamnak pár éve, hogy még pár hónap mire lesz új fórum, majd akkor nekirugaszkodom megint. És tudom, hogy ez már egyre kevesebb embert érdekel, és még kevesebb ember írja meg őket, szóval 10-15 ember miatt ezzel nem érdemes foglalkozni. Lehet, hogy ezt márkafüggetlenül kellene csinálni, és egy nagy magyar nyelvű build thread fórumot készíteni?

aláírás

Touge Runnerz

2023-01-09 8:34:43
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 5508 napja

Válasz erre: @Gyéé #145910 

Azért sokan elmorzsoltak most egy könnycseppet a 8-nál kevesebb hengeresek közül az olvasótáborban szerintem a "csörgős" hang miatt... 

aláírás May the Fairy be with You!

Történet:

Válasz erre: @Gyéé #145910 

Azért sokan elmorzsoltak most egy könnycseppet a 8-nál kevesebb hengeresek közül az olvasótáborban szerintem... 

2023-01-07 16:11:29
Bird

Bird

Posztok: 3820
Velünk: 6305 napja

Sziasztok Gyééé és olvasók! smile

Néha én is benézek , de bevallom az idei évet arra fogom szánni,hogy inkább a való világba éljem az életem ,mert ez a fos online világ meg fb és társai nagyon beszippantottak engem is így a világ "nyavajája" után..
Persze sokaknak gyerek, család lett , vagy elköltözött , eladta stb mint én is, de ettől még szívesen belerondítok bármikor egy parkoló MX5 sorba a Z4 el! smile )

Szóval ha már te is hiányolod a vicces hívásokat , hogy mennyivel megy az eladó autód, vagy le tudod e hozni megmutatni vidékre, akkor bármikor felhívlak egy csoportos összeröffenésen, csak utána kérlek ne írj  levelet a Scan Revisio cég nevében, hogy az a gyanúd ,hogy miután összetörték az autóm, biztos csalást követtem el...! smile )

Szóval legyen ez az év a "való világ" éve és kicsit próbáljunk meg kilépni 1-2 havonta jó időben egy KV ,fagyi stb keretein belül egy összeröffenésre , ha nem is autózunk a csodás jó minőségű magyar utakon.

B.U.É.K! smile

aláírás Kilinccsel elöre:)
2023-01-05 19:39:28
GPali

GPali

Posztok: 670
Velünk: 2245 napja

Válasz erre: @Sztif #145932 

Én is rendszeresen felnézek ide. És mindig örömmel olvasom az újabb bejegyzéseket a topicokban.

Sajnos a saját mx-es bulim most parkolópályán van, így inkább spectator üzemmódban vagyok. De érik a visszatérésem, és akkor az a topic is tovább hasít 

aláírás

Touge Runnerz

2023-01-05 17:05:33
Sztif

Sztif

Posztok: 348
Velünk: 2121 napja

Válasz erre: @Gyéé #145926 
Hello

Én is rendszeresen olvasom néha néha írok is szerintem sokan vagyunk így smile

Szóval ne csüggedj írd csak nyugodtan mert mindig szerettem olvasni smile

aláírás

94 NA 1.8 130Le

Touge Runnerz

2023-01-04 22:04:26
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9167
Velünk: 6030 napja

Hát ez most kellett nekem még akkor is ha nyilván nem pont nekem szól hanem általában mindeninek aki mèg írogat ide, kössz hogy írtatok.

aláírás DrasticPlastic Driver
2023-01-04 20:00:18
Matt

Matt

Posztok: 2768
Velünk: 5655 napja

Biztos, hogy nem jó ez így, de ez van. A magyarázatokba talán kár is belemenni, aki akarja (és képes átlendülni bizonyos dolgok felett) az most is tudja használni ezt az oldalt, mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja.  Én speciál nem tudok, de írni se nagyon tudnék miről csak a szokásos picsogásomról ami kb. annyiból áll hogy "eladom ezt a szart - imádom és soha nem adom el ezt a szart".

Én olvasni szívesen olvasom az itt "ragadt" néhány lelkes építő-szépítő topikját és maxi respect a beletett munkáért, törődésért és hogy leírjátok. Szóval ne hagyd/hagyjátok abba, mert különben tényleg le lehet itt kapcsolni a villanyt.

2023-01-04 19:59:56

Beci11

Posztok: 267
Velünk: 2870 napja

Én speciel szívesen olvasom még a fórumot. Valahogy ahogy átkerült a dolog a fb-ra is, tényleg lassú halált kezd halni ez a felület. Jobb lett volna itt összefogni a topicokat, meglevő tudásbázist könnyebben kereshetővé tenni, de nyilván ez sok idő és energia. Nem rég tettem fel másik fórumba kérdést , egy régi tag olyan kimerítő leírást adott nekem privátba, hogy én meglepődtem, hogy valaki veszi a fáradtságot és ilyen részletesen segít egy vad idegennek. Jó olvasgatni ezt a topicot is, elféne több tartalom wink  

2023-01-04 19:10:17
Gyéé

Gyéé

Vicces, az imént lemerült a telefonom és már vagy egy perce beszéltem hallgatóság nélkül mire feltűnt.

Tök ugyanez az érzésem ezzel a “hellyel” most. Mintha nem lenne itt már senki.

Anno a legnagyon érv volt a miata eladása ellen hogy elvesztem ezt a társaságot. És persze nagyjából így is lett de közben ez a társaság elvesztette önmagát.

Nagyon sajnálom hogy oda lett ami itt volt. Nagyon jó volt. És igazából nem áll nekem össze, hogy hogy lehet hogy erre már nincs igény. 

Az hogy én kiöregedtem meg velem együtt sok más régi tag az tök oké de miért nem újult meg az egész? A Facebook nekem nem magyarázat. 

De lehet, hogy én látom rosszul. Na mindegy. Biztosan jó ez így.

2023-01-03 22:06:18
Gyéé

Gyéé

Gyéé, 2018-01-25 18:06:14

A sok nyűglődés meg feszülés meg csalódás meg újratervezés között vannak ezek a villanásnyi kis boldogságpöttyök, amikor az addigi szopástenger hirtelen kihalványul, az elöttünk lévő ágasbogas cselekvési mátrix még csak egy kis ártalmatlannak tűnő pöttyöcske a távoli horizonton, szóval van ez a kis senkiföldje - nevezzük egyszerűen csak JELEN-nek - ami ha történetesen úgy írható körül a legpontosabban, hogy "van egy TVR-em és ma megérintettem és hallottam diszkréten burrrogni a V8-as motorját" akkor eléggé boldog dolog. Meg kicsit fel is fújódik, nagyobbra nő mint a szokásos kis jelenkék, igazság szerint marha nagyra nő, akkorára, hogy akár sok év távolságból visszatekintve is látszik majd, mint egy világítótorony az események láncolatának hullámverte partvonalán. 

És ha ezt az ember tudja már akkor amikor történik - és mellé Whisky-t szopogat a családja távollétében - akkor az ember jól érzi magát.

és hülye postokat ír:-)

szóval egészségedre Gáborom, éljenek a roadsterek!

Most tényleg nem önelégültségből idézem magamat csak visszaolvasva ezt a posztot elöntött annak az örömnek az emléke.

Azt kívánom minden itt lévőnek, hogy hozzon nekik 2023 ilyen érzéseket! Minden előzetes kilátás ellenére pont ugyanakkora esély van idén a jóra mint bármikor máskor, csak most kicsit nagyobb az esély mellette a rosszra is. De azzal most ne is foglalkozzunk :-)

2023-01-03 21:24:00
Gyéé

Gyéé

Gyéé, 2018-01-03 21:25:27

csabihal, 2018-01-03 20:59:58

Válasz erre: @Gyéé #126064 

Node Gyéé!

ha veszel egy tip-top Chimérát, aminek még az alvázán sem kell dolgozni, és minden testkábel rendben van:

akkor mégis mit fogsz rajta csinálni?!

- csodálkoznánk, ha kandalló mellett forró teát kortyolva nézegetnéd a kész kocsit hideg téli estéken :D

Azon én is csodálkoznék....ezt a posztodat még fogom idézgetni amikor beszámolok a legutóbbi trailerezésről....

a feladat neve: üzemben tartani

Kerek 5 éve posztoltam ezt és milyen igazam volt…

Bár ha utána gondolok műszaki hiba az én fogalmaim szerint nem is volt :-)

Lerohadási okok:

- akksi behalt - nem tehet róla, öreg volt/keveset ment

- kupplung behalt - elfogyott a rendszerből az olaj mert valszeg 10 éve nem nézett felé senki, ami volt az sűrű barna lekvárrá redukálódott (ezzel eljutottam haza lábon)

- riasztó behalt - ez igazi TVR dolog, azóta nem riasztom be mert felesleges ( ezzel is haza értem csak hagyni kellett pihenni fél órát…)

A többi hiba az elhasználódás jellegű dolog amiket jószántamból csináltam vagy csináltattam meg. A kocsi normálisan működött velük meg minden csak hát ki akar pislákoló reflektorokkal, bizonytalan futóművel vagy szivárgó hűtővel mászkálni….

Persze jó sok ilyen volt és mèg biztosan van is. Mást ne mondjak a legutóbbi mazdás guruláson pár henger szabira ment a csereérett gyertyakábelek miatt….

Szóval hozza a cucc az örök foglalkozós jelleget de nem baj, a nagyon költős dolgokon túl vagyok. A többi csak sallang. 

BUÈK Mindenkinek aki szereti!

Történet:

Node Gyéé!

ha veszel egy tip-top Chimérát, aminek még az alvázán sem kell dolgozni, és minden testkábel rendben van:

- csodálkoznánk, ha kandalló mellett forró teát kortyolva nézegetnéd a kész kocsit hideg téli estéken :D

Azon én is csodálkoznék....ezt a posztodat még fogom idézgetni amikor beszámolok a legutóbbi trailerezésről....

Kerek 4 éve posztoltam ezt és milyen igazam volt…

Lerohadási okok:

- kupplung behalt - elfogyott a rendszerből az olaj mert valszeg 10 éve nem nézett felé senki, ami volt az sűrű barna lekvárrá redukálódott (ezzel eljutottam haza lábon)

- riasztó behalt - ez igazi TVR dolog, azóta nem riasztom be mert felesleges ( ezzel is haza értem csak hagyni kellett pihenni fél órát…)

A többi hiba az elhasználódás jellegű dolog amiket jószántamból csináltam vagy csináltattam meg.

Persze jó sok ilyen volt és mèg biztosan van is. Mást ne mondjak a legutóbbi mazdás guruláson pár henger szabira ment a csereérett gyertyakábelek miatt….

Szóval hozza a cucc az örök foglalkozós jelleget de nem baj, a nagyon költős dolgokon túl vagyok. A többi csak sallang. 

Node Gyéé!

Kerek 5 éve posztoltam ezt és milyen igazam volt…

Lerohadási okok:

A többi hiba az elhasználódás jellegű dolog amiket jószántamból csináltam vagy csináltattam meg.

2023-01-02 19:57:02
Gyéé

Gyéé

Ez a video meg annyira TVR….csálé az ablaktörlő de a hang az hátborzongatóan vadállat ahogy elhúzatja.

https://m.youtube.com/watch?v=QuYfdpXQslU

2023-01-02 19:37:23
Gyéé

Gyéé

mester, 2023-01-02 17:29:06

Válasz erre: @Gyéé #145908 könnyű volt a hátulja? smile

Hát, ha tail happy azt valahogy orvosolni kell :-)

Tegnap gurultam vele egy 30 kilis kört, duruzsol mint egy cica, minden ok. Felvettem azt a szokást, hogy indítás előtt rányomkodom a gyertyapipákat, hátha valamelyik elmozdult…amióta ezt csinálom dorombolva jár, minden fasza.

Van egy hülye dolog amivel nem tudok megbékélni….kivetettem az előkatalizátorokat mert csak az emissziós értékeket javítják az első 5 percben, utána meg fojtják a motort és emelik a motortéri hőmérsékletet.

Amióta nincs előkat azóta nem tudom mennyivel hűvösebb a motortér de az biztos, hogy más lett a motor hangja. Azelőtt egy nyugodt sima brummogás volt némi szelepkopogással merthogy kopott volt a tengely. Most viszont élesebb és zizegőbb a motor hangja, állítólag azért, mert a katalizátor helyén lévő térbe csörömpölősebben érkeznek a robbanások. Igazából nem annyira tetszik ez de mindegy, ez van…..

kb ilyesmi ez a csörgős hang mint ennél:

https://m.youtube.com/watch?v=vzV_z4Ni3LU

Történet:

mester, 2023-01-02 17:29:06

Válasz erre: @Gyéé #145908 könnyű volt a hátulja?:)

Hát, ha tail happy azt valahogy orvosolni kell :-)

Tegnap gurultam vele egy 30 kilis kört, duruzsol mint egy cica, minden ok. Felvettem azt a szokást, hogy indítás előtt rányomkodom a gyertyapipákat, hátha valamelyik elmozdult…amióta ezt csinálom dorombolva jár, minden fasza.

Van egy hülye dolog amivel nem tudok megbékélni….kivetettem az előkatalizátorokat mert csak az emissziós értékeket javítják az első 5 percben, utána meg fojtják a motort és emelik a motortéri hőmérsékletet.

Amióta nincs előkat azóta nem tudom mennyivel hűvösebb a motortér de az biztos, hogy más lett a motor hangja. Azelőtt egy nyugodt sima brummogás volt némi szelepkopogással merthogy kopott volt a tengely. Most viszont élesebb és zizegőbb a motor hangja, állítólag azért, mert a katalizátor helyén lévő térbe csörömpölősebben érkeznek a robbanások. Igazából nem annyira tetszik ez de mindegy, ez van…..

2023-01-02 17:29:06
mester

mester

Posztok: 848
Velünk: 4878 napja

Válasz erre: @Gyéé #145908 könnyű volt a hátulja? smile