GPali
Velünk: 2245 napja
Ha így lesz, akkor a következő pályanapon személyesen pofozom fel a sofőrkesztyűmmel.
Touge Runnerz
Ha így lesz, akkor a következő pályanapon személyesen pofozom fel a sofőrkesztyűmmel.
Touge Runnerz
Tegnap belém tolatott egy kisbusz. Mögötte mentem, megállt, kapcsolt a rükit és puff.
Egy pár pillanatig fontolgattam, hogy kiszállok és egyszerűen elsétálok fütyürészve.
Vagy először átharapom a vezető torkát és utána sétálok el.
Aztán eszembe jutott, hogy a géptetőt fényeztetni akartam mert van rajta az a fékolajos rongy okozta folt amiről én tehetek….
Végül elintéztük kp-val, megyek fényezőhöz és rendezem a kocsi orrán a többi kis fényezési hibát is.
Szerencsére az üvegszál kirugózta a behatást amin kicsit meglepődtem mert az ütés pillanatában tökre felpúposodott a géptető de akárhogy nézem semmi nem történt vele csak a fényezéssel.
Mégegy jópont a műanyagutónak. Aztán lehet, hogy a fényezők felárat kérnek üvegszál elemre de nem hiszem.
felújítás óta 500 kili jött össze, hamarosan olajcsere és elforgatás tiltásig.
lesz egy kontroll erőmérés ugyanott ahol a 212-t mérték. 240-250-re számítok illetve a görbe alatti terület biztosan jelentősen nőtt mert a középtartomány érezhetően combosabb. Mondjuk ez a tengely nem a felső régiókat maxolja ki de azért a két hengerben csak fele útig nyíló szelep meg a kopott gyűrűk biztosan sokat loptak az 5-6k közötti lovakból.
Meglátjuk.
Tegnap belém tolatott egy kisbusz. Mögötte mentem, megállt, kapcsolt a rükit és puff.
Egy pár pillanatig fontolgattam, hogy kiszállok és egyszerűen elsétálok fütyürészve.
Aztán eszembe jutott, hogy a géptetőt fényeztetni akartam mert van rajta az a fékolajos rongy okozta folt amiről én tehetek….
Végül elintéztük kp-val, megyek fényezőhöz és rendezem a kocsi orrán a többi kis fényezési hibát is.
Szerencsére az üvegszál kirugózta a behatást amin kicsit meglepődtem mert az ütés pillanatában tökre felpúposodott a géptető de akárhogy nézem semmi nem történt vele csak a fényezéssel.
Mégegy jópont a műanyagutónak. Aztán lehet, hogy a fényezők felárat kérnek üvegszál elemre de nem hiszem.
lesz egy kontroll erőmérés ugyanott ahol a 212-t mérték. 240-250-re számítok illetve a görbe alatti terület biztosan jelentősen nőtt mert a középtartomány érezhetően combosabb. Mondjuk ez a tengely nem a felső régiókat maxolja ki de azért a két hengerben csak fele útig nyíló szelep meg a kopott gyűrűk biztosan sokat loptak az 5-6k közötti lovakból.
Meglátjuk.
Egy oár pillanatig fontolgattam, hogy kiszállok és egyszerűen elsétálok fütyürészve.
Mégegy jópont a műanyagutónak. Aztán lehet, hogy a fényezők feléret kérnek üvegszál elemte de nem hiszem.
lesz egy kontroll erőmérés ugyanott ahol a 212-t mérték. 240-250-re számítok illetve a görbe alatti terület biztosan jelentősen nőtt mert a középtartomány érezhetően combosabb. Mondjuk ez a tengely nem a felső régiókat maxolja ki de azért a két hengerben csak fele útig nyíló szelep a meg a kopott gyűrűk biztosan sokat loptak az 5-6k közötti lovakból.
Meglátjuk.
Mégegy jópont a műanyagutónak. Aztán lehet, hogy a fényezők feléret kérnek üvegszál elemte de nem hiszem.
lesz egy kontroll erőmérés ugyanott ahol a 212-t mérték. 240-250-re számítok illetve a görbe alatti terület biztosan jelentősen nőtt mert a középtartomány érezhetően combosabb. Mondjuk ez a tengely nem a felső régiókat maxolja ki de azért a két hengerben csak fele útig nyíló szelep a meg a kopott gyűrűk biztosan sokat loptak az 5-6k közötti lovakból.
Meglátjuk.
Mégegy jópont a műanyagutónak. Aztán lehet, hogy a fényezők felárat kérnek üvegszál elemte de nem hiszem.
Meglátjuk.
Teljesen jó ez így, én ma is egy érett nővel találkozom, sőt, együtt is alszunk ha minden jól megy.
Nem tudom, hogy a facebook algoritmus a TvR szagot hogy kötötte össze ezzel, de biztos nem téved.
"I love the smell of hot fibreglass early in the morning..."
Egy döbbenetes infó: olasz vizicsúszdaparkban ahol ma voltunk az én tiszteletemre TVR szagot gerjesztettek.
de lehet, hogy csak a sok műgyanta a napon…..
Vagy csak túl sokat álltál sorba Birra Morettiért a tűző napon és belőled jött a szag. ????
Egy döbbenetes infó: olasz vizicsúszdaparkban ahol ma voltunk az én tiszteletemre TVR szagot gerjesztettek.
Egy döbbenetes infó: olasz vizicsúszdaparkban az én tiszteletem TVR szagot gerjesztettek ma.
Egy döbbenetes infó: olasz vizicsúszdaparkban az én tiszteletemre TVR szagot gerjesztettek ma.
Papír-írószer boltból vásárolt ecsetes fehér hibajavítóval visszapingálhatod! mŰkÖdiK!
Touge Runnerz
Hát nem tudom. És ha leszedem és kiderül, hogy rosszabbak lesznek nélküle a köridők akkor hogy a francba csinálom vissza??
Ha az a csacska gondolat járna a fejedben, hogy a kékvérű, kifinomult ángélus gépjárműre kissé hivalkodó lenne az a dürhőparaszt egyes fehér felirat, van mód szerintem annak eltávolítására; én az emelőmhöz használt gumipogácsával tudtam elég jól lekoptatni a használtan vásárolt semi slickekről a jóskapista tunying fehér feliratot!
Fun is not a straight line
Ha az a csacska gondolat járna a fejedben, hogy a kékvérű, kifinomult ángélus gépjárműre kissé hivalkodó lenne az a dürhőparaszt egyes eleganciűjú fehér felirat, van mód szerintem annak eltávolítására; én az emelőmhöz használt gumipogácsával tudtam elég jól lekoptatni a használtan vásárolt semi slickekről a jóskapista tunying fehér feliratot!
Ha az a csacska gondolat járna a fejedben, hogy a kékvérű, kifinomult ángélus gépjárműre kissé hivalkodó lenne az a dürhőparaszt egyes eleganciájú fehér felirat, van mód szerintem annak eltávolítására; én az emelőmhöz használt gumipogácsával tudtam elég jól lekoptatni a használtan vásárolt semi slickekről a jóskapista tunying fehér feliratot!
Nem tudom, ezeket nem is figyeltem mikor megvettem.
Ez a szett várja h felkerüljön.
Ez a spider: https://powersperfor___racite-spider-wheel/
A kurvanagy Toyo felirat ellenére ezek Nankang NS2R gumik. A felni némileg hasonlít a TVR Spider felnikre, voltaképp ezért vettem meg őket. A gumik elvileg jó állapotúak, majd kiderül….
Vagy lesz valami próbakör?
Mik a pontos méretek? Gumi meg felni.
Több kérdésem nincs. :-)
Ez a spider: https://powersperfor___racite-spider-wheel/
A kurvanagy Toyo felirat ellenére ezek Nankang NS2R gumik. A felni némileg hasonlít a TVR Spider felnikre, voltaképp ezért vettem meg őket. A gumik elvileg jó állapotúak, majd kiderül….