Nitzer
Velünk: 4737 napja
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Nem áltatom magam azzal hogy befektetés, igazából azzal, hogy ilyen kocsit vettem teljesen elengedtem azt a felnőttes gondolatot hogy pénzt nem dobunk ki az ablakon.
Innentől minden relativ és spekulatív. Nincs objektív érték meghatározási mód egy magyar rendszámos RHD TVR-re. Csak azt lehet megmondani, hogy kb mennyiért lehetne egy hasonló projektet összehozni most.
Egyébként én a TVR-re már transzparensen költök, elmúltak már azok az idők mikor sunnyogtam a zasszony előtt....
Tehetek én arról, hogy most meg olyan mázlim van, hogy találtam valakit aki szőrén elcseréli az ötliteres motorját az én negyliteresemre??
Nem áltatom magam azzal hogy befektetés, igazából azzal, hogy ilyen kocsit vettem teljesen elengedtem azt a felnőttes gondolatot hogy pénzt nem dobunk ki az ablakon.
Innentől minden relativ és spekulatív. Nincs objektív érték meghatározási mód egy magyar rendszámos RHD TVR-re. Csak azt lehet megmondani, hogy kb mennyiért lehetne egy hasonló projektet összehozni most.
Egyébként én a TVR-re már transzparensen költök, elmúltak már azok az idők mikor sunnyogtam a zasszony előtt....
Tehetek én arról, hogy most meg olyan mázlim van, hogy találtam valakit aki szőrén elcseréli az ötliteres motorját az én negyliteresemre??
Igen igen, én igyekszem erősen azt hajtogatni magamnak, hogy az út a cél, a tudatot kell élvezni, hogy van mit jobbá tenni és haladhat vele az ember. A végére érve lenni nem biztos, hogy jobb mint a közepén sóvárogni valami következő kivárandó dologra. Sőt. Dehát ezt mind tudjuk, főleg azok, akik már jártak úgy, hogy nem vigyáztak és a végére értek egy projektnek :-)
Különben ezért akarom a legeslegvégső esetre tartogatni a fényezési hibák kijavítását. Itána már sokkal idegesebb leszek használni, nehohy valami mikrosérülés keletkezzen. Szóval nekem a fényezés az út vége, onnan óhatatlanul visszafelé indul a folyamat ismét a leépülés irányába azt meg nem szeretem. Ezért imádom hogy műanyag a kocsi, nem kell azzal a tudattal élnem, hogy ha megfeszülök akkor se tudom megállítani a kasztni elporladását.
Igen igen, én igyekszem erősen azt hajtogatni magamnak, hogy az út a cél, a tudatot kell élvezni, hogy van mit jobbá tenni és haladhat vele az ember. A végére érve lenni nem biztos, hogy jobb mint a közepén sóvárogni valami következő kivárandó dologra. Sőt. Dehát ezt mind tudjuk, főleg azok, akik már jártak úgy, hogy nem vigyáztak és a végére értek egy projektnek :-)
Nem vagy ezzel egyedül, nekem is szólt már párom, hogy kisebb drámával éljem meg az autó körüli dolgokat. Mondjuk most a lockdown miatt minden csúszik, nehezen viselem és hajlamos vagyok a hamár itt hozzányúlunk, akkor már amazt is csináljuk mentalistásra. Egyre inkább úgy gondolom nem nekem való ez a műfaj és még az off autót is eladom XD...
Nah de lassan itt a nyár!
Egyébként ez tényleg így van.
Mikor elhatároztam hogy hagyom a vezértengelyt a vám+áfa bukta miatt akkor egy napra olyan depresszióba zuhantam, hogy szerintem Timi akár dupla áron is azonnal vett volna nekem 4-5 tengelyt is csak térjek magamhoz.
Lehorgasztott fejjel csoszogtam ide-oda, ha kérdezett valamit érthetetlenül motyogtam egyébként csak hallagattam, max idegtépően sóhajtoztam. És még csak nem is játszottam rá, tényleg úgy éreztem, hogy az élet értelmetlen és sivár így tengely nélkül.
Ez már nem teljesen normális gondolom dehát sose soroltam magam szegény teljesennormálisak közé.
Akkor mit keresnék itt??
Egyébként ez tényleg így van.
Mikor elhatároztam hogy hagyom a vezértengelyt a vám+áfa bukta miatt akkor egy napra olyan depresszióba zuhantam, hogy szerintem Timi akár dupla áron is azonnal vett volna nekem 4-5 tengelyt is csak térjek magamhoz.
Lehorgasztott fejjel csoszogtam ide-oda, ha kérdezett valamit érthetetlenül motyogtam egyébként csak hallagattam, max idegrépően sóhajtoztam. És még csak nem is játszottam rá, tenyleg úhy éreztem, hogy az élet ertelmetlen és sivár így tengely nélkül.
Ez már nem teljesen normális gondolom dehát sose soroltam magam szegény teljesennormálisak közé.
Akkor mit keresnék itt??
Fun is not a straight line
Egyszerűen csak mevette.
Eddig:
Gátlók szereléssel 300
Hűtő 100
Eddig:
Gátlók szereléssel 300
Hűtő 100
Eddig:
Gátlók szereléssel 300
Hűtő 100
Egyszerűen csak mevette.
Na és mi volt a jó Mike véleménye, jó lett a futóműállítás, pöpec sínautó lett a gép?
Fun is not a straight line
Mike Brewer üdvözletét küldi egy Chimaerából.
(bocs, a kilincs alapján inkább Griff)
Mike Brewer üdvözletét küldi egy Chimaerából.
Ma voltunk futóműállításon, nem lehetett megúszni hogy a hátsó ősszetartás állítómechanizmusának nekimenjünk.
Nekimemtünk.
Minden könnyedén és olajozottan nyílt meg, kommyedén állítható volt.
Ez számomra nagyon nagy hurrá mert rengeteg horror sztori van arról, hogy ez milyen kriminálisan össze tud rohadni.
Így nézki, több egymásban menesen elforduló tárgy egy vascsó belsejében a kocsi alkán. Tuti rozsdacsapda.