Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Összes többi    »    100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé    |   << vissza

100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé

2022-10-16 12:43:43
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9167
Velünk: 6030 napja

Tegnap vidámságrohamaim voltak, kétszer ebédeltem egyhuzamban és összességében úgy éreztem, hogy az élet nem olyan rossz dolog…

Nem is értettem mi történt velem, aztán eszembe jutott, hogy még reggel meglátogattam a kocsit és fórumos sugallatra kiiktattam a gyertyapipákat és a kábeleket közvetlenül a gyertyákra csatlakoztattam egy hővédő “zokni” felhelyezése után.

Nem én vettem fel a zoknit, a gyertyakábel végére kell ráhúzni, hogy ne süsse meg a leömlő….

A műtétet követően próbaút és láss csodát….a kocsi nem lomha, kelletlen, darabos és nem rezonál a tükör a lámpánál állva…

Motor simán és erősen húz, lelkes és nagyon direkt. Mindez nem olyan nagy cucc de az utóbbi időben - főleg legutóbb a miatás guruláskor - nagyon fos volt az egész, olyan megfoghatatlanul szar volt vele menni. Mondjuk nem csoda, mint utóbb kiderült két gyertyapipát lerúgott magáról a Mátrás autózáskor, csak úgy kábéra fityegtek, nem sok robbanás lehetett azokban a hengerekben.

Szóval szinte már egy szervezet vagyunk, sejtszinten reagálok az àllapotára :-)

aláírás DrasticPlastic Driver

Történet:

Tegnap vidámságrohamaim voltak, kétszer ebédeltem egyhuzamban és összességében úgy éreztem, hogy az élet nem olyan rossz dolog…

Nem is értettem mi történt velem, aztán eszembe jutott, hogy még reggel meglátogattam a kocsit és fórumos sugallatra kiiktattam a gyertyapipákat és a kábeleket közvetlenül a gyertyákra csatlakoztattam egy hővédő “zokni” felhelyezése után.

Nem én vettem fel a zoknit, a gyertyakábel végére kell ráhúzni, hogy ne süsse meg a leömlő….

A műtétet követően próbaút és láss csodát….a kocsi nem lomha, kelletlen, darabos és nem rezonál a tükör a lámpánál állva…

Motor simán és erősen húz, lelkes és nagyon direkt. Mindez nem olyan nagy cucc de az utóbbi időben - főleg legutóbb a miatás guruláskor - nagyon fos volt az egész, olyan megfoghatatlanul szar volt vele menni. Mondjuk nem csoda, mint utóbb kiderült két gyertyapipát lerúgott magáról a Mátrás autózáskor, csak úgy kábéra fityegtek, nem sok robbanás lehetett azokban a hengerekben.

2022-08-17 10:34:16
Gyéé

Gyéé

Válasz erre: @Nitzer #145543 

Azt észre se vettem. Nem szenvedek twitterben.

2022-08-16 19:00:24
Nitzer

Nitzer

Posztok: 1508
Velünk: 4610 napja

Gyéé, 2022-08-14 12:07:24

Válasz erre: @Nitzer #145530 

Ez most itt bpesten?

Igen. Twitterre rakta ki egy srác. Ott van a link is 

aláírás

.

2022-08-14 12:07:24
Gyéé

Gyéé

Válasz erre: @Nitzer #145530 

Ez most itt bpesten?

2022-08-14 9:50:51
Nitzer

Nitzer

Posztok: 1508
Velünk: 4610 napja

Twitter

aláírás

.

2022-08-12 22:01:04
Gyéé

Gyéé

Válasz erre: @Gyula #145527 

Hát igen, 15,5M-ért az enyém is lehet kaméleon meg LHD.

de inkàbb nekem ez 22,5M-ért…

https://www.autoscou___tpage_search-results

Történet:

Válasz erre: @Gyula #145527 

Hát igen, 15,5M-ért az enyém is lehet kaméleon meg LHD.

2022-08-12 21:09:02
Gyula

Gyula

Posztok: 374
Velünk: 2251 napja

Válasz erre: @Gyéé #145526 

A holland a sor végén,aaaaz odabasz!

aláírás

TETEJETLEN 

2022-08-12 14:21:00
Gyéé

Gyéé

Bocs, pontatlan volt az infó, ma 3chimaera is van 20k alatt 17k a legolcsóbb.

https://m.mobile.de/___33-ee4b-ff321508a3c2

Már gondoltam rá hogy heccböl felteszem mondjuk.22k-ért mobilére egy ütős leírással, ha 9 milláért akarja valaki hát vigye, legfeljebb átnyergelek Griffith-re.

Történet:

2022-08-12 14:06:15
Gyéé

Gyéé

Válasz erre: @Kalap #145522 

Nagy a pörgés!

vagyis a pergés!

peregnek a porszemek a kocsira én meg gyűjtöm az energiát h elvigyem lemosni és utána letakarjam egy ponyvával amit 1 hónapja vettem erre a célra.

ez a nyár bukó, eddig betegség volt a családban most meg készülök egy extrém túrára Svalbard szigetére, arra edzek / koncentrálok.

de rendeltem 4db rugót a legautentikusabb forrásból hogy végre méltó legyen az úttartás a nemistudommihez…..viszont nem reagálnak….viszont mivel 160k a négy rugó nem is baszogatom őket mert soknak érzem és nem is akarom igazán….hát így.

ma is lehet hogy lemosom.

meg holnap is lehet.

ha nagyon bevadulok lehet hogy holnaputánis.

tulajdonképpen hónapok óta lehet hogy lemosom.

menni vele?  ???? Na még mit nem! Előbb le kell mosni….meg a rugók…..

nem hajtom szét na.

de biztosan meredeken növeli az értékét (???)

általában 8db van eladó mobilén és autoscouton is, 1-2 db van 20k euro alatt.

de ez mindegy is csak azért figyelem, nehogy felkészületlen legyek bármire.

De azért még mindig nagyon szeretem. A részem. 

De az az igazság, hogy hősègben elég szenvedős használni, este meg nincs pofám ellógni. 

Meg amióta fel lett újítva a motor annyival többet eszik mint amennyivel jobban megy. 100-asból. Az se mindegy.

hát egyelőre ennyi, ja, és majdnem lettek tökös kerekei pályanapokra de mégse…

kép fejjel lefelé mint mindig…strangerthings rajongóknak hellyellefelé:-)

Történet:

Válasz erre: @Kalap #145522 

Nagy a pörgés!

vagyis a pergés!

peregnek a porszemek a kocsira én meg gyűjtöm az energiát h elvigyem lemosni és utána letakarjam egy ponyvával amit 1 hónapja vettem erre a célra.

ez a nyár bukó, eddig betegség volt a családban most meg készülök egy extrém túrára Svalbard szigetére, arra edzek / koncentrálok.

de rendeltem 4db rugót a legautentikusabb forrásból hogy végre méltó legyen az úttartás a nemistudommihez…..viszont nem reagálnak….viszont mivel 160k a négy rugó nem is baszogatom őket mert soknak érzem és nem is akarom igazán….hát így.

ma is lehet hogy lemosom.

meg holnap is lehet.

ha nagyon bevadulok lehet hogy holnaputánis.

tulajdonképpen hónapok óta lehet hogy lemosom.

menni vele?  ???? Na még mit nem! Előbb le kell mosni….meg a rugók…..

nem hajtom szét na.

de biztosan meredeken növeli az értékét (???)

általában 8db van eladó mobilén és autoscouton is, 1-2 db van 20k euro alatt.

de ez mindegy is csak azért figyelem, nehogy felkészületlen legyek bármire.

De azért még mindig nagyon szeretem. A részem. 

De az az igazság, hogy hősègben elég szenvedős használni, este meg nincs pofám ellógni. 

Meg amióta fel lett újítva a motor annyival többet eszik mint amennyivel jobban megy. 100-asból. Az se mindegy.

hát egyelőre ennyi, ja, és majdnem lettek tökös kerekei pályanapokra de mégse…

2022-08-12 9:36:40
Kalap

Kalap

Posztok: 1636
Velünk: 5835 napja

Na mi a helyzet a TVR klubbbb háza táján? semmi érdekes projekt, kaland, felfedezés? A gép csendben nyeli a kilómétereket? smile

aláírás

Fun is not a straight line

Történet:

Na mi a helyzet a TVR klubb háza táján? semmi érdekes projekt, kaland, felfedezés? A gép csendben nyeli a kilómétereket? :)

2022-05-07 6:08:14
Kalap

Kalap

Hunya, 2022-05-05 12:33:15

Gyéé, 2022-05-04 20:08:57

Kaptunk polírt. Eszméletlen hogy mennyire szép lett. Vannak persze hibák de összességében nagyon ütős.

Te is vagy csak a kocsi? A kocsi szép lett. Azért majd küldj valami nagyobb felbontást!

..de semmiképp ne az esetlegesen kipolírozott magadról..

aláírás

2022-05-05 12:33:15
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 5508 napja
Gyéé, 2022-05-04 20:08:57

Kaptunk polírt. Eszméletlen hogy mennyire szép lett. Vannak persze hibák de összességében nagyon ütős.

Te is vagy csak a kocsi? A kocsi szép lett. Azért majd küldj valami nagyobb felbontást!

aláírás May the Fairy be with You!
2022-05-04 20:08:57
Gyéé

Gyéé

2022-05-04 7:27:59
Gyéé

Gyéé

Kalap, 2022-05-04 5:51:41

Válasz erre: @Gyéé #145265 

sosem értettem a kert végében szarrárohasztás koncepcióját... smile

Igen ez ilyen tömeges verzióban nagyon amerikai dolog. Mondjuk az üvegszálas kasztnival azért kell hozzá türelem.

2022-05-04 5:51:41
Kalap

Kalap

Válasz erre: @Gyéé #145265 

sosem értettem a kert végében szarrárohasztás koncepcióját... smile

aláírás