Miatánk, ki vagy a mennyekben...

ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu

Fórum   »    Összes többi    »    100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé    |   << vissza

100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé

2021-08-17 16:55:49
GPali

GPali

Posztok: 673
Velünk: 2437 napja

Válasz erre: @Hunya #144273 

Ha így lesz, akkor a következő pályanapon személyesen pofozom fel a sofőrkesztyűmmel.

aláírás

Touge Runnerz

2021-08-16 23:16:55
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 5700 napja

Gyéé, 2021-08-15 22:38:28

Tegnap belém tolatott egy kisbusz. Mögötte mentem, megállt, kapcsolt a rükit és puff.

Egy pár pillanatig fontolgattam, hogy kiszállok és egyszerűen elsétálok fütyürészve. 

Vagy először átharapom a vezető torkát és utána sétálok el.

Aztán eszembe jutott, hogy a géptetőt fényeztetni akartam mert van rajta az a fékolajos rongy okozta folt amiről én tehetek….

Végül elintéztük kp-val, megyek fényezőhöz és rendezem a kocsi orrán a többi kis fényezési hibát is.

Szerencsére az üvegszál kirugózta a behatást amin kicsit meglepődtem mert az ütés pillanatában tökre felpúposodott a géptető de akárhogy nézem semmi nem történt vele csak a fényezéssel. 

Mégegy jópont a műanyagutónak. Aztán lehet, hogy a fényezők felárat kérnek üvegszál elemre de nem hiszem.

felújítás óta 500 kili jött össze, hamarosan olajcsere és elforgatás tiltásig.

lesz egy kontroll erőmérés ugyanott ahol a 212-t mérték. 240-250-re számítok illetve a görbe alatti terület biztosan jelentősen nőtt mert a középtartomány érezhetően combosabb. Mondjuk ez a tengely nem a felső régiókat maxolja ki de azért a két hengerben csak fele útig nyíló szelep meg a kopott gyűrűk biztosan sokat loptak az 5-6k közötti lovakból.

Meglátjuk. 

Szerintem Marci lehetett a szervező. Most biztos majd jelentkezik, hogy megvenné féláron azt a törött, totálkáros romot. 

aláírás May the Fairy be with You!
2021-08-15 22:38:28
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6222 napja

Tegnap belém tolatott egy kisbusz. Mögötte mentem, megállt, kapcsolt a rükit és puff.

Egy pár pillanatig fontolgattam, hogy kiszállok és egyszerűen elsétálok fütyürészve. 

Aztán eszembe jutott, hogy a géptetőt fényeztetni akartam mert van rajta az a fékolajos rongy okozta folt amiről én tehetek….

Végül elintéztük kp-val, megyek fényezőhöz és rendezem a kocsi orrán a többi kis fényezési hibát is.

Szerencsére az üvegszál kirugózta a behatást amin kicsit meglepődtem mert az ütés pillanatában tökre felpúposodott a géptető de akárhogy nézem semmi nem történt vele csak a fényezéssel. 

Mégegy jópont a műanyagutónak. Aztán lehet, hogy a fényezők felárat kérnek üvegszál elemre de nem hiszem.

lesz egy kontroll erőmérés ugyanott ahol a 212-t mérték. 240-250-re számítok illetve a görbe alatti terület biztosan jelentősen nőtt mert a középtartomány érezhetően combosabb. Mondjuk ez a tengely nem a felső régiókat maxolja ki de azért a két hengerben csak fele útig nyíló szelep meg a kopott gyűrűk biztosan sokat loptak az 5-6k közötti lovakból.

Meglátjuk. 

aláírás DrasticPlastic Driver

Történet:

Egy oár pillanatig fontolgattam, hogy kiszállok és egyszerűen elsétálok fütyürészve. 

Mégegy jópont a műanyagutónak. Aztán lehet, hogy a fényezők feléret kérnek üvegszál elemte de nem hiszem.

lesz egy kontroll erőmérés ugyanott ahol a 212-t mérték. 240-250-re számítok illetve a görbe alatti terület biztosan jelentősen nőtt mert a középtartomány érezhetően combosabb. Mondjuk ez a tengely nem a felső régiókat maxolja ki de azért a két hengerben csak fele útig nyíló szelep a meg a kopott gyűrűk biztosan sokat loptak az 5-6k közötti lovakból.

Meglátjuk. 

Mégegy jópont a műanyagutónak. Aztán lehet, hogy a fényezők feléret kérnek üvegszál elemte de nem hiszem.

lesz egy kontroll erőmérés ugyanott ahol a 212-t mérték. 240-250-re számítok illetve a görbe alatti terület biztosan jelentősen nőtt mert a középtartomány érezhetően combosabb. Mondjuk ez a tengely nem a felső régiókat maxolja ki de azért a két hengerben csak fele útig nyíló szelep a meg a kopott gyűrűk biztosan sokat loptak az 5-6k közötti lovakból.

Meglátjuk. 

Mégegy jópont a műanyagutónak. Aztán lehet, hogy a fényezők felárat kérnek üvegszál elemte de nem hiszem.

Meglátjuk. 

2021-08-10 21:30:06
Gyéé

Gyéé

Válasz erre: @Hunya #144255 

Teljesen jó ez így, én ma is egy érett nővel találkozom, sőt, együtt is alszunk ha minden jól megy. 

2021-08-10 16:55:24
Hunya

Hunya

Nem tudom, hogy a facebook algoritmus a TvR szagot hogy kötötte össze ezzel, de biztos nem téved. 

2021-08-05 15:40:46
Gyéé

Gyéé

"I love the smell of hot fibreglass early in the morning..."spin

2021-08-05 11:17:29
Hunya

Hunya

Gyéé, 2021-08-03 19:12:05

Egy döbbenetes infó: olasz vizicsúszdaparkban ahol ma voltunk az én tiszteletemre TVR szagot gerjesztettek.

de lehet, hogy csak a sok műgyanta a napon…..

Smells like TVR spirit. 

Most vagy a csúszda sebessége hasonló, vagy a megbízhatósága. 
Esetleg a fenntartási költségek. 
Majd ha kiderül, szólj!

2021-08-04 22:13:37
Matt

Matt

Posztok: 2769
Velünk: 5847 napja

Válasz erre: @Gyéé #144234 

Vagy csak túl sokat álltál sorba Birra Morettiért a tűző napon és belőled jött a szag. ????

2021-08-03 19:12:05
Gyéé

Gyéé

Egy döbbenetes infó: olasz vizicsúszdaparkban ahol ma voltunk az én tiszteletemre TVR szagot gerjesztettek.

Történet:

Egy döbbenetes infó: olasz vizicsúszdaparkban az én tiszteletem TVR szagot gerjesztettek ma.

Egy döbbenetes infó: olasz vizicsúszdaparkban az én tiszteletemre TVR szagot gerjesztettek ma.

2021-08-03 10:34:48
GPali

GPali

Posztok: 673
Velünk: 2437 napja

Válasz erre: @Gyéé #144230 

Papír-írószer boltból vásárolt ecsetes fehér hibajavítóval visszapingálhatod! mŰkÖdiK!

aláírás

Touge Runnerz

2021-08-03 9:06:32
Gyéé

Gyéé

Válasz erre: @Kalap #144223 

Hát nem tudom. És ha leszedem és kiderül, hogy rosszabbak lesznek nélküle a köridők akkor hogy a francba csinálom vissza??

2021-08-01 12:25:28
Kalap

Kalap

Posztok: 1636
Velünk: 6027 napja

Ha az a csacska gondolat járna a fejedben, hogy a kékvérű, kifinomult ángélus gépjárműre kissé hivalkodó lenne az a dürhőparaszt egyes fehér felirat, van mód szerintem annak eltávolítására; én az emelőmhöz használt gumipogácsával tudtam elég jól lekoptatni a használtan vásárolt semi slickekről a jóskapista tunying fehér feliratot!

aláírás

Fun is not a straight line

Történet:

Ha az a csacska gondolat járna a fejedben, hogy a kékvérű, kifinomult ángélus gépjárműre kissé hivalkodó lenne az a dürhőparaszt egyes eleganciűjú fehér felirat, van mód szerintem annak eltávolítására; én az emelőmhöz használt gumipogácsával tudtam elég jól lekoptatni a használtan vásárolt semi slickekről a jóskapista tunying fehér feliratot!

Ha az a csacska gondolat járna a fejedben, hogy a kékvérű, kifinomult ángélus gépjárműre kissé hivalkodó lenne az a dürhőparaszt egyes eleganciájú fehér felirat, van mód szerintem annak eltávolítására; én az emelőmhöz használt gumipogácsával tudtam elég jól lekoptatni a használtan vásárolt semi slickekről a jóskapista tunying fehér feliratot!

2021-08-01 10:40:00
Gyéé

Gyéé

Válasz erre: @Hunya #144216 

Nem tudom, ezeket nem is figyeltem mikor megvettem.

2021-07-31 9:25:07
Hunya

Hunya

Gyéé, 2021-07-30 21:19:22

Ez a szett várja h felkerüljön.

Ez a spider:  https://powersperfor___racite-spider-wheel/

A kurvanagy Toyo felirat ellenére ezek Nankang NS2R gumik. A felni némileg hasonlít a TVR Spider felnikre, voltaképp ezért vettem meg őket. A gumik elvileg jó állapotúak, majd kiderül….

Mikor kerül fel? Mármint megvárja a rugókat?

Vagy lesz valami próbakör?

Mik a pontos méretek? Gumi meg felni. 

Több kérdésem nincs. :-)

2021-07-30 21:19:22
Gyéé

Gyéé

Ez a spider:  https://powersperfor___racite-spider-wheel/

A kurvanagy Toyo felirat ellenére ezek Nankang NS2R gumik. A felni némileg hasonlít a TVR Spider felnikre, voltaképp ezért vettem meg őket. A gumik elvileg jó állapotúak, majd kiderül….

Történet: