Végre újra összeállt a TVR - új alu hűtőt kapott, azzal szenvedtem 4 hónapig - és felkerültek a Rainsport 5 gumik.
csak remélni tudtam hogy szeretni fogom a viselkedésüket, főleg miután felszereléskor megtapogattam a lekerülő Toyo proxik oldalfalát és jóval keményebb volt mint a Rainsporté. Én a Proxest egy rongy guminak tartom, minden autómon úgy éreztem kifejezetten szenvedős vele a puha oldala miatt.
Csobánka-Vörösvár odavisszán a kocsimra ajánlott 1.6/1.7bar első/hátsó keréknyomáson olyan nyúlós-mászós kicsit fosocska volt de érződött hogy nagyon jól tapad és nagyon jó stílusban veszti el a tapadást ha kiprovokálom.
Gondoltam megreszkírozom az 1.8/1.9 bar kombót bár ez a Proxikon meglepően szarrá varázsolta a menetkultúrát és a tapadást is .A Rainsporttal semmivel nem lett rázósabb ezzel a nyomással sem és rengeteget feszesedett az úttartás. Mentem még egy odavisszát és így már tetszett. Más mint az igazi sportgumik, ezzel minden olyan lassan és nyúlósan történik és valahogy nem is elszakad a tapadás csak olyan kásásan radírozik el a kerék a nyomvonalról de egyáltalán nem hirtelen és nem barátságtalanul.
pályanapon lehet hogy idegesítően takony érzetű lesz de nem biztos hogy lassabb köröket tud mint egy sport gumi. Abbol is gondolom hogy alapvetően nagyon tapad, hogy ezeken vége a minden sarkon kicsapom a seggét stílusnak, nem akar kipörögni ha provokálom akkor se.
Szóval eddig jó és hihetetlenül simán gördül rajta a kocsi.