Gyéé
Velünk: 6222 napja
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Nem tudtunk megalkudni, túl keveset kért.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Kérlek mondd, hogy ez most csak egy vicc.
JR szuper választás egy mx5-re, celicara, civicre, akármilyen tömegautóra, de nem egy Tívíárra. Pls
Akkor már inkább maradnék a gyárinál.
Ilyenkor szokott jönni Hunya, hogy tök jó a gép csak valami rendes felnit vegyek már......
JR szuper választás egy mx5-re, celicara, civicre, akármilyen tömegautóra, de nem egy Tívíárra. Pls
Ilyenkor szokott jönni Hunya, hogy tök jó a gép csak valami rendes felnit vegyek már......
Elmegyek én ezeken a gumikon is osztrákföldre, túléltem a múltkorit is. Bár szereztem egy örök emléket egy kis sziklatömb mögé bepöndörülő beláthatatlan jobbos kanyarban amit nem annyira sikerült bevenni. Pedig jól indult a dolog de a kanyarközepi rászűkítésre alig reagált, mind a négy kerék elkezdett sodródni és egyszerűen nem vevődött be a kanyar, a szembe sávban kezdtem meg a kanyar utáni beláthatatlan szakaszt. Csodálkoztam is magamon hogy vénségemre teljesen saját hibából ilyen életveszélyes sakkmatt helyzetbe keveredek. A többieknek nem tudom milyen volt ez a kanyar, Kalap gondolom a haját igazgatta közben félkézzel vagy ilyesmi...
Dehát ezt a nyüzüge 213 lovat csak sikerül letenni az aszfaltra a tízéves gumikon is :-)
szóval nem tudom mi lesz, most összeraktam a rendelésem a tavaszi szervízhez, ebben rendezem a világításon kívül az összes fennálló problémát, ez is egy százaska lett és akkor mindezt berakatni Laleeval (?????) se lesz ingyen.....
Szóval a gumi megint vár egy kicsit :-/
NA EZ!
Látod, te is érzed, hogy mi kell arra az autóra
(fu de iszonyúan könnyű nem saját pénztárcából gondolkozni)
Touge Runnerz
NA EZ!
Látod, te is érzed, hogy mi kell arra az autóra
akkor ez marad a referencia meggazdagodás esetére:
Touge Runnerz
Azért még pörgök a felni dolgon....nem akartam tömegcuccot....nem akartam....fake split-et.....most mégis ezen a kombón gondolkodom...
Hátra 16x8 et20
Előre 16x7 et20 meg alá 7mm spacer, többet nem tudok de azzal már majdnem egyvonalba van a külső szél a hátsó szélesebbekével.
Így akkor körbe 16 lenne és hátul szélesebb perem ami nekem fétis.
Súly? Hát az biztosan nem lenne fantasztikus de a gyárinál azért könnyebb lenne...és vehetnék rendes gumiszettet valamikor...
Sajnos megnéztem a súlyát.... 9,2 és 9,4Kg....arghhhhh!
A TVR világban is aránytalanul nehéz az átalakítások árát az eladáskor visszaszerezni. Ez a kocsi úgy gondolom egészen fasza de egy gyári 5 literes a maga valós 280 lovával ebben az állapotban mégis többet ér.
https://www.pistonhe___upercharged/10400546
mondjuk ez az 500-as pl pont hasonló árú és talán még szuperebb állapotú...
Ezek a munkák várnak Laleera....kíváncsi vagyok mennyire fog örülni :-)
Na ennek örülök!
Az én cuccomért elmentek a múlt héten, de az eladó nem csomagolta be. Jövő héten újra próbálkoznak...
Elmegyek én ezeken a gumikon is osztrákföldre, túléltem a múltkorit is. Bár szereztem egy örök emléket egy kis sziklatömb mögé bepöndörülő beláthatatlan jobbos kanyarban amit nem annyira sikerült bevenni. Pedig jól indult a dolog de a kanyarközepi rászűkítésre alig reagált, mind a négy kerék elkezdett sodródni és egyszerűen nem vevődött be a kanyar, a szembe sávban kezdtem meg a kanyar utáni beláthatatlan szakaszt. Csodálkoztam is magamon hogy vénségemre teljesen saját hibából ilyen életveszélyes sakkmatt helyzetbe keveredek. A többieknek nem tudom milyen volt ez a kanyar, Kalap gondolom a haját igazgatta közben félkézzel vagy ilyesmi...
Dehát ezt a nyüzüge 213 lovat csak sikerül letenni az aszfaltra a tízéves gumikon is :-)
szóval nem tudom mi lesz, most összeraktam a rendelésem a tavaszi szervízhez, ebben rendezem a világításon kívül az összes fennálló problémát, ez is egy százaska lett és akkor mindezt berakatni Laleeval (?????) se lesz ingyen.....
Szóval a gumi megint vár egy kicsit :-/
Na ennek örülök!
Az én cuccomért elmentek a múlt héten, de az eladó nem csomagolta be. Jövő héten újra próbálkoznak...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Most jön cuccom, az Árva Trans hozza (mint mindig).
Mert ha az is megoldódik akkor már nincs miért otthon maradnod, nem tudod mire fogni.
Mehetünk Osztrákiába!!!