Kalap
Velünk: 5722 napja
Hát, de legalább nyugodt leszel, hogy új a cucc, és nem valami ismeretlen előéletű dolog kerülbele, amit ki tudja mennyi éven keresztül vert a sors meg a sós levegő valami tengerparti autóban.
Fun is not a straight line
Hát, de legalább nyugodt leszel, hogy új a cucc, és nem valami ismeretlen előéletű dolog kerülbele, amit ki tudja mennyi éven keresztül vert a sors meg a sós levegő valami tengerparti autóban.
Múltkori pályanapon jó meleg lett a víz, 4-5 körnél többet nem mertem egyben menni, hűtőkör is kellett. Igaz, harminc sok fok volt de akkor is...
vettem egy használt alu hűtőt, Lalee berakta, szivárgott....az eredeti hűtő nagyon el volt öregedve, felújítása 130k...az alu hűtő javíthatatlan, Ebay visszaszerezte a pénzem, eladó bekaphatja...
most rendeltem hűtőt, úgy látszik nem úszom meg...
Chimaera fb csopiban valaki rákérdezett kinek csöpögteti az olajat a kocsija:
Mmm, ahogy egymásba ölelkezve találkoznak a csövek, bizonyára jó kis örvény lesz középen, ami még gyorsabb gázcserét eredményez lefelé, szexi.
Mmm, ahogy egymásba ölelkezve találkoznak a csövek középen, bizonyára jó kis örvény lesz középen, ami még gyorsabb gázcserét eredményez lefelé, szexi. :)
Régóta tartoztam a kocsinak ezzel, csak féltem, hogy hogy néz ki a kipufogó az alatt a bandázs alatt. Most kint a hűtő ugyhogy úgy döntöttem most vagy soha.
A három katalizátor marad bandázsolva hővisszatartási okokból.
Dorogon van ez a galvanizálós hely, állítólag közismert, neten rá lehet bukkanni.
Megkérdezem, azt hiszem Pilisvörösváron van a hely.
110% off, hasonló betegségben szenvedek mint sógorod :D
Esetleg egy kontaktot tudnál nekem kérni a kadmiumozáshoz?
Köszi!
Sógorom nagyon szereti a Foresterét, módszeresen szétszedi minden részét, hetekig drótkeféz, sorjákat köszörül, féktuskó hátuljábol felesleges anygot mar ki mikromaróval stb, aztán elviszi kadmiumoztatni és néhányhavonta hazatér egy ilyen kupaccal. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy ha a végére ér a forinak megkérem h szánjon egy évet a TVR-re és menjen végig rajta. Nekem megérne egy év kihagyást (~1000 km :-)) hogy ilyen minőségűek legyenek a fém részek a kocsimon.
Á semmi csak ha kiteszem a lábam Antiba botlok, mindenhol ott van. Befolyása alatt tartja Ürömöt. Ő a helyi Anti vírus. A Porsche meg egy úriemberé aki tervez venni egy LHD Chimaerát és eljött megnézni milyen is valójában ez a kocsi. Tetszett neki, azt mondta hogy ilyesmire számított, még egy kicsit felül is múlta várakozásait a feeling.
Már megint min agyaltok Antival?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nem, csak nem figyeltem :-)
Ezt fejjel lefelé fényképezted?
.
Ezt fejjel lefelé fényképezted? ????????????????