Gyéé
Velünk: 6214 napja
Nem rozsdásodik de azért más módon gyorsan és szívesen oxidálódik.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Nem rozsdásodik de azért más módon gyorsan és szívesen oxidálódik.
A mai nap szörnyű volt, újra szétbontottam az első és a hátsó lámpákat is azután visszaragasztottam őket immár a vizsgára is megfelelő módon.
A világító egységek környékén MINDENT összekarcoltam/összekentem/elrondítottam/ megsemmisítettem. Egyszerűen kínszenvedés volt.
SOHA SEMMIHEZ ne használjatok Sikaflex 221 tömitőragasztót ha valaha még tervezitek szétbontani.....
A kép a motorról saját magam felvidítására került ide.
A ma nap szörnyű volt, újra szétbontottam az első és a hátsó lámpákat is azután visszaragasztottam őket immár a vizsgára is megfelelő módon.
A világító egysegek kornyékén MINDENT összekarcoltam/összekentem/elrondítottam/ megsemmisítettem. Egyszerűen kínszenvedés volt.
SOHA SEMMIHEZ ne használjatok Sikaflex 221 tömitőragadztót ha valaha még tervezitek szétbontani.....
A kép a motorról saját magam felvidítására került ide.
A Mustang hangos üzemmódban nagyon disznó, elnyomja az én kis Tiszteletreméltó Teddy-met.
Majd csinálok egy beröffentős videót.
Tyú, egy videót megnéznék, mikor ezek ketten beröffennek.
Nem is olyan nagy a Mustang :-)
Jaj de szépek....de mit keresnek ott azok az elcsúfított TVR-ek?!
Hogy áll a kocsi és miért nem voltál Kakucson?
Akartam volna vele menni, hogy jobban fordul-e bakra mint jobbra? :-)
Szóval megvettem a nem olcsó LHD tükröket, újra szét/össze, akkor már hátul is orvosolom a köd/tolató fény felcseréltségét mert most már azzal is megbukna.
Ezek pepecs lassú és szopatós szerelések rengeteg tisztogatással meg ragasztgatással és szigeteléssel úgyhogy így, hogy már le van járva a műszaki nehezen szánom rá magam.
Ma szakadt el a cérna és bejöttem vele dolgozni annak ellenére hogy nincs vizsgája. Kemény vagyok....csak meg ne szívjam....
Most különben nem élveztem menni vele, olyan összevisszán mozog meg fékez, nem szereti ez a kocsi a hosszú ácsorgást.Ilyenkor mindig elszomorodok hogy mennyit kellene még költenem mire minden olyan lesz mint szeretném. Ugyanakkor most is jó, csak nem tökéletes de ha kicsit is használva van sokkal jobban összeáll az öreg srác.
Szóval megvettem a nem olcsó LHD tükröket, újra szét/össze, akkor már hátul is orvosolom a köd/tolató fény felcseréltségét mert most már azzal is megbukna.
Ezek pepecs lassú és szopatós szerelések rengeteg tisztogatással meg ragasztgatással és szigeteléssel úgyhogy így, hogy már le van járva a műszaki nehezen szánom rá magam.
Ma szakadt el a cérna és bejöttem vele dolgozni annak ellenére hogy nincs vizsgája. Kemény vagyok....csak meg ne szívjam....
Most különben nem élveztem menni vele, olyan összevisszán mozog meg fékez, nem szereti ez a kocsi a hosszú ácsorgást.Ilyenkor mindig elszomorodok hogy mennyit kellene még költenem mire minden olyan lesz mint szeretném. Ugyanakkor most is jó, csak nem tökéletes de ha kicsit is használva van sokkal jobban összeáll az öreg srác.
Honnan lehetett tudni Kakucsról?
Honnan lehetett tudni Kakucsról?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Valószínűleg sem a perspektíva, sem a fények nem stimmelnek. Egyszerűen odaforgattam őket.
Bár Myair verziója meggyősőbb csak akkor mondjuk a kipufogógázokat is oda kellene vezetni. A szelfizők legalább nem tenyerelnének oda.